Blog posts

[:en]You make history by looking ahead[:sv]Du skapar historia genom att blicka framåt[:]

[:en]You make history by looking ahead[:sv]Du skapar historia genom att blicka framåt[:]

Fashion, Travel

[:en]The headline is actually the mantra of Lowell North, founder of North Sails who I’ve teamed up for this post. The company also has a motto which reads “Go where others can’t follow”. Both the mantra and the motto are part of my daily life and help me to set my goals and visions for the future.

I’ve always walked my own path, both in good and bad. I’m not saying I’m going places where others can’t follow, I’m just saying we’re probably taking different paths to getting there. If you’ve read my blog for a while you know I couldn’t in the wildest of my dreams have imagined that I’d rise from whatever hell I’ve been to and be doing London Fashion Week Mens (some still call it LCM, but that’s not the right name anymore, peeps) and enjoying it as much as I did. And it doesn’t stop there. I’ve already booked the big four in June (London, Milan, Paris) and will go to NYFW as well. Others can follow and do, but on my individual trip in life, these are milestones unheard of for me and I am so happy I’m finally getting back to the life I once had, now with all the knowledge and experience I didn’t have then. But this posts starts off my recap of LFWM which I’ve just came back home from.

Even when it comes to fashion everyone wants to stand out, but in their utmost  crazy ideas to stand out they actually all look the same. London Fashion Week was no exception. The ones who have been to fashion weeks know there will always be that group of Asians all dressed in crazy outfits looking like they’re part of Yakuza, the fashionistas using as much color as possible to look like something out of a LSD-trip or the ever so “different from everyone else”-fashion people who always dress in black. As much as I enjoy looking at these people, I also love doing my own thing. Here’s one of the outfits I wore in London. Let’s call it the “Russian oligarch goes streetstyle”-look. I don’t stand out too much, but I am making numerous statements here. It’s a mishmash to be honest. I’m wearing a fur hat for that oligarch look combined with a tuxedo scarf. Under that a simple shirt topped with a beautiful necklace and then my trademark: sneakers. The base of the whole outfit is my pea coat from North Sails which brings sobriety into this mishmash.  When North Sails first reached out to me and asked me to pick out a coat in their store so we could work together I was overly excited. Here I was going to get to work with a brand founded in 1958 which still is a top brand especially among sailors and outdoorsy people (if you wanna read the sailing bits of North Sails, read about it here), but also for fashion urbanistas such as myself. Walking through the store I tried on some jackets, but felt that this sailor pea coat was the jacket for me. It wasn’t until I read more about the jacket itself, I realized it is named after me!! Or maybe not, but it is still called Thomas and you can find it here!
In the days of old world sailing, the authentic pea coat was a must. Its double breasted front added a military feel, while the heavy wool finish protected from the wind. And that my friends is something that is totally needed in London. Standing in front of the ever so touristy spot (The Parliament) I was actually thinking about all the sailors who sailed across the world from the British Empire back in the days. As a total history geek it gave me goosebumps.

Then there’s the part of my spirituality. I believe in God, but I also believe in spirit guides, the power of Mother Nature as well as a firm belief in universe itself. My best friend, who also is a jewelry designer, Renata Capettini, has created these beautiful necklaces called “Angels of Love” that keep me safe and protected wherever I am. She also makes a lot of jewelry with gem stones with different kinds of healing powers and you should check Love Gems by RC Jewelry out too if you’re into all this stuff as much as I am.

As my white sneakers got a bit dirty during this shoot I changed into these beautiful ones from Washed Rocks Footwear. They go so well with the look that I’m kinda gutted I didn’t have them on in the first place. To sum up: The mantra of Lowell North who founded North Sails back in 1958: “You make history by looking ahead” has become my mantra as well, but it is now combined with all the experience and knowledge i have from the past. More of LFWM to come in the next few days so stay tuned!

Jacket: North Sails
Shirt: Weekday
Jeans: Pull&Bear
Sneakers (both of them): Washed Rocks Footwear
Necklace: Love Gems by Renata Capettini

Photographer: Suzi Ovens[:sv]Rubriken är de facto Lowell Norths mantra. Lowell North är en seglare som rönte framgångar i segling och har vunnit olympiskt guld. 1958 startade han North Sails som jag samarbetat med i detta inlägg. Förutom grundarens mantra har företaget även ett motto som säger på ett ungefär “Gå dit ingen kan följa dig”. Både mantrat och mottot har blivit delar av mitt dagliga liv och är deviser jag tillämpar för att nå mina mål och visioner för framtiden.

Jag har alltid gått min egen väg, på gott och ont. Jag är inte högfärdig och säger att jag tänker ta mig till ställen dit ingen annan har tillträde, men vi kommer troligtvis ta oss dit genom att ta olika vägar. Om du har läst min blogg ett tag så har du kanske en uppfattning om att jag inte ens i mina vildaste drömmar kunde tänka mig att jag skulle kunna ta mig ur det helvete jag varit i och i dagsläget besöka modeveckan i London och njuta av det. Det slutar heller inte där. Har redan bokat in modeveckan i Stockholm, Köpenhamn samt de tre stora, dvs, London, Milano och Paris och kommer att frekventera dessa framöver. Andra kan följa i mina fotspår och kommer att göra så, men på min personliga resa är det här oerhörda milstolpar för mig och jag är äntligen tillbaka i det liv jag en gång hade, dock med all den erfarenhet och klokhet jag nu besitter. Det här inlägget får starta en serie av inlägg om hur modeveckan i London jag nyss är hemkommen från var.

Även när det kommer till mode vill alla gå sin egen väg och vara annorlunda, men i sin stora iver att sticka ut ser alla ändå likadana ut. Den som besökt en modevecka någon gång har säkert stött på stereotyperna man alltid möter: de galet klädda asiaterna som ser ut att tillhöra Yakuza, fashionistorna som använder så mycket färg och galna accessoarer att de ser ut som om de trippat en hel del på LSD och sen den där ack så “hej vi sticker ut så mycket och är annorlunda”-modemaffian som är monokromt klädda i enbart svart. Hur mycket jag än älskar det här skådespelet och kavalkaden av gatumode, så gör jag ändå allt på mitt sätt. Det här är den första outfiten ni får se från London och vi kan kalla det för den ryska oligarklooken. Det är lite av en mix av allt möjligt där jag har en pälsmössa och en frackhalsduk för oligarklooken, en enkel skjorta med ett vackert halsband och sedan det som kännetecknar mitt mode: sneakers. För att få en neutral bas och utgångspunk till allt detta har jag min sjömansjacka från North Sails.

När North Sails först hörde av sig till mig för ett samarbete var jag väldigt stolt över att få samarbeta med ett så anrikt företag som har rötter i både segling och vädertåliga kläder. De gör kläder för både segling och utomhuskläder i allmänhet, men även för mer urbana modeintresserade människor som mig. När jag gick genom affären och provade några jackor föll jag faktiskt ganska omedelbart för denna seglarjacka. Det var inte förrän jag läste på lite mer om jackan som jag förstod att jackan är döpt efter mig! Eller tja, troligtvis inte, men den heter Thomas och du hittar den här (dessutom på rea just nu). Det var alltså meningen att jag valde den här jackan, eller att jackan valde mig. Ödet spelade hursomhelst in.

När världseglatser var i sin guldålder var seglarjackan ett måste. Med sin dubbelknäppta framsida fick den en militär touch, medan det tungt vävda yllet skyddade från hårda vindar och det, kära vänner, är något som verkligen behövs i London. När jag plåtade dessa ack så turistiga bilder (ville ju att ni skulle se London trots allt) framför parlamentet och Big Ben så tänkte jag faktiskt på imperiets glansdagar då sjöfart var Storbritanniens trumfkort och på alla sjömän som hängt i samma kvarter kring Themsen där jag nu befann mig. Som den historienörd jag är fick jag gåshud av bara tanken.

Mitt modeuttryck är inte bara ytligt utan djupt rotat med andlighet. Jag tror på Gud, men jag tror också på andlig vägledning, moder jord och universum självt. Min bästa vän Renata Capettini, som också är smyckesdesigner, har skapat bland annat cetta vackra halsband ur en serie kallad “Angels of Love” för att hålla mig trygg var jag än befinner mig och för att känna änglarnas beskydd. Jag tror också på kraftstenar och den helande kraft de besitter och för att se vad RC Jewelry har att erbjuda kan ni kolla in deras hemida ifall även ni behöver lite extra beskydd.

När mina vita sneakers blev aningen för smutsiga under plåtningen (regnig dag i London, vad tänkte jag), bytte jag till dessa snygga bruna från Washed Rocks Footwear och fattar ärligt talat inte varför jag inte hade på mig dem från första början då de passar så väl med min outfit. För att återknyta till Lowell Norths mantra “Du skapar historia genom att blicka framåt” så är det numera även mitt mantra, men med en ännu djupare innebörd som kommer av all den livserfarenhet och kunskap jag numera innehar. Mer London närmaste dagarna så håll utkik!

Jacka: North Sails
Skjorta: Weekday
Jeans: Pull&Bear
Sneakers (båda): Washed Rocks Footwear
Halsband: Love Gems by Renata Capettini

Fotograf: Suzi Ovens[:]

83 Comments

 1. Warren Pasi
  January 11, 2017 at 10:31 pm

  another great post handsome. It’s sound like you are definately on an exciting and very stylish journey, you deserve it babe! I also love the outfit especially the pea coat and fur hat (which I want by the way.) XOWP

 2. Camille
  January 12, 2017 at 12:00 am

  Can I just note how amazing your hat is?! Very jealous of your LFW adventure, I can only dream of being there someday!

 3. Jennifer Quattrucci
  January 12, 2017 at 1:04 am

  Dear Tommy,
  Just the pictures alone made me smile, but I could really ‘hear’ how special and marvelous this most recent adventure was through your carefully chosen words. The fur hat is beyond magnificent and I love the sneakers you changed into at the end but my favorite part of the outfit is your “Tommy” North Face. My kids love their versions and the brand is actually quite popular in my town. In the winter, at church, I always think it’s funny that the people all have the same label. Anyway, the ‘Tommy’ style is officially my favorite! Also, I am intrigued by Renata’s jewelry and will definitely look into it more !
  I look forward to hearing about your next exciting adventure soon!
  Yours truly,
  Jenny
  Xoxo

 4. Sharon Wu
  January 12, 2017 at 1:37 am

  Omg can I please have your hat?! It’s totally adorable on you! And as usual, you’ve styled it to perfection with that fitted coat 🙂 Hope your week is going well, Thomas! xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/beauty/maybe-shes-born-with-it-maybe-its-maybelline/

 5. Jo
  January 12, 2017 at 5:24 am

  I laughed so hard when I read what you described how different crowds were dressed for London fashion week. My love, you are a genius at writing! I always love peacoat style jacket especially for men! You certainly picked out a great jacket which was even named after you to represent North Sails brand. I am sure you were the one who truly stood out in the crowd of fashion week while wearing this effortless outfit! I sure hope you will keep your trademark as you certainly rock the sneakers look! I’ll definitely check out your best friend’s jewelry collection as I adore the one she made for you!

  With love,
  Jo

 6. Anthony @oh_anthonio
  January 12, 2017 at 8:11 am

  Ohh that hat is furrific! I definitely can’t pull it off but it looks like it’s keeping you warm in the cold. And a navy peacoat is always a classic. No need to stunt when you stick with something as timeless as that!

 7. Sharon
  January 12, 2017 at 10:06 am

  I just laughed so much! Love your sense of writing and the way you styled this outfit!
  Keep warm!
  xx

 8. LAFOTKA
  January 12, 2017 at 11:41 am

  Yep, the description of LFQ crowds are correct! 🙂 Last season, there were 2 girls dressed in all gold full of botox and implants posing for cameras like they were famous. Maybe they were, and it was fun to watch but I’d rather look at photographers snapping pictures of you! The look is a perfect mish-mash that is carefully thought out and at the same time looks effortless… Love the sneakers, adore the spiritual necklace, the jacket must have kept you warm in London and the hat…. well the hat is SUPER! I’m Russian, so you’ve hit a soft spot here! 🙂

  Hugs,
  Tatyana x
  LAFOTKA

 9. Luke Ross
  January 12, 2017 at 3:51 pm

  I love a man in fur, especially a bold choice like your hat! So glad you enjoyed your time in London, you picked such a great location to shoot as well. We will have to catch up when you are back!

 10. Aimara
  January 12, 2017 at 6:04 pm

  Love reading your thoughtful posts!
  I couldn’t agree more with your mantra. So happy to see that you’re doing great right now!
  Can’t wait for FW posts!
  PS: Love love your outfit! Effortless chic!
  XO
  Aimara
  http://www.waysofstyle.com

 11. valerieol
  January 12, 2017 at 6:17 pm

  Gott meinen! Also, und also!
  valerieol

 12. Jen
  January 12, 2017 at 7:39 pm

  When a peacoat has your name on it, it’s a sign from God and the universe! How awesome was that feeling? I love how we can all have our own paths to get to our final destination. Love the motto, “Go where others can’t follow”. Besides, why would you want to copy everyone else right? Love your Russian oligarchy style btw!!!!

 13. Coco
  January 12, 2017 at 8:24 pm

  Thomas I know what you mean! As you are very straightforward let me tell you I loathe 90% of the men’s outfit at FW. The ones I can’t really bear are the ones with the dandy style verging on the Godfather, they all look alike. I like a man elegantly dressed, but too much affectation makes the opposite effect. That said, one really needs to take his/her own path. That’s what I try to do myself fashion wise and in my private life. Now on to your outfit, which I love in every single detail! It’s unique, classy yet sporty, a dressed up smart casual. Your sneakers are a blast and Thank God you’re not wearing over the ankle tight trousers with bold socks and patent shoes. I love your style bro! Baci, Valeria – Coco et La vie en rose FASHION & BEAUTY

 14. Darya
  January 12, 2017 at 8:31 pm

  Ahh I love your outfit! Especially your hat ! It’ great <3 xoxo Darya http://www.thebloomingbouquetstyle.com

 15. Mariann Yip
  January 12, 2017 at 8:54 pm

  I absolutely love your outfit! And the coat you chose is great. I think at the end of the day as long as you dress and stay true to who you are, then that’s all that matters!

 16. francesca
  January 12, 2017 at 9:07 pm

  This is one of my favorite looks of yours!! it’s so fun, cozy and stylish. I love the hat!! Also, I feel pea coats need to make a major comeback right now. They are so good and classics!
  francesca
  Frank Vinyl : A California Fashion Blog

 17. Morgan Klein
  January 12, 2017 at 10:13 pm

  You look wonderful and this jacket is so gorgeous! I love how you styled it!! It seems like you had a great time in London!!! Jealous!

 18. Isabel
  January 12, 2017 at 10:21 pm

  Thomas, you look amazing from head to toe darling! When I think you can’t do it better you just do this! How amazing are you sweetie?!
  Love the mix of styles, the coat is so perfect on you and that fur hat gives the statement touch to stand out.
  I will check you friend’s jewlery, that necklace is beautiful and I loved the name, so powerful.
  Can’t wait to see more!

  Big huge, big kiss,

  Isabel
  http://www.bloggingmycloset.blogspot.com

 19. diana
  January 12, 2017 at 11:28 pm

  Omg, it is so cool, that you are going to all Fashion Weeks, I dreamed to do it, but I prefer to have a team with me otherwise it will be stressful at least for me. Even I did NYFW once by myself, but it is more fan when you have someone with you. Love the mantra by brand and this outfit, not sure why, maybe cuz of hat but you look so Russian here haha

 20. Maggie
  January 13, 2017 at 1:21 am

  I didn’t know they wore peacoats when they went sailing back then, but it all kind of makes sense now. It’s not really weatherproof though so I never linked the two together.

  I agree with the whole Fashion Week thing. Everyone always tries to stand out, but I’m actually noticing that the more established bloggers are dressing down more. They don’t seem to care what they wear as much. Any thoughts on that?

  Love your outfit though! I love that you added the furry hat. It totally makes you stand out against the crowd.

  xoxo,
  Maggie S.
  ❤Clothestomidnight.com

 21. Morgan Ryan
  January 13, 2017 at 2:02 am

  I especially love this look! The hat the shoes the jacket! It all works so well xx

  M

 22. Atsuna Matsui
  January 13, 2017 at 2:12 am

  That’s soo exciting that you got to do London Fashion Week. I still haven’t been to fashion week yet actually, but I hope to this year. Maybe we could cross paths at NYFW this year. I truly do think that these are milestones in your life as well. 🙂 You’ve come soo far Thomas and I’m so happy and proud of your commitment to your blog.

  http://www.atsunamatsui.com

 23. Samantha Mariko
  January 13, 2017 at 2:29 am

  Having been reading your recent posts, you’ve really accomplished so much, and I’m really excited for you and London Fashion Week 🙂 I’ve been looking for a hat that is similar to yours but I can’t find one thats anywhere as cool as yours! haha. You’ll definitely stand out at Fashion Week 🙂

 24. Stephanie
  January 13, 2017 at 4:49 am

  Can we first talk about how remarkable these photos are? Seriously spectacular!! I’m so excited for you that you get to embark on the ultimate fashion journey to all those shows – talk about a major dream come true for me haha. I’m dying to just got to NYFW at some point. I hope you enjoy it all thoroughly. You certainly stand out in this look in the best way possible. A handsome mix of urban and classic and I love it. Also, how friggin cool is it that the coat was literally meant for you?! Talk about fate haha! So much fantastic to

 25. Stephanie
  January 13, 2017 at 4:50 am

  Well way for my last comment to submit before I finished. All that to say “so much fantastic going on in this post!” Haha!

 26. Iliana
  January 13, 2017 at 5:28 am

  I have so much to say about this post! Like always the execution of the photos is exquisite! I literary await for your posts, for sure you’re one of my abortive male bloggers.
  How exciting is it that you’re going to NYFW! I wish I could go but one day ?
  Now, I love the hat, it looks perfect on you! The blazer also is perfection!
  Xx

 27. Itzy
  January 13, 2017 at 5:37 am

  I miss this place so much!! I loved reading your post!

  Xx,
  Itzy
  http://lebellagypsy.com

 28. Leila D.
  January 13, 2017 at 6:06 am

  That’s a very different and cool look and such an amazing location. I love history too and it’s a wonderful feeling to visit locations that have so much history. Happy Friday!

  http://www.leilaandvanya.blogspot.com

 29. Helen Chik
  January 13, 2017 at 8:32 am

  Ahh I hope London was amazing and loving your choice of coat here and the hat to go with it! It’s such a different and bold look! Fashion weeks can be so draining when it comes to outfit choices but I’ve always gone with wearing what’s comfortable and natural to me!!

  Helen xx
  https://ch1k.com/new-zealand-with-princess-cruises

 30. Miki
  January 13, 2017 at 9:22 am

  I love your jacket and fur hat. Definitely when it comes to fashion week, street style is something special. There’s so many interesting and exciting outfits every season. Fashion Week is always a whirlwind. There’s a lot going on back at home, so I can’t book a flight out for February just yet. If I do, it’ll be a pretty last minute booking. I have been at a few runway shows at NYFW, but haven’t been back for 2-3 seasons now. I would love to attend a couple of shows in February. Otherwise, I may have to wait for September. I would love to attend Milan and Paris FW. What a dream that would be. I know so many people already go, but those would be a dream come true. 🙂 Have fun!

  Xo,
  Miki
  http://mikialamode.com

 31. Lady Goldapple
  January 13, 2017 at 4:06 pm

  I loved reading this adventures visit to LFW of you. And how you described the people and what they where wearing is hilarious. Thanks for this, you made me smile. Can’t wait for the stories of your NYFW visit.
  X Charissa http://www.ladygoldapple.com

 32. Ria
  January 13, 2017 at 4:11 pm

  Love your journey and love the navy.

 33. Danielle
  January 13, 2017 at 4:19 pm

  I’m absolutely loving this polished look on you! And can I say how much I LOVE that hat?! You pull it off so perfectly. Can’t imagine how amazing LFW was! I want to hear more!!!

  xx, Danielle | Pineapple & Prosecco

 34. Jo
  January 13, 2017 at 4:28 pm

  Thomas wearing Thomas 🙂 Very cool look for LFW, Thomas! I’m definitely checking out your friend’s jewelry collection. I wear a black tourmaline ring everyday, which I was told is meant to keep negative energies at bay. Does it work? I think so…although it could also be a mind over matter kind of thing. Either way, I’m fascinated by the healing powers of gemstones.

  xo, Jo
  http://www.cutandchic.com

 35. Darlene
  January 13, 2017 at 6:38 pm

  London is home for me! I loved hanging out at Westminister so I’m reliving my life thru your photos. I can’t go back there yet till I complete my residency (huhuhuhu) I wanna go home. so please post more photos and the show in Fashion week. Always remember Thomas how fortunate and privileged you are and blessed! no matter what happened before the great thing is you’re now back on it and a much better person! I salute you and will wait for the next post.

  xxxxx
  thenewgirl.me

 36. Candace
  January 13, 2017 at 8:04 pm

  Thomas, you can literally rock anything and make it look incredible. If I haven’t told you before, your posts always inspire me in some way. I hope I can attend the big 4 fashion shows one day. I hope you take plenty of pics!

  http://www.thebeautybeau.com

 37. Yasmin
  January 13, 2017 at 9:55 pm

  That last pair of kicks is amazing! Love the colors. While the hat is certainly a fun and unexpected piece to your outfit, I think the necklace is my favorite. It adds a bit of whimsy. So glad to hear you enjoyed your time at London Fashion Week and that you’ve already planned trips for all the others. Can’t wait to see what you wear then!

  xx Yasmin
  http://banglesandbungalows.com

 38. Jordan Chapman
  January 13, 2017 at 10:58 pm

  London Fashion Week is always a fave! You see so many different people and it seems like you’ve had the same experience! Looks like you’ve had a great time and North Sails has some amazing coats!
  Jordan xx
  http://www.thehatlogic.com

 39. Aleksandra Ladygin
  January 13, 2017 at 11:38 pm

  I like this place so much, i was here last summer! Great shots!
  I believe in universe as well!!!

 40. Jenelle
  January 14, 2017 at 12:00 am

  I think we create our own paths too. I wonder sometimes at what the heck I was thinking with some choices along the way, but it all works out.
  That is all the major fashion weeks!! What a year you will be starting off with! Not sure I am going to bother with the Sydney one again this year. I do know what you mean about all of the variations of pea-cocking that goes on at Fashion week. It’s quite amusing.
  I love this coat!! A classic! It looks so well made and warm too.
  xx Jenelle
  http://www.inspiringwit.com

 41. Christine Kong
  January 14, 2017 at 12:20 am

  Wow, can I just be your sidekick to all these amazing shows you have lined up?! =) What a huge accomplishment to be attending all these shows. You have come so far and it is incredible to watch you go even further. I LOVE this Russian hat and peacoat look. I am a huge fan of faux fur and this hat does it for me. There is nothing like a classic, navy peacoat like this that just screams chic! I love that it is classic, but the tailoring is so precise and fits you like it was made just for you. Those kicks are amazing too! The leather and stitching seem of the best quality. I want to get these for my hubbie. I can’t wait to see all the photos and hear about the upcoming shows! xoxo, Christine
  http://dailykongfidence.com/

 42. Jacqueline
  January 14, 2017 at 2:27 am

  You dressed that coat good! I love it! Also take me with you to FW next time. K? Thanks! Although I doubt I’ll look as chic as you

 43. Cece Lam
  January 14, 2017 at 3:06 am

  Whoa, this is such an awesome look, Thomas! Will I see you in NYFW?? I have yet to see the crazy Asians dressed in Yakuza outfits haha that would be interesting. Love the cozy vibe here and congrats on your collab with North Sails – looks like a great brand to partner with!

  http://www.cecelam.com/2017/01/winter-break.html

 44. Josie
  January 14, 2017 at 12:45 pm

  That second paragraph is hilarious omg! I laughed so hard! Why so mean!!?? lool
  I’m so happy to see you realize dreams and can’t wait to see you own the streets of the upcoming fashion weeks. I have never been to one but it’s on my “blogger’s bucket list”
  Love your clean look, I am convinced minimal looks actually stand out more sometimes, especially in a crowd of colours! You have a gorgeous coat and these sneakers are perfect!

  Bisous, Josie
  http://www.petiteandbold.com

 45. Eva
  January 14, 2017 at 4:45 pm

  Hello Thomas!!!
  Nice look as always , but now is something specilas. This coat and the fur hat is remind me in the russian winters, love this (unexpected) gems necklace.I really wish you this little angel hepl you to go forward. Love your both sneakers. It’s fantastic you go to LFW wowww.!!!!!
  xx
  Eva
  http://www.themermaidfashion.com

 46. Aldora
  January 14, 2017 at 5:02 pm

  You look so cute in that faux fur hat Thomas! It sounds crazily exciting to be booking to watch so many shows in a row ~ I’m intrigued by the “Angels of Love” necklace on you and that sneakers from washed rocks footwear look comfy and yet not overpowering for your overall sailor look. Hope you enjoy your weekend!

 47. Lucy Hernández
  January 15, 2017 at 6:50 am

  I am so excited to watch you experience all the FWs! I went to NYFW last year for the first time and I loved it. Aonmuch excutement and talent. But I agree, the clothes kinda fracked me up. Love the yakuza comment, so true! ? Also loving this outfit, what a beautiful coat with so much history, heritage and craftsmanship. ??

 48. Open Kloset By Karina
  January 15, 2017 at 12:36 pm

  Hey Thomas,
  How are you? Wish you Happy Weekend:)
  Loved that “Motto” its Really Very Nice:)
  Your Look is Fantastic, your Shoes is so Cool:) My Fav:) And that Sweet Angel Necklace, I have a Very Similar One 🙂 I always keep with me:)
  Love Open Kloset By Karina

 49. Gina Diaz
  January 15, 2017 at 9:03 pm

  This styling is very impressive Thomas! I love every detail from head to toe, so Top!!!! As always enjoying reading your post and always learn so much!!!

  big hug out to you!!!

  GIna

 50. frank lin
  January 15, 2017 at 11:28 pm

  I really love that look, Thomas.
  You always stay true to yourself 🙂

 51. Lily Rose
  January 16, 2017 at 4:23 am

  Oh I love that pea coat and the color of it. That’s a really cool outfit you put together too, I love each component and they actually work well and compliment each other. I thought it was kinda cool the coat is named Thomas. I tend to buy things that are named Lily or Lilly too haha

  -Lily from With Love Lily Rose

 52. Jenn Hanft
  January 16, 2017 at 4:25 am

  Ahh total congrats for booking all FWs! That definitely sounds like an incredible experience for each and I can’t wait to hear about them! I’ve only been to NYFW last year and it really widened my eyes. I hope to someday do all of them as well! I also can’t get over this jacket. I think you picked the perfect one and it’s sooo awesome that your best friend designed such a meaningful necklace for you! Definitely make history by looking and moving ahead!

  XO Jenn
  http://www.jennsemble.com

 53. Brown Eyed Toast
  January 16, 2017 at 6:09 am

  I’m 100% with you on your philosophy about walking your own path and focusing on self-growth, because there is no point in trying to race and be jealous over others! Also, North Sails sounds like a lovely brand and I’ll definitely need to check it out. Can’t believe the peacoat is also named Thomas – wow absolutely meant to be! And quite so, because it look perfect on you. I love how you described the style too – “Russian oligarch goes streetstyle”! Perfectly on point 🙂

  xo Soo | http://www.BrownEyedToast.com

 54. Deddeh Howard
  January 16, 2017 at 6:17 am

  I love how you always mix it up!. You look amazing from head to toe and oh can I have your head piece for NYFW please. ?

 55. MadCatFashion
  January 16, 2017 at 5:46 pm

  That is a really nice post Thomas, was pleasure to read it. And additionally great look.

  madcat.fashion

 56. Laurelle
  January 16, 2017 at 6:52 pm

  I love that mantra!! And that is so exciting you’re going to fashion week in so many places!! I want to go so bad! I am going to try to go to NYFW this year sometime! And oh my goodness, I can’t handle the people that dress like a paint easel or kids toy box exploded on them! Haha!! I don’t mean to be offensive, but I am such a lover of
  style, and less is more, ect. All for statement pieces, but they’re not a statement if everything else is so loud!! Any who, I’ll get off my soapbox haha. I love this look!! That hat is gorgeous and so is that blazer!!
  -Laurelle
  http://www.bellebylaurelle.com

 57. Martin (ebylife)
  January 16, 2017 at 7:40 pm

  I’ve said it before, but i’ll say it again and again! I absolutely love this look! You nailed it from head to toe. I only wish i had the confidence to rock this look as well as you do. Thanks so much for sharing buddy!!!

 58. Lauren
  January 16, 2017 at 7:52 pm

  Seems like fashion week was amazing! Love this look on you. It’s super unique and fits the scene perfectly!

 59. Elizabeth Lee
  January 16, 2017 at 9:41 pm

  Your fashion week tour is a huge deal and I congratulate you on being able to follow those paths! Your London look is just incredible. Your jacket is a classic beauty and both sneakers are standouts! My favorite is the hat. You are rocking that hat like no other. Keep up the amazing work!

  Love, Liz
  stylewich.com

 60. Linh Dao
  January 16, 2017 at 11:55 pm

  I love your coat and that fur hat! I love that you are doing your own thing and it is so true that people want to stand out. They end up looking the same as everyone else! This post is really motivating to me because honestly, lately, I’ve been feeling like I can’t stand out because I’m falling into this rut where I feel like I look like every other blogger out there but I know I’m different so thanks for the reminder thomas!

  Linh
  http://xcapewithlinh.com/how-to-customized-your-shoes-color/

 61. Everest
  January 17, 2017 at 12:18 am

  Hey Thomas I love the classic cut of the pea coat and how it will be such a go to item on cold days in London! It’s such a huge deal to have been able to create such good opportunity in the fashion industry via fashion week and you must be a very focused and determined person!
  The brown sneakers from Washed Rocks when paired with the rest of the outfit as it pulls the Colour together so well!
  Kisses from Singapore,
  Everest
  http://www.everestsays.com

 62. Tania
  January 17, 2017 at 4:36 am

  What a great look Thomas! I love how it looks a bit serious and yet playful at the same time. And the coat is fantastic. The fact that it’s called Thomas means it was really meant to be! Congrats on being able to attend all those fashion weeks–amazing!

  xx freshfizzle

 63. Darya
  January 17, 2017 at 9:17 am

  Oh I can’t wait reading about your adventures!
  Btw, totally IN LOVE with your furry hat!

  xoxo

 64. Michelle
  January 17, 2017 at 3:37 pm

  You are totally rocking that peacoat! Sounds like it was made for you – literally LOL. I’m totally obsessing over your hat – I was just saying I need a furry hat for NYFW – hope to see you there! I love the idea behind the necklace and those sneakers are seriously amazing. So good Thomas!
  XO
  http://www.lehoarder.com/

 65. Sarah
  January 17, 2017 at 3:55 pm

  First of all it’s so exciting that you are attending all of the Fashion Weeks. I am sure it will be an exprience of a lifetime and one that you have worked so hard towards. I attended two shows in September for LFW, and I really hope to attend more in the coming years.
  Your London look is perfect, I really love your jacket and it’s so cool that is called the “Thomas”. Your style is so unique and trendy, I really love it and I know you’re going to stand out at Fashion Week. I can’t wait to read more about your amazing journey this year.

  xxx

  Sarah

  http://sarahatiq.com/

 66. vanessa troset q
  January 17, 2017 at 7:03 pm

  Firts at all I adore your pictures!!! wha a great experience attending all the Fashion Weeks. I adore the styling thomas! specially that perfect jacket! Congrats and enjoy this beautiful time in your life! Kisses

  http://www.vanedresscode.com

 67. Maryam
  January 18, 2017 at 4:16 am

  I absolutely adore this hat! I don’t think a lot if people can pull it off but you wore it so well. You have a great sense of style! xx

 68. Hadasah
  January 18, 2017 at 4:35 am

  Dear Thomas,
  I love the motto of North Sails, and I couldn’t be happier that you are going there!!! Congrats on all you are achieving and for booking those shows..it’s gonna be great!!! Hopefully i get to see you around 🙂
  Btw, amazing photos and styling as always!
  xx Hadasah

 69. Jessie
  January 18, 2017 at 4:39 am

  Yes, you always have the wildest and boldest dreams, and that’s one thing kept your blog very interesting! Rather than going through the photos, I actually enjoy reading the content of my posts a little more (not saying the photos not good enough, just saying your writings are creative and attractive!). It’s always good to dream bigger and bolder, so we end up achieving higher!

  Keep up with the hard work! I believe you will achieve you want dreamt about in no time.

  Xx, Jessie
  http://4evajessie.com/tom-ford-lips-boys/

 70. Sofia
  January 18, 2017 at 8:37 am

  Hahhaha I love your descriptions of the people at FW. “crazy outfits looking like they’re part of Yakuza” dying on the inside right now! Im sure you had such an amazing time at LFW.

 71. Katya Bychkova
  January 18, 2017 at 2:26 pm

  I love that you are doing you instead of wearing what other people wear! That means that you have a true style while others are just copying trends!

  I’m originally from Russia and that type of hats is so popular out there! Combined with your chic blazer it looks so fresh and chic!

  http://stylesprinter.com/

 72. Ana Vukosavljevic
  January 18, 2017 at 4:02 pm

  Wow, Im so happy for you! Cant wait to hear your thoughts on all fashion weeks.

  Btw this look is stuning, I want that coat! 😀

 73. Andreea Birsan
  January 18, 2017 at 7:22 pm

  Loved this look you wore for London Fashion Week! As I mentioned on Instagram, that fur cap is really amazing! And yeah, a lot of people try to stand out in crazy ways during FW. x

  Andreea,
  http://couturezilla.com/

 74. Manda
  January 18, 2017 at 11:02 pm

  I really love this look. I’m actually a fan of looks that you wouldn’t automatically pair together. My style bounces around so much depending on my mood…I’ve likely been all of those looks you were talking about on a different day. 🙂 Also, I loved hearing the history behind the peacoat. I’m really into history of everything too so that was really interesting to learn! Such a great look my friend and it’s awesome to be able to hear part of your story and see where you are now and all your awesome accomplishments!

  Manda | http://EvocativelyChosen.com

 75. Anju
  January 19, 2017 at 12:25 am

  Love your thoughts on how everybody dresses during a fashion week. It’s genuine and I cant agree more. Loved the coat and you are pulling off that oligarch hat/turban thing with so much ease. I am sure not many people can do that. Its so visible that you give importance to every single detail of the outfit. Keep up the good work

 76. Annelies
  January 19, 2017 at 9:52 am

  Love your coat, great look! 🙂

 77. Eric k
  January 22, 2017 at 5:33 am

  wow . i am little late, but i can’t leave your blog out ever. you are the best and you are definitely showing it herald showed it in LFW. First, I can’t wait to see you in one of the events that you are going to. Maybe Milan. i expect you to let me know when you will be in NYFW.
  To my opinion, your making a big statement here, and your looking far from simple.
  I want to see another guy to pull this off. NOT HAPPENING.
  Thank you Buddy
  http://www.erickfashion.com

 78. Tandya
  January 23, 2017 at 2:08 am

  So first off, those shoes are absolutely amazing! Do they come in a size 38?! I love the quote “Go where others can’t follow.” We all have our own paths and we shouldn’t compare ourselves to others. I hope you have the best time at LFW! Your outfit looks great!

 79. Belle
  January 23, 2017 at 6:52 pm

  That coat and hat are absolutely awesome. I love fashion week!! I hope you enjoyed London- I’m looking forward to NYFW (I’m biased but I think it’s the best- mainly because I live there) I can’t wait to see the rest of your outfits for fashion weeks!xx Belle

 80. marcy
  January 25, 2017 at 9:56 pm

  Such a cool look Thomas!!! So jealous you are going to the FW so sad im missing the NYFW I sued to go always when I worked in Ralph Lauren. Also really love both quotes “You make history by looking ahead ” and ” Go where others can follow ” very inspirational and will keep them in my favourites!!

  xoxo
  Marcy

 81. Lolita Mas
  January 30, 2017 at 9:42 am

  I love the post! Photos look amazing, this is one of my most favourite locations in London ??

 82. Natasha du Chen
  January 31, 2017 at 11:12 am

  So Russian hat! Love it! Greetings from Russia!

 83. dbrodowski
  February 8, 2017 at 8:38 pm

  Wow ,That post is perfect!

Comments are closed.