Blog posts

[:en]Listen to your inner voice[:sv]Lyssna till din inre röst[:]

[:en]Listen to your inner voice[:sv]Lyssna till din inre röst[:]

Fashion, Life itself

[:en]Do you feel like your days are filled with work, chores and duties and that life isn’t all that peachy at times. Well, join the club. Life isn’t all about the ups, but also about coping with the downs. Life is about finding balance. To find balance in life you need to be in touch with yourself and most importantly you need to listen to your inner voice.

“So, what’s an inner voice?” you might ask. As it’s your inner voice it is completely individual, but can be both on a sublime subconscious level or an active dialogue with yourself. It’s that hunch you get if something is wrong or right, worth doing or even more simple things in life such as “do I really need another pair of jeans?” (to which the answer of my inner voice always comes with a clear yes, so yeah, it’s not fool proof).

There are more than one way to get in touch with your inner self. Often it is with the aid of others. I talk a lot with a few selected friends, my family, but also consult a medium every now and then, go to a psychiatrist if I feel the need to get some issues worked out, talk to my cosmic guides (yeah, I know, some of you are beginning to start to question my sanity at this point), have a chat with God and even my spirit animal that sits on my shoulder protecting me.

Now you don’t have to be as extreme as me to get in touch with your inner self. Something that works for a lot of people, me included, is listening to music. My first collaboration on the blog was with Sudio Sweden so it’s with pride I now collaborate with them to bring you good quality at an affordable price. I could go on praising the design, the comfort of the headphones or the quality of the sound, which are all part of Sudio Sweden and their products, but that’s needless to say as I don’t promote crappy products and I’m not biased even if these happen to be Swedish.

What you listen to is up to you, but I listen to whatever suits my mood, be it meditative and soothing music or something more upbeat to get me going. And I know there’s been lots of the Biebs on my shirts as of lately, but honestly I’m not a Belieber per definition. H&M just happens to have a great collab with him and hey, who knows which Justin I’m referring to…

What my inner voice told me this day at the skate park was not to try skating and it was right. I had a skateboard (made of plastic) when I was like 6 years old and I wasn’t good at it then and I’m sure as heck not good at it now either and have the bruises after this photo shoot with Joanna to prove it. But the things we do to get those perfect shoots right? That can be applied to all areas in life. Step out of your comfort zone. Do something you’re not good at. You’ll find out that often it turns out you actually don’t suck at it at all (except for when it comes to me and skating). As my jacket states: Break or bust!

If you get in touch with your inner self by actively listening to your inner voice or not, music is a good aid in that. These wireless Sudio Sweden Regent headphones are the perfect accessory even on the move as I involuntary had to get an iPhone 7 (long story, but I did like the 6S better) and as you all know you need converters and what not to use earphones or headphones with that phone, so going wireless is a perfect option for me. I used these on the airplane yesterday and they really shut out all outside noise as well which is perfect when you want to escape the world for a moment. Last but not least. You get 15% off any purchase with the code “falkenstedt15″ when you head over to Sudio Sweden’s website and they also give you a complimentary case for your phone with your purchase. Get in touch with your inner self or just listen to some good music with quality products, preferably do both.

Headphones: Sudio Sweden
Jacket: Forever21
Tee: H&M 
Jeans: H&M
Sneakers: H&M
Watch: Komono

Photographer: Joanna Bladh, Photostory

Follow my blog with Bloglovin[:sv]Ibland känns det som att livet är en enda lång kavalkad av att vakna, jobba, äta, utföra vardagssysslor för att sen sova igen och livet kan ibland kännas meningslöst. Känner du igen dig? Det gör jag. Livet har både sina bra och dåliga stunder, men det viktigaste av allt i livet är att hitta balans. För att hitta balans måste du vara i kontakt med ditt inre, men framförallt bör du lyssna till din inre röst.

Så vad är då en inre röst? Då det är just din inre röst så är den högst individuellt, men kan ske på både omedvetet plan i ditt undermedvetna eller genom en aktiv dialog med dig själv. Det är den där magkänslan du har ifall något är rätt eller fel, värt att göra eller till och med mer vardagliga saker som “behöver jag verkligen ett par jeans till” (där min inre röst alltid svarar med ett rungande ja, så metoden är inte helt felfri).

Det finns mer än ett sätt att komma i kontakt med ditt inre. Ofta är det i samråd med andra. Jag pratar mycket om allt med några utvalda vänner, min familj, men går även till en medial vägledare då och då och har även konsulterat psykolog om jag känt behovet av det. Jag pratar även med mina kosmiska guider och Gud (och ungefär nu ifrågasätter många kanske om jag är seriös, men det är jag i högsta grad) och även mitt kraftdjur som sitter på min axel och skyddar mig.

Nu finns det dock ingen anledning till att vara så extrem som jag när det kommer till att vara i kontakt med ditt inre. Något som fungerar för många, inklusive mig, är att lyssna på musik. Mitt första samarbete på bloggen var med Sudio Sweden så det är med stolthet jag nu samarbetar med dem för att erbjuda bra kvalitet till ett bra pris. Jag skulle kunna berömma hörlurarnas design, komfort eller ljudkvalitet, som allt är en del av Sudio Sweden och deras produkter, men samtidigt, jag rekommenderar inte skräpprodukter även om jag skulle kunna vara smått partisk när det kommer till en svensk produkt, så ni får helt enkelt nöja er med den beskrivningen.

Vad du lyssnar på är såklart upp till dig, men jag lyssnar på vad som än passar min sinnesstämning för tillfället, vare sig det är meditativ och lugnande musik eller något mer upptempo för att komma igång. Och för tydlighetens skull: Det har varit mycket Bieber på klädfronten på sistone, men jag är inte en Belieber. H&M råkar bara ha ett jäkligt snyggt samarbete med honom just nu och sen vet ni ju heller faktiskt inte vilken Justin jag mer specifikt syftar på…

Vad min inre röst sa till mig denna dag i Stapelbäddsparken i Malmö var att jag inte skulle skejta och den fick rätt. När jag var typ 6 år hade jag en skateboard i plast och jag kunde inte skejta då och det har inte blivit något bättre med åren och blåmärkena efter denna plåtning med Joanna är bevis för detta. Vad gör man inte för en plåtning dock? Den här gången slapp jag åtminstone frysa. Att göra något man inte är bra på eller känner sig säker på kan appliceras på alla områden i livet. Kliv ut ur din trygghetszon och gör något du inte bemästrar eller är bekväm med. Du kommer till din förvåning märka att du faktiskt ofta är bättre på det än du trodde (förutom när det kommer till mig och skejtande då). Som budskapet på jackan säger: Låt det bära eller brista!

Vare sig du kommer i kontakt med ditt inre genom att aktivt föra en dialog med dig själv eller inte, så är musik en bra hjälp på traven. Dessa trådlösa Regent-hörlurar från Sudio Sweden är en perfekt accessoar då jag ofrivilligt fick skaffa mig en iPhone 7 (lång historia, men gillade 6S bättre) och som ni vet måste man ha en adapter och Gud vet vad för att kunna använda sina vanliga hörlurar med telefonen. Att bli trådlös var därmed ett perfekt val för mig. Jag hade dessa hörlurar på mig på flyget igår och de stänger verkligen ute allt brus och störande ljud från omgivningen och ger dig väl unnad egentid eller en liten verklighetsflykt ett tag. Sist, men inte minst, så får du 15% på ditt köp på Sudio Swedens hemsida när du anger koden falkenstedt15 och på köpet får du dessutom ett mobilskal. Kom i kontakt med ditt inre eller lyssna bara på musik med bra kvalitet, helst båda.

Hörlurar: Sudio Sweden
Jacka: Forever21
Tisha: H&M 
Jeans: H&M
Sneakers: H&M
Klocka: Komono

Fotograf: Joanna Bladh, Photostory

Follow my blog with Bloglovin[:]

83 Comments

 1. Sharon Wu
  March 17, 2017 at 1:42 am

  Listening to music is the way I calm myself and reflect on life too! It’s definitely a good way of getting in touch with our inner selves. I couldn’t agree more about the importance of balance in life — it’s definitely important to be able to not only embrace the good but also know how to cope with the rocky moments. I love your outfit especially the back details of that bomber jacket, Thomas. You look wonderful as always! xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/fashion/jackson-wayne-everyday-spring-tote/

 2. Jennifer SavvyGreyStyles
  March 17, 2017 at 3:34 am

  I love listening to music too. It helps clear my mind from the daily craziness and relax. Such a great post. Thanks so much for sharing.

 3. Jessica
  March 17, 2017 at 3:39 am

  I agree that music is the way to get in touch with yourself. I find it to be very soothing when I find the right song to match my mood. I always love reading your inspirational posts. xo, Jessica

 4. Jenelle
  March 17, 2017 at 3:45 am

  Music is absolutely one of the ways in which I feel more myself. Listening to and dancing around to songs I love just reaffirms so much for me. I get so much more passionate and excited about life when listening to music that moves me. Love that it works for you too!
  xx Jenelle
  http://www.inspiringwit.com

 5. Stephanie
  March 17, 2017 at 4:08 am

  Listening to that inner guide can be so helpful (but totally dangerous sometimes too haha). I love my Sudio earbuds but have yet to try the headphones. I hope I get to soon because they’re so cool! I love listening to music and podcasts to calm my mind. Currently listening to jazz as I prepare for bed!

  Stephanie // SheSawStyle.com

 6. Yasmin
  March 17, 2017 at 4:23 am

  You totally look like a skater in these pics. Love all the shots. You’ve got some serious model potential. My inner voice is a total shopaholic too. Too bad it’s not more practical haha. Love the bomber jacket!

  xx Yasmin
  http://banglesandbungalows.com

 7. gracie
  March 17, 2017 at 4:24 am

  I adore listening to music. I cannot workout without it and I think more clearly. Love the bomber jacket on you, Looks great 🙂
  xx,gracie
  snappedbygracie.com

 8. Jen
  March 17, 2017 at 5:27 am

  Music heals the soul. I am a musician and a music teacher so music is my work and life. I love it and wouldn’t know what to do without it. I love your headphones and I think the design and look is so sleek and chic! Also lve that you shot at a skate park. How cool is that!?

 9. Iliana
  March 17, 2017 at 6:13 am

  Music always manages you relax me and soothen my thoughts!

  Love this street look, you totally look like a skater I love it! That bomber jacket is relaxed and casual it looks great on you.

 10. Lauren
  March 17, 2017 at 6:48 am

  Listening to music always helps to calm me or to boost my mood! It’s always important to listen to your inner voice too, I agree !

  Xx,

  Lauren // http://www.mylifeaslaurr.com

 11. wanderlustts
  March 17, 2017 at 2:49 pm

  the idea of listening to your inner voice is an interesting concept i never put much thought into until now. I guess I’m not too in tune with myself and it’s never really occurred to me haha, but it’s really nice to get some insight from your perspective.
  Also I LOVE your tee! haha it totally reminds me of your previous blog post about the justin bieber shirt so i’m going to have to say your probably referring to JB here? Just a wild guess hehe

  wanderlustts
  http://www.wanderlustts.com

 12. Aimara
  March 17, 2017 at 5:06 pm

  Love how you wrote this post and tied together the headphones with listening to your inner voice. Brilliant!
  I believe in this as well, we have to be connected to that little voice all the time, because it’s right almost 100% of the times. We are very similar in how we stay connected to that little voice 😉
  Also, love your look and the concept of these photos. Totally agree on doing something you’re not good at. It feels great to step out of our comfort zones!
  Thanks for sharing!
  XO
  Aimara
  http://www.waysofstyle.com

 13. Lady Goldapple
  March 17, 2017 at 5:42 pm

  It’s definitely a good way of getting in touch with your inner selves. I love to listen to music; when I relax, when to get ready for college or when to do my make-up to go out. All with a different kind of music and a different kind of vibe to it of course. And even when I have to study I put on some classic music and that works to get in a certain state of mind. X Charissa, http://www.ladygoldapple.com

 14. Candace
  March 17, 2017 at 6:09 pm

  Hmmm…Justin Timberlake maybe? HAHAHAHA jk! Also, totally thought you were a skater until I read this. At least your photos look amazing though 🙂 I totally need to meet you too! Some people down here think it’s weird to be Christian and also talk to mediums, when I don’t think that at all. Nothing wrong with staying in touch with your inner self; most of the stuff my medium told me actually came to pass D: talk about “freaked out!”

  http://www.thebeautybeau.com

 15. Deal Man Unhappy Customers
  March 17, 2017 at 6:25 pm

  Good post! it’s definitely important to be able to not only embrace the good but also know how to cope with the rocky moments.

 16. Jordan Chapman
  March 17, 2017 at 6:50 pm

  Music is such a beautiful thing. It can connect people and when I have a bad day (much like today), all I do is listen to music to make me feel better. It can alleviate a lot of pressure and it’s good to know it has a major impact in your life just as much as my own!
  Jordan xx
  http://www.thehatlogic.com

 17. Jo
  March 17, 2017 at 6:59 pm

  Listening to your inner voice (the voice of truth for most of time) always helps us and pushes us forward so it’s definitely good to practice on that. As far as on how to connect wit your inner self, one similar method we both used is to talk to close friends. I have a very close friend who I speak to on a daily basis when I need help to calm down a crazy and hectic day. That’s always a great help in my daily life. I have Sudio ear buds (pink of course) from last year and absolutely love it. I must look into this headphones as I know their sound quality is amazing.

  I adore this bomber jacket my love. Sorry about the little incident during the shoot but pictures are turned out stunning.

  Love,
  Jo

 18. Maggie
  March 17, 2017 at 7:20 pm

  I actually own one of Sudio’s earphones. The sound quality is so much better than Beats and the fact that it’s wireless, it makes it all the more easier and more convenient to use. It’s 10x easier to workout in without the wires flying everywhere. I love how you actually incorporated some personal advice about listening to your inner voice in this post as well.

  BTW, I’m so in love with this photoshoot. The color editing is so on point and the skateboard was so worth it! Love the outfit as well, especially the bomber jacket!

  xoxo,
  Maggie S.
  ❤Clothestomidnight.com

 19. Bryanna
  March 17, 2017 at 7:39 pm

  Always, always, always listen to your gut! It works every time! Even with deciding to purchase those jeans haha. Otherwise, you wouldn’t have had them for this post. Although, that jacket is just about the coolest piece I’ve seen. Next to the headphones that is. Gotta love a good blast session to really get all the stress out. Such a cool way to tie them into the post. I would never have thought to do that, but it’s so genius. Sometimes you are just too smart for your own good, Thomas.

  xoxo Bryanna | Coming in Clutch

 20. Anthony @oh_anthonio
  March 18, 2017 at 1:47 am

  Haha – glad your inner voice kept you safe and off the skateboard! I have a pair of Sudio earbuds and I love the quality and sound. Great brand!

 21. Kristen
  March 18, 2017 at 3:10 am

  Love how you wrote this post and tied the headphones in. I definitely try to listen to my inner voice but being a shopaholic makes that hard haha! Love your jacket and tee too!

 22. Samantha Mariko
  March 18, 2017 at 3:52 am

  When it comes to shopping, my inner voice can sometimes be neglected.. hahah. But I do agree that when in doubt, consulting with close and trusted friends is so important. I have a select few I go to and I probably wouldn’t be here without them. And I love Sudio!!! I have their earbuds and headphones and omg the quality is so good and it blocks exterior noise which is a plus. Glad you like them too 🙂
  http://www.samanthamariko.com

 23. Eric k
  March 18, 2017 at 4:21 am

  Wow. This is so insane.
  Let me start by sating that these Sudio Regents are incredible and i am lucky to be one of the proud Brand Ambassadors.
  Now let me talk about insane part. When i got my Regent, I took out my skate board and told myself that I will do something different this time and it will match the entire vibe. however, I was not able to do that photoshoot at scheduled day with because of the major snow storm. 🙂 so crazy that we had same idea.
  amazing pics buddy. Love them all.

 24. Helen Chik
  March 18, 2017 at 6:38 am

  I love going for long runs with my music when I feel stressed because it’s probably the only time where I can just switch off and just enjoy my surroundings! If there’s one thing that I’ve learnt since going full time is that there will be lots of ups and a hell of a lot of downs too and trying to manage them both is still something I’m learning!

  Helen xx
  https://helenchik.com/upgrade-wardrobe-fall-essentials

 25. Gina Diaz
  March 18, 2017 at 4:34 pm

  Sudio is the best! It is such a great brand. Last year I got a pair of earbuds in black and I truly love them!!! such a great quality!!! These pictures are so AWESOME!!!! also, your outfit!!! the message of this post is really great, to listen to the inner voice it is so important, truly. But I know sometimes I neglect it. I am working on that.!!!

  Happy weekend, Thomas!!!

  xx, Gina

 26. Aldora
  March 18, 2017 at 4:43 pm

  The thought of going wireless on my iPhone 7 makes me reluctant to listen to music *LOL* I’ve seen many bloggers collab with Studio Sweden previously & am considering if I should get one of the headsets to try them out. Am glad you listen to your “inner voice” though the headphone Thomas 🙂

 27. Jennifer Quattrucci
  March 18, 2017 at 5:36 pm

  Dear My Darling Tommy,
  First of all, which Justin are you referring to? I may or not be an actual belieber ( is that how you spell it?) so I’m not sure why I haven’t been at H&M and scooping up this collection. I did recently find a grey hat there. Love it.
  Luckily I already have an iPhone 7. It wasn’t by choice by I love it. Why do you like the 6S better ? Anyway I searched the Sudio Sweden website and I’m currently deciding between pink and rose gold. Thank you so much for the discount code.
  As far as the inner voice, yes . I’ve got many and listen to some 🙂 😉
  Love always,
  Your Jenny

 28. Claudia
  March 19, 2017 at 12:30 am

  Being in touch with one’s own voice or intuition iis super important because that’s the compass that guides us through life. Love the message and love those headphones too! Now I need a pair !!!

 29. frank lin
  March 19, 2017 at 7:03 am

  You should always listen to your inner voice. I actually do this since years and
  I rarely made a bad decision 🙂 Love the photos, Thomas – you little skater boy!!

  xx frank
  http://www.frank-lin.de

 30. LAFOTKA
  March 19, 2017 at 8:09 am

  Oh I love Studio Sweden headphones and definitely don’t listen to music enough. Every minute that I have free I tend to listen to audiobooks or my favourite podcasts, but sometimes you need to let your head simply relax – without any further thinking huh? Great post and I’ll definitely listen to music more! 🙂

  Tatyana x
  LAFOTKA

 31. Darya
  March 19, 2017 at 12:45 pm

  I always try to get in touch with your inner self by actively listening to my inner voice.
  But i don’t always succeed with it.

  I try yoga, meditation, talk with wise people, travel a lot. Everything just to understand what my inner voice says to me.

  xoxo

 32. marcy
  March 19, 2017 at 8:12 pm

  Yes, music is the best way for this Thomas and love those headphones. Totally agreed that life is about ups and downs but we need to have the perfect balance in life . I been doing very well in listening to my inner voice. Since last year I used to suck at this hahaha but now my inner voice is very strong to get me to the right path 🙂
  Love the pics as always!!

 33. Karina
  March 19, 2017 at 8:34 pm

  Hey Thomas
  How are You?
  I love to Do Meditation, I find in this My Balance and Piece:)
  If I do meditate I noticed that I hear my inner voice and intuition more often:)Music is a Good Solution too:)
  Sudio is a very Nice Brand I have From them Products too! Best Quality ever!
  Wish you Happy Week:)
  Love Open Kloset By Karina

 34. Christine Kong
  March 19, 2017 at 9:53 pm

  I love the parallel you draw between listening to your inner voice and these amazing Sudio headphones (and of course Justin). I agree, it is important to hear and listen to your inner voice at times and definitely not ignore it. It is there for a reason and sometimes it may not always be correct, but definitely a good way to keep yourself in check. I am working harder to find balance and go out of my comfort zone so this is a wonderful post for me. I love Sudio products and the sleek and minimal design of them. xoxo, Christine
  http://dailykongfidence.com/

 35. Laurelle
  March 20, 2017 at 4:52 am

  Thomas, I LOVE how you always get deep in your posts!! I’m a deep person, even though I don’t frequently share that on my blog (I probably should…), so I really love that your posts aren’t just fluff like the weather or a cute top. Also, my inner voice always tells me I need more jeans too! Lol… I love Studio Sweden too! And music… It’s such a great way to calm down, or find healing. Loved this post!
  -Laurelle
  http://www.bellebylaurelle.com

 36. Claudia Di Capua
  March 20, 2017 at 2:07 pm

  Really inspiring post! Great job on this! Love your jacket as well 🙂

  ~Claudia
  http://www.claudiadicapua.com

 37. Coco
  March 20, 2017 at 2:14 pm

  Hello Thomas, you certainly have many ways to get in touch with your inner side!! Meditation works for me. And music: not listening to it although, singing! Ok never mind! I’ve had the chance to try Sudio (I have the cutest pink earphones) and I appreciated the attention for design and high-quality manufacture. You might be not good at skateboarding, but you’re the cutest skateboarder ever! I love your statement bomber-jacket , giving a twist to a basic yet sleek look. You look like the cutest college boy here! Baci, Valeria – Coco et La vie en rose FASHION & BEAUTY

 38. Jo
  March 20, 2017 at 3:02 pm

  I really need to get those headphones! I keep seeing them on Instagram and they look and sound amazing. I’m loving your look here. That bomber jacket is so rad, as an American skater boy would say! 😀

  xo, Jo
  http://www.cutandchic.com

 39. aurela
  March 20, 2017 at 4:06 pm

  Listening to music is my way of escaping the daily stress and best way to get in touch with my inner self. Music cures the soul for me. I have a pair of wireless ear pieces from Sudio and use them while running outside. I love the fact that they are wireless and the sound is amazing. My son used to skateboard when he was younger and would give me a heart attack every time I see him skate at the park:)
  Have a lovely Monday!

 40. julia
  March 20, 2017 at 6:31 pm

  nice blog!
  check out mine!
  xx

  http://www.julialisblog.com/

 41. Josie
  March 20, 2017 at 7:08 pm

  Music is seriously my cure to anything … I listen to music when I feel the need to cry … when I’m happy … when I just want to bust a move. I’ve grown so much in the last few months and oh boy did I go out of my comfort zone so many times. It made me feel good. Love these headphones, I have one from them and I am so happy with it.

  Bisous, Josie
  http://www.petiteandbold.com

 42. Rachel Vogt
  March 20, 2017 at 8:57 pm

  I try to listen to my inner tune, but sometime life just gets in the way. Love your headset and the whole outfit.

 43. EVA
  March 20, 2017 at 9:59 pm

  Hello Thomas, great ear cuffs. Sncerelly I was a little surprised and happy in the same time, too see this post. I just received today afternoon my first wireless cuffs from Sudio Sweden, the Vasa Bla.;)
  Great outfit and photography, love the tee and the awesome bomber .
  Sending love from Italy
  xx
  Eva
  http://www.themermaidfashion.com

 44. Atsuna Matsui
  March 20, 2017 at 10:44 pm

  Such a beautiful post, Thomas! I always love how deep your posts are. 🙂 I agree that music can really change your mood and it’s always great to listen to music that is therapeutic to your soul and really resonate with what you feel. I don’t listen to as much music as I’d like to lately, but maybe I need to start listening to my inner voice and start to be more in tuned with myself.

  BLOG | YOUTUBE | INSTAGRAM

 45. diana
  March 21, 2017 at 2:43 am

  Sudio Sweden offering truly amazing headphones, I actually own one and wear them all the time whenever I go for a walk and listen some relaxing music or when I exercise to boost some energy in me.

 46. Darlene
  March 21, 2017 at 3:28 am

  I actually love this headset too! I have the white one and the marble caps.. I feel so in the grove with my workouts and with myself when I have these on. Aslo why did you buy iPhone 7! I have the 7 plus and I super love it.

  xxx
  thenewgirl

 47. Isabel
  March 21, 2017 at 10:48 am

  I listen my inner voice not everyday but almost everyday. I think I have two kind of inner voices : I have one that is too serious and don’t let me do mistakes and I have another one that it’s my bff when I go shopping! ” buy the shoes, buy the jeans…” it’s all I can hear from it! Ah,ah,ah!
  For real, I think it’s good to stop and think at least once a day: it will make you take good decisions. I listen to my music and yes, it’s a good way to conect with myself.
  You look gorgeous as always, love your cool kid style!
  Sending you love,

  Isabel
  http://www.bloggingmycloset.blogspot.com

 48. Jenn Hanft
  March 21, 2017 at 12:33 pm

  It’s crazy how music is the universal language that everyone understands and can relate to. It has so many functions, but it definitely speaks to you! I totally agree with listening to your inner self, though it’s sometimes not best. With you and jeans are me and a bunch of other stuff hah! The smallest thing would be the $6 Starbucks coffee I decided I needed ? but anyway it’s always good to try things out of your comfort zone! Even if you suck, it’s the experience that counts. I love my wireless sudio sweden so I’m sure these headphones allow you to dive into the world of music! Love the shirt! Maybe it is another Justin ?

  With love,
  Jenn
  https://www.jubilantdose.com

 49. Sarah
  March 21, 2017 at 4:54 pm

  I loved reading this Thomas; your posts always get me thinking. We all have an inner voice, but whether we choose to listen to it or ignore it is completely up to us. Being a shopaholic, I choose to listen or ignore it wisely haha. Ok lets get onto these headphones, they are such a cool and sleek design. I love listening to music when I am walking or working out, it always keeps you going. And I have been on the lookout for a wireless pair, so I will definitely check them out. Thanks for the code :).

  p.s. I love your t-shirt too (totally makes me want to check out this H&M collection)

  xxx
  Sarah
  http://sarahatiq.com/

 50. Everest
  March 21, 2017 at 6:07 pm

  I know I sure can’t listen to my inner voice when it comes to shopping! Everything else I think it comes easier cos as women we have sixth sense, that sense that tells you something is wrong, that sense that tell you it is dangerous. I do like talking it out with my close friends and family members too to get a different perspective or insights. I tend to like to use music to relax and ease me into the night. Sometimes music also tugs on my heart strings for those moments of heartache only a love song can express. All this has to be done with good quality sound equipment. My earphones from Phillips are rather old and I think I might check out Sudio Sweden!
  Kisses,
  Everest
  http://www.everestsays.com

 51. Eliza
  March 21, 2017 at 6:16 pm

  Listen and understand your inner self is probably the most important thing. I prefer to go deep into the woods, where I can relax and think about everything, take a break and enjoy some me-time without people. And sometimes a good music helps, I’m a huge fan of Sudio Sweden too, their earphones are just amazing. I love listening to swing and jazz music, and with Sudio earphones it’s just a pure joy!
  Great post, mate, as always, very thoughtful.

  Cheers, Eliza | http://www.fashion-confession.com

 52. Leila D.
  March 21, 2017 at 6:25 pm

  Hi Thomas! As I’m a talker and my inner voice talks even more than me, I love to listen to music which stops my inner voice and lets me relax haha. It’s like therapy for me and I absolutely love your headphones and will have to check them out. Thank you so much for the code. Enjoy your week, looking forward to your next post. xoxo

  http://www.leilad.com

 53. Vanessa
  March 21, 2017 at 6:56 pm

  Wow! This post is totally unique! A great source of inspiration, I love to follow my inner voice because is like my sixth instinct and honestly it never fails. That headphones are amazing, I was trying to find a good pair, so I will check them out!

  Enjoy your week!

  Vanessa

  http://thefashionstatement.net

 54. Maryam
  March 21, 2017 at 7:10 pm

  I couldn’t agree with you more. Listening to inner voice is so important! I’ve learned this lesson the hard way. I used to ignore but through life and experiences, I learned that I should listen and my inner voice is almost always right.

  Xx, Maryam
  http://www.glamandposh.com

 55. Deddeh Howard
  March 21, 2017 at 7:45 pm

  I wake up at 6am in the morning to do yoga, taking 15 mins out of my practice everyday for meditation helps me to connect with myself and listen to my inner voice. Thanks for this post Thomas, this is such an important topic that we all need to take seriously.

 56. Kristina Williams
  March 21, 2017 at 7:46 pm

  I love how you said, “try something you’re not good at.” I know I have to step out of my comfort zone in order to grow. If there’s no growth or change, then you’re better to be dead. You need to learn to get out of that comfort to really see who you are and what you love and where you want to go! It takes a lot of prayer to get me out of my comfort zone, because let’s face it…its comfortable! But once I get out and see what it’s like, I love it!

  And those headphones look amazing! i’ll have to check them out for sure xxx

 57. Ria
  March 21, 2017 at 8:10 pm

  Love the Sudio headphones range, music is key to my self care and therapy.

 58. Debbie Savage
  March 21, 2017 at 8:41 pm

  Hi Thomas! I truly enjoy reading your posts! You are such an excellent writer and your words really touch me. Music too – has a powerful healing affect on me. It is important to stay in touch with your inner voice and for me it has taken years for me to truly listen to it and honor what it is telling me. I love your style here too and the bomber jacket is a definite favorite!
  xo Debbie | http://www.tothineownstylebetrue.com

 59. Kate Tik
  March 21, 2017 at 9:59 pm

  Wow I agree that music helps to soothe us and listen to our inner voices. My inner voice never steers me in the wrong place. So inspiring, love this!!

  katetik.com

 60. amanda
  March 22, 2017 at 1:20 am

  I always love the discussions you have on your post! What a great way to discuss how to get in touch with your inner self. I have the really calm, conservative, and precise version of me but I also have the energetic, cray, and ‘ who cares’ version of me too and I think that both inner voices help to keep each other inline. As for shopping though….I’m more all in than I should be sometimes because both them voices say YASSSS GIRL! bahaha I definitely do some of the things you do to reconnect! Also, the Sudio head phones are SO amazing! I love them to bits!

  Manda | http://EvocativelyChosen.com

 61. Jacqueline
  March 22, 2017 at 2:58 am

  I love this tom! It’s so important be in touch with your inner voice. Often times it tends to be right. Kinda like I went skiing and probably shouldn’t have haha. The headphones look awesome 🙂 music is therapeutic to me too

 62. Ravayna
  March 22, 2017 at 6:28 am

  I tend to obsess over music, and listen to it on loop- right now it’s the Hamilton soundtrack! And I love sudio sweden’s wireless line- I have the rose gold earbuds and adore them!

 63. Jessie
  March 22, 2017 at 6:28 am

  I always love to read your posts, it provides me a different perspective to look at things… I have no doubt that my inner voice talks to me all the time, but most of the time I’ve been ignoring it because I have been so swamped with work, chores, social live (just like what you’ve said above) or with other things, and I have no time to address the concerns that have been raised by my inner voice. I feel like this year will be the year of change for me 😉 maybe it’s time to take a bold step and listen more to my inner voice 😉

  Xx Jessie
  http://www.4evajessie.com

 64. Rachel Holliday
  March 22, 2017 at 6:55 am

  Your posts always make me think Thomas! It’s really important to get in touch with your inner voice and music really is such a great way to do so! Sudio have the best headphones, I’ve worked with then twice too and their quality can’t be beaten! Also, no one rocks Justin Beiber clothes like you 🙂

  Rachel xx
  http://www.thedailyluxe.net

 65. Sheree
  March 22, 2017 at 7:23 am

  Music is seriously the best relief, it can lighten up my mood or indulge my fix for a little depression (hey you need to let it out sometime). When I work or blog I have to have background music because I cannot work in silence, and my inner voice is so diva and bitchy sometimes I feel the need to drown her out too. I also have the Regent, in white and it is a great wireless head phone with great sound quality. p.s. That bomber is so friggin good, I want it.

  ~ xo Sheree
  PoshClassyMom.com

 66. Luke Ross
  March 22, 2017 at 2:05 pm

  My inner voice is saying that a skater boy never looked as cool and collected as you do here Thomas and not to mention such a great read, you write so well!

 67. Katya | Style Sprinter
  March 22, 2017 at 5:09 pm

  Really amazing post with an great message, getting in touch with and listening to your inner voice is so important! I really loved all of the photos in this post and the embroidery on your jacket is so cool!

  http://stylesprinter.com/

 68. Andreea Birsan
  March 22, 2017 at 6:37 pm

  So true, Thomas! It’s always important to stay and listen to our inner voice! By the way, you killed it in this photo shoot, you look really cool in this laid back outfit, it reminds me of a TV Show 90210. Have a lovely day! x

  Andreea
  http://couturezilla.com/

 69. Michelle
  March 22, 2017 at 8:23 pm

  I get in touch with me by talking to myself. Don’t laugh. I talk to myself a lot. And nothing wrong with wearing Biebs all the time. Congrats on another Sudio collab. I could use some new headphones and it drives me nuts that the “good ones” are all a small fortune.
  I’ve always wanted to skateboard – I just don’t have the balance. I tried a couple times and it didn’t end well LOL
  XO
  http://www.lehoarder.com/

 70. Miki
  March 22, 2017 at 11:26 pm

  I always say trust your instincts and listen to what your gut tells you because you always have a good inkling as to what’s happening around you. 🙂 Love the jacket and even though you’re not a Belieber, the entire ensemble looks so well put together. If you hadn’t told me about the bruises, I would’ve beliebed you skated. (haha… bad joke. lol)

  Xo,
  Miki
  http://mikialamode.com

 71. ellen kim
  March 23, 2017 at 12:00 am

  I love this post! I definitely need to listen to my inner voice! It’s so hard sometimes with work and busy weekends, but I love this post was such a great reminder! Thanks for sharing!!
  xo,
  Ellen
  spreadfashionblog.com

 72. Tandya
  March 23, 2017 at 2:31 am

  I love that you linked finding your inner voice with listening to music. Listening to music is a great outlet for a lot of people. I find myself listening to music when I work out because it gives me more motivation. These Sudio headphones would be great for working out!

  Thanks for sharing!

 73. Lani
  March 23, 2017 at 3:05 am

  LOL! You are so funny, I had a few moments where I laughed out loud reading this. I listen to my inner voice a lot too (even when it’s telling me to buy those $200 pair of jeans hehe) and I also seek advice from a therapist or cosmic guide when I feel overwhelmed, it helps add so much clarity! Love this photo shoot and the headphones btw (I would have never guessed you weren’t a natural s8r boi if you hadn’t said otherwise lol!)

  Hope you have an amazing week Thomas!

  xo Lani | http://www.withlovefromlani.com

 74. Hadasah
  March 23, 2017 at 4:36 am

  i #love music, i’m listening to Italian classics as i read your post 😉
  i #love listening to my inner voice all the time
  i #love your headphones, they are perfect
  i #love your blog post very dearly
  it was very cool reading, thank you for sharing!

 75. Kierra
  March 23, 2017 at 5:23 am

  I know what you mean about always being busy and just never having any time. It is important to stay in touch with your inner-self. It seriously can be hard to even do that sometimes. I think you just have to do things that will make you happy with your own-self. My fashion blog helps me understand myself and what I want. I also love your headphones and your photos. You look awesome.

 76. samira
  March 23, 2017 at 6:19 am

  yes yes yes! I love this post, I totally needed it! I think it is very important to listen to you inner self and we need to do it more! thanks for sharing your thoughts!

  Xo, Samira

  http://www.leathertolunch.com

 77. Aleksandra Ladygin
  March 23, 2017 at 12:33 pm

  Haha about the jeans was absolutely funny. I would answer ‘yes’ too :))
  If seriously, I think it is really important to listen to you inner self. Even our body sometimes knows what we should eat and what not. We have harmony inside, just need to learn to hear yourself.

 78. Ana Vukosavljevic
  March 23, 2017 at 5:57 pm

  Its very important to listen your inner voice, maybe I do it too much 😀 But, thats me, Im always over doing it 😀

  Btw, Im crazy about this look!! Its so cool and urban. I love your style Thomas! <3

 79. ANJU JOSEPH
  March 26, 2017 at 4:09 am

  Listening to music has a direct impact on my mood most of the time. I cannot work out without listening to music and I have been looking for a wireless headset. This one looks so chic as well and i know what you are talking about the quality of swedish brands. And as always a very well written blog and pictures.
  Anju

 80. Cece Lam
  March 28, 2017 at 5:24 pm

  Sudio is incredible! I really enjoy working with them as well. They are doing so well and their success is huge, thanks to top influencers like you! Cheers!

 81. Kirsten Wendlandt
  March 29, 2017 at 1:06 am

  You’re right it is sooo important to learn how to get in touch with our inner selves and listen to our inner voices. Sometimes it’s too easy to get lost in what’s going on in the world and lose sight of what we are truly thinking and feeling. I totally agree with you that music is a great tool.. I often put on some relaxing music when I am feeling over stress or my mind is running on overdrive and it helps me get in touch and calm down. Meditation is great for that too! It really gives you perspective into what’s important 🙂

 82. Dom
  April 3, 2017 at 7:01 am

  Dear Tommy,
  First off love the concept of this post. Obviously as a musician i’m always listening and chatting with my inner voice… constantly. Everything you write is always so clear and to the point! I love your headphones! I might have to get me a pair, just like you I had to get the iphone 7. I was not wanting to, but my 5s decided it was time to RIP. I actually really dig it now. I tend to not get phones often, I take care of my things and try to make them last for a long time, but I’m still adjusting to this modern iphone, I miss my 5s, lol. Anyways I’m glad you were safe and did not break a bone on that board. I’ll be moving back home to LA in a few months and I gotta brush up my skate boarding skills with my one eye, cause lets face it, i’m still that kinda guy. I dig the board you have! Great photos too dude!
  Always enjoy your posts.
  Take care,
  Dom

 83. Thai Lam
  April 4, 2017 at 9:05 pm

  Thomas, you posts are always honest and so true! I should listen more often to my inner voice!

Comments are closed.