Blog posts

[:en]What’s on your playlist?[:sv]Vad finns på din spellista?[:]

[:en]What’s on your playlist?[:sv]Vad finns på din spellista?[:]

Fashion, Lifestyle

[:en]It’s Friday night and I thought I’d spend some time talking about music as I’m a sucker for all kinds of music. Depending on my mood I might listen to classical music, rap, happy hardcore and everything in between. The thing most of you guys probably don’t know is that Sweden with it’s 10 million inhabitants is the worlds third largest music exporter. Yeah, you heard me right! Swedish music isn’t all about ABBA. People often get a dazzled and confused look when I tell them that Avicii,  First Aid Kit, Robyn and countless others are Swedish. So it’s with a semi patriotic pride I present another Swedish export product, Sudio earphones. But first, let’s talk some music.
20160824-dsc00906-edit-edit

Like I said I listen to a lot of music, and quite a substantial part of it is Swedish, but to be honest I get bored quite fast, so to keep myself up to date and to get variation I basically use Spotify (a Swedish company by the way) and their Fresh-list quite a lot. But of course there are artists who never go out of style. I totally love Tove Lo, Robyn and even Lana del Rey (and no, she’s not Swedish, but she’ll pass anyway) and of course, Kanye. You cannot not love Kanye, haha. If you wanna see a really cool video to get into that right friday mood check out Robyn and Bagatelle Magiques Love is Free on youtube. It’s wicked! To be able to enjoy music however, whichever genre you prefer, you do need some good earphones.

20160824-dsc00913

sudiona%cc%88ra

Sudio are truly amazing and come with great design as well as outstanding sound which is studio quality and all that is as promised on their website, but something I’ve discovered myself is quite revolutionary. You know when you tuck your earphones into your pocket or you bag and then you spend a good couple of minutes trying to untangle them? Well, these earphones never get entangled however hard you try and either that is a very conscious move from the design department at Sudio or then it’s one of the luckiest coincidences in like a century. However, these earphones are of best quality which is needless to say as I’d never recommend you guys anything else. As a gift for you dear readers, you can get a 15% discount using tfalkenstedt15 at their website. Now that you’ve got the equipment, what’s on your playlist?

Ear plugs: Sudio Sweden
Tee: LES (ART)ISTS
Jeans: H&M
Shoes: H&M

Photos: Hugo Hofverberg
img_7143

This last pic is an example of my exceptional photography skills ;)[:sv]Fredagkvällen till ära tänkte jag prata lite om musik. Efter att ha bott utomlands så stärktes min kärlek och stolthet över Sverige och svenska produkter (ytterligare). Man märker det kanske inte själv, men jag tycker nästan det borde vara obligatoriskt för alla att spendera ett par år utomlands innan de ger sig an på att klaga på allt som suger med och i Sverige. Självfallet inser jag att detta inte är en möjlighet eller ens en önskan för alla, men det ger fanimig så mycket mer perspektiv på livet och vardagen. Hursomhelst är det alltid sjukt kul att kunna lyfta fram svensk design och svenska produkter. Jag har fått förmånen att jobba med ett märke som heter Sudio och som gör grymma hörlurar (något vi i Sverige tycks vara i framkant med över lag!). Något vi även ligger i framkant med är vår musik. Om det nu undgått någon så är Sverige världens tredje största musikexportör och det finns alltså en uppsjö av svensk musik vi kan lyssna på och det är inte utan stolthet jag går in i en affär, restaurang, bar eller klubb utomlands och lite sådär förbigående konstaterar till mina utländska vänner att musiken är svensk och får ofta svaret: “Va? Är Avicii svensk?”… Så låt oss sprida lite patriotism med hjälp av musik denna fredag.

20160824-dsc00906-edit-editPå min spellista just nu finns en hel del svenskt. Jag är allätare inom musik och går hela skalan från klassiskt till 90-tals happy hardcore, men undviker i högsta mån schlager. Chockerande jag vet, vi bögar bör per automatik tydligen gilla den genren, men undantagen bekräftar regeln. Just nu lyssnar jag exempelvis på Tove Lo feat Wiz Khalifa – Influence en hel del, men måste erkänna att jag mest lyssnar på Spotifys färdiga Fresh-lista då jag faktiskt tröttnar rätt snabbt på musik. Men vissa låtar och artister tröttnar jag aldrig på. Här snackar vi till exempel Robyn eller Lana del Rey. Om ni vill se en skitcool video, kolla in Robyns och LA Bagatelle Magiques video Love is Free! Sen har vi så klart min oförklarliga förkärlek till Kanye. Han är bara för cool för att inte lyssna på. För att lyssna på vad som nu än faller dig i smaken vill jag slå ett slag för Sudios hörlurar.

20160824-dsc00913

sudiona%cc%88ra

Sudio har både design och ljudkvalitet i åtanke när de tar fram sina hörlurar. Det jag upptäckt utöver allt det fina de själva skriver på sin hemsida om bland annat supersnygg design och utomordentligt bra ljud (vilket också stämmer) är att det här är första paret hörlurar i världshistorien som i princip är omöjliga att trassla till sladden med. Alltså man kan knyckla ner dem i fickan eller väskan och när man vanligtvis får stå och knyta upp sladdar ett bra tag så är dessa ALDRIG ihopsnörda vilket är ett under i sig, något de på Sudio nog spenderat en hel del tid med på designavdelningen, eller så var det århundradets lyckoslump. Om du vill skaffa dig ett par schyssta lurar kan du ange kampanjkoden tfalkenstedt15 och få 15% rabatt på deras hemsida. Courtesy by me! Ha en riktigt härlig fredag!

Hörlurar: Sudio Sweden
Tisha: LES (ART)ISTS
Jeans: H&M
Skor: H&M

Foton: Hugo Hofverberg
img_7143
(Den sista bilden är ett bevis på mina exceptionellt bra fotokunskaper) ;)[:]

26 Comments

 1. Sharon Wu
  September 9, 2016 at 9:47 pm

  How do you like those Sudio headphones? I always see them and always wondered! You look great as always, Thomas! Have a great weekend xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/fashion/latest-fall-obsession-bomber-jacket/

  • thomasfalkenstedt.com
   September 11, 2016 at 10:04 am

   I actually think they’re awesome, and yet, I’m really picky when it comes to sound quality! 😀
   xoxo
   Thomas

  • PAPAJEFF
   October 23, 2016 at 6:04 pm

   I got to get this wireless earphone! Thanks for sharing

 2. Jalisa
  September 9, 2016 at 10:06 pm

  I’ve been seeing these earphones around quite often and everyone really seems to love them! Out of all the styles, this one is my personal favorite. Well, the black and rose gold, too; I’m just a sucker for all things rose gold (like everyone else these days) haha. I had no idea that Spotify was a Swedish developed company! All I’ve ever known is that some of the most gorgeous and fit people are Swedish, hahaha! Anyway, I love the look as well, those joggers are everything! Thanks so much for sharing and I hope you have the best weekend ahead! PS: LOVE that last shot!

  XO,

  Jalisa
  http://www.thestylecontour.com

  • thomasfalkenstedt.com
   September 11, 2016 at 10:05 am

   Aww thanks sweetie! Your kind words always inspire me to push it even further!
   xoxo
   Thomas

 3. Kreshma
  September 9, 2016 at 10:16 pm

  You know I got a tshirt which says Yeezy taught me and now seeing ur tshirt I totally want to get it ♥️?Love those headphones !

  • thomasfalkenstedt.com
   September 11, 2016 at 10:05 am

   Haha yeah Kreshma! You oughta have it! Haha.
   xoxo
   Thomas

 4. Gina Diaz
  September 10, 2016 at 1:50 am

  Headphones are awesome! you look so amazing as always 🙂

  xoxo, Gina
  http://www.artsyrunway.com

  • thomasfalkenstedt.com
   September 11, 2016 at 10:05 am

   Aww thanks Gina! 😀
   xoxo
   Thomas

 5. renata wollin
  September 10, 2016 at 5:49 am

  hello Thomas ! I love your Blog ! its so inspired 🙂 cool staff 🙂 looking for the next fashion news 😉

  • thomasfalkenstedt.com
   September 11, 2016 at 9:04 pm

   Thank you sweetie! 🙂 See you soon in Paris!
   xoxo
   Thomas

 6. Mireia
  September 10, 2016 at 11:08 am

  I didn’t know that Spotify was Swedish! I think that the type of music that I listen to depends on my mood too.
  Great post!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  • thomasfalkenstedt.com
   September 11, 2016 at 10:06 am

   Yeah, it’s sooo related to what mood you are in right? Thanks sweetie! 🙂
   xoxo
   Thomas

 7. Eric K
  September 10, 2016 at 11:52 am

  Thomas, amazing blog . Love it . Music is my life . I love to listen to deep house music. It pumps me up. I agree, Sudio is an amazing earbuds with incredible design and quality.
  Can’t wait for your next post buddy.
  http://www.EricKFashion.com

  • thomasfalkenstedt.com
   September 11, 2016 at 9:05 pm

   Deep house is the shit! I love it, especially through good earphones! But preferably at a club though.
   Thanks for the compliments my friend! 🙂

 8. sofia
  September 10, 2016 at 1:11 pm

  I love audio! Actually lost mine so had to order another pair. Can’t live without them!

  • thomasfalkenstedt.com
   September 11, 2016 at 10:07 am

   Haha, see, you need to keep track of your stuff Sofia! 😀
   xoxo
   Thomas

 9. Cece Lam
  September 11, 2016 at 4:36 am

  Wow that’s so cool! I didn’t know you were Swedish! Love that Kanye shirt btw 🙂

  • thomasfalkenstedt.com
   September 11, 2016 at 10:07 am

   Thanks a lot Cece. And yeah, I am. I’m full of surprises, haha. 🙂
   xoxo
   Thomas

 10. Bernice
  September 11, 2016 at 8:07 am

  I love Sudio! They’re a great brand, with some awesome corporate social responsibility, and have great designs!

  http://www.bunnybernice.com/single-post/2016/09/11/Mojssanite—Moi-Moi-Launch

  • thomasfalkenstedt.com
   September 11, 2016 at 10:08 am

   I know Bernice, just like Moi-Moi! And that’s important to me when I choose brands!
   xoxo
   Thomas

 11. DisiCouture
  September 11, 2016 at 4:42 pm

  Currently I am having different kind of music on my playlist, from r&b to hiphop, from jazz to classics. 🙂

  xoxo
  Disi
  http://www.disicouture.com

  • thomasfalkenstedt.com
   September 11, 2016 at 9:05 pm

   Just like me then, you like all kinds of stuff 🙂
   xoxo
   Thomas

 12. Christine Kong
  September 11, 2016 at 9:02 pm

  I love these headphones, the style, color, and quality is superb! I am more of a pop listener and songs that are fast and up beat help me during workouts. xoxo, Christine
  http://dailykongfidence.com/

  • thomasfalkenstedt.com
   September 11, 2016 at 9:06 pm

   I’m mostly up beat too, but have some melancholy vibes coming every now and then, haha. 🙂
   xoxo
   Thomas

 13. Adelina
  September 14, 2016 at 12:02 am

  I love sudio’s earphones! Thank you for sharing as I had no idea that those artists were Swedish! xo, Adelina

  http://www.thecharmingolive.com

Comments are closed.