Blog posts

[:en]Fugly London[:sv]Fulsnyggt i London[:]

[:en]Fugly London[:sv]Fulsnyggt i London[:]

Fashion, Travel

[:en]Believe it or not, there actually are unicorns alive and kicking in London. Well, at least if you look hard enough for them. Based on my experiences yesterday I found them all over. There’s something about this town that makes it so fugly (fabulously ugly) and maybe it’s just that combination that makes me love this place. There are highs and lows to London with the highs being… well, there’s basically nothing you can’t find here.

There’s an abundance of culture, which is just awesome. There’s history. There’s shopping. There’s a pulse you don’t find in many other cities. On the other hand the city itself isn’t pretty. It’s got it’s pretty historical hot spots, but apart from that it’s quite a chaotic mix of old and new, with actually the new often overshadowing the old instead of enhancing it. That’s kind of sad. I LOVE when you combine old and new architecture, but here it hasn’t been all that successful unfortunately. But for unicorn hunting it’s the perfect place and i’ll keep on doing that today during photo shoots, meetings and maybe i’ll go for a musical tonight just to relax. Until then, GO unicorns!
iPhone Image E7DBA5

iPhone Image E7DBB8Sweater: SMAKBANG
W
atch: Frög Watches 

Shorts: H&M
Cap: New Era
Shoes: Gucci

Photos: Simon Walles[:sv]London har alltid legat mig varmt om hjärtat. Här finns bokstavligt talat ALLT. Däremot har jag aldrig varit särskilt förtjust i London som stad. Den är fulsnygg i brist på bättre ord. Det finns ingen sammanhållen stadsplanering och sådant kan störa mig. Jag älskar när man mixar nytt med gammalt som man exempelvis gör i Malmö, men är alltför feg för att prova i Stockholm och här i London mixar man verkligen gammalt med nytt, men det blir inte snyggt tyvärr. Stilar krockar. Och den som följer mig vet att jag inte anser att det finns regler inom stil, vare sig det gäller mode eller arkitektur. Här blir det dock bara för taffligt.

Det som finns i London är däremot ett enormt kulturutbud (I love), magisk mat (ja faktiskt) för att inte tala om otroligt bra shopping där jag verkligen kan köra högt med lågt som jag älskar. Det finns bra budgetvarumärken som exempelvis Pull & Bear, men även samtliga lyxvaruhus representerade. Ingen med shoppingambitioner går lottlös. Sen finns det ju en drös med olika second hand-marknader lite här och var, men ärligt talat har det aldrig varit min grej, men all kredd till er som gillar det. Och inte att förglömma. Det finns enhörningar i London. Skämtar inte. Bildbevisen talar för sig och jag är överlycklig!

Idag blir det en del modeplåtning, möten och kanske någon musikal till kvällen. Kommer att hålla er uppdaterade om mina projekt här när det är lite mer officiellt. Tills dess önskar jag en trevlig helg!

iPhone Image E7DBA5iPhone Image E7DBB8

Tröja: SMAKBANG
Klocka: Frög Watches 

Shorts: H&M
Keps: New Era
Skor: Gucci

Foton: Simon Walles

 [:]

16 Comments

 1. Eric K
  September 2, 2016 at 11:54 am

  This is perfect bro . Love the blog ??????

  • thomasfalkenstedt.com
   September 4, 2016 at 12:47 am

   Thanks a lot Eric! Love your too!

 2. Sofia
  September 2, 2016 at 4:28 pm

  Älskar London! Förhoppningsvis får jag åka tillbaka snart <3

  • thomasfalkenstedt.com
   September 4, 2016 at 12:48 am

   Kom med mig nästa gång vetja så träffar vi lite bloggare och fotografer 😀

 3. Diana
  September 2, 2016 at 11:35 pm

  You I love your look. You are the coolest and thanks for the visit.
  http://www.effortlesslady.co

  • thomasfalkenstedt.com
   September 4, 2016 at 12:48 am

   Thanks Diana! That’s so sweet of you!
   xoxo
   Thomas

 4. Bernice
  September 3, 2016 at 1:59 am

  I miss London! I agree there is so such culture, history, and amazing architecture!

  http://www.bunnybernice.com

  • thomasfalkenstedt.com
   September 4, 2016 at 12:49 am

   I know right. London has it all!
   xoxo
   Thomas

 5. Sharon Wu
  September 3, 2016 at 7:06 am

  Great look! I love how you paired the oversized sweater with those shorts. You are rocking the pink! 😉 xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/fashion/3-easy-labor-day-weekend-outfits/

  • thomasfalkenstedt.com
   September 4, 2016 at 12:49 am

   Thanks Sharon! Rocking in pink isn’t easy tho 😉
   xoxo
   Thomas

 6. Mandy Arisa
  September 3, 2016 at 10:01 pm

  I absolutely love how you started out with there actually are unicorns alive and kicking in london HAHA made my day! This is such a nice share and what a cool sweater! Thanks for sharing Thomas.

  X Mandy

  http://www.ministryforstyle.com

  • thomasfalkenstedt.com
   September 4, 2016 at 12:50 am

   Haha well there are, you just need to know where to look! Thanks for being you Mandy! <3
   xoxo
   Thomas

 7. Christine Kong
  September 3, 2016 at 11:12 pm

  Love this adorable unicorn sweater and I actually love London. The streets are so lovely, but I can see where it can get a mix of too much. Love reading your perspective on things though! xoxo, Christine
  http://dailykongfidence.com/

  • thomasfalkenstedt.com
   September 4, 2016 at 12:51 am

   I do love London, so don’t be mistaken. But some buildings are just… way mal placed. Haha.
   xoxo
   Thomas

 8. Adelina
  September 4, 2016 at 5:53 pm

  You are rockin’ that pink!! Love hearing your thoughts on this city, as I thought it was just me feeling this way about it. Love the energy and pulse of it too, and I agree with you on the architecture part! Thanks for sharing! xo,
  Adelina
  http://www.thecharmingolive.com

  • thomasfalkenstedt.com
   September 5, 2016 at 9:35 pm

   Aww thanks Adelina! Thank God I’m not alone in thinking so. Everyone else is ranting about how absolutely amazing it is while I’m more like, yeah it’s awesome, but it’s not ALL that.
   xoxo
   Thomas

Comments are closed.