Blog posts

[:en]Walking down memory lane[:sv]En promenad längs minnenas stig[:]

[:en]Walking down memory lane[:sv]En promenad längs minnenas stig[:]

Beauty & grooming, Fashion, Life itself

[:en]As some of you know, I lived in the States when I was a teen and that very fact left a lifelong aversion for anything khaki or even slightly oversized when it comes to pants. Seeing the results of this shoot, however, made me nostalgic. I know a lot has changed since I lived there and my old Abercrombie & Fitch and J Crew days are most certainly over, but when I got hold of these khaki joggers from Garcia Jeans I see they’re perfect for one my favorite Sunday past time things to do. That is, a stroll along the ocean. I’m from Stockholm, a city built on water. The proximity to the sea has always been natural for me, so when living Upstate NY I did miss the ocean a bit, but then again, we were always visiting places all around the States so I got to see everything from the Niagara Falls, the Pacific and Atlantic oceans as well as the Gulf of Mexico when driving to Key West not to mention the Great Lakes and pretty much everything else in between (yup, even the Hoover Dam, so no need to go back to the desert again).

The point of this post is not to list places I’ve been to to, but rather, places I’m going to. Geographically I’m moving back home to the Venice of North (as Stockholmers humbly call their city), but mentally I’m all over the place. I’ve talked a lot about meditation and mindfulness being important cornerstones to keep me sane in everything that is going on around me, but nothing beats going somewhere where I can breathe in serenity.

The ocean is not only my happy place. The ocean is where I recharge my batteries, even physically. That is the only place where I’m truly in touch with myself and nature. Down to earth. One with earth. That is where I get really philosophical. They say that your life flashes before your eyes when you drown (how anyone could possibly ever know that), but my life flashes lovely memories out of the most far fetched corners of my brain, just by standing on the beach. I’m usually not as superficial as to actually say I love what I’m wearing, but this outfit brought back so many wonderful memories from the US and reminded me to stay grateful. I have experienced more things in my relatively short lifespan than most people do in a lifetime. Both good and bad. I still have a lot left to do and explore, but as for life so far: Thank you, God. I’m truly blessed.

What I’m not blessed with however is a history of long lasting loving relationships and as an omen this little kitty appeared out of nowhere to tell me that the prophecy of me dying as a crazy cat lady surrounded by my 12 cats will come true. No, I’m not bitter. I’m just stating facts. Oh, did I mention that it isn’t until my neighbours two years after my death called the police because of a weird smell coming out of my apartment that they found my body. Or then interpreting omens is something I should leave to others and just think this cat was in a cuddly mood.

Making an honest effort to change that prophecy, I can at least try to smell good so I won’t repel people. Time to be nostalgic once again. When I first saw this bottle, my memories flew me back to Monte Carlo when I was about 5 or 6 years old, but all I remember is wearing a white Lacoste cap and all those Italian (mostly) ladies touching my hair, as my hair was not only blonde when I was a kid, but it was white. Being the only white haired kid in a country with brunettes made me a local attraction. Oh well, the ladies have always liked me so that’s a comfort. To make both ladies and gents like me nowadays, I rely on Eau de Lacoste L.12.12 For Men Magnetic. It’s aromatic and spicy and has top notes of artemisia, bamboo and juniper; middle notes are geranium, violet and tea; base notes are amber, vetiver and patchouli. Now if a combo like that doesn’t spice up my love life, I don’t know what will. Bring it on!

Jacket: North Sails 
Top: Garcia Jeans
Khaki joggers: Garcia Jeans
Sneakers: H&M 
Perfume: Lacoste

Photographer: Thomas Ohlsson

 [:sv]Som vissa av er vet så bodde jag i USA som tonåring och det faktumet självt har lett till en livslång aversion gentemot vida byxor och khaki i gemen. Efter att ha sett resultaten av denna plåtning blev jag dock nostgisk då den påminner något om den stil jag hade under mina ungdomsår där, även om jag lämnat Abercrombie & Fitch och J Crew bakom mig länge sedan av mer än en orsak. När jag fick tag på dessa khaki joggers från Garcia Jeans blev jag nostalgisk och tänkte jag att de skulle passa fint för något jag älskar att göra på söndagar, det vill säga en promenad på stranden. Som Stockholmare har närheten till havet alltid varit en viktig och naturlig del av mitt liv och det är något jag saknat under tiden jag bott i Lund. För den som inte vet finns inte ett ynka vattendrag i Lund och hur mycket jag än älskar den pittoreska lilla staden, så är närheten till vatten ett måste för mig, så jag har frekventerat stränderna i Lomma och Bjärred samt Skanör och Falsterbo en hel del under min tid i Skåne. Båstad inte att förglömma, men under de tidpunkter på året jag varit där känns det som valfri dag på ICA Esplanad på Karlavägen i Stockholm då klientelet är detsamma, så räknar inte riktigt Båstad som en del av mitt vardagsliv i Skåne.

Nu handlar det ju dock inte om var jag har varit, utan vart jag är på väg. Rent geografiskt flyttar jag hem till Stockholm nästa vecka. Förmodar att jag gör det rent fysiskt också, men när det kommer till det mentala är jag överallt och ingenstans just nu. Jag har pratat mycket om meditation och mindfulness tidigare för att hålla mig i balans, men inget är bättre än att då och då slå sig till ro någonstans för en stund där du verkligen kan andas in känslan av sinnesro.

För mig är den platsen havet. Vid havet laddar jag mina resurser, även fysiskt. Det är enda stället där jag verkligen är i direktkontakt med mig själv och med naturen självt. Jag har båda fötterna på jorden och är ett med naturen. Det är här jag brukar bli väldigt filosofisk. Det sägs att livet flimrar förbi som en kortfilm när man drunknar, hur i allsin dar man nu kan veta det, men min hjärna spelar upp sekvenser ur en undangömd vrå i min hjärna närhelst jag bara befinner mig på stranden och påminner mig om händelser ur mitt minst sagt upplevelserika liv. Jag brukar verkligen inte gå in på ytligheter till den grad att jag säger att jag älskar det jag har på mig, men den här outfiten påminde mig om så många härliga händelser och upplevelser från USA och påminde mig om att jag ska vara tacksam. Jag har varit med om mer saker under min relativt korta tid på jorden än vad människor normalt upplever under en hel livstid. Både på gott och ont. Det finns fortfarande mycket kvar att utforska, men för livet jag levt hittills är jag ytterst tacksam och känner mig välsignad.

Vad jag dock inte välsignats med är långvariga kärleksförhållanden och som ett tecken från ovan dök den här katten upp från ingenstans som ett bevis på att min arbetshypotes om att jag kommer att dö ensam som en galen kattkärring omhuldad av mina tolv katter som besannas. Eller så var det bara en katt som ville gosa. Symboltolkning är inte min starka sida.

I ett tappert försök till att ändra utgången av min arbetshypotes kan jag ändå försöka dofta gott så att jag inte avskräcker folk. När jag först såg denna flaskan kastades jag åter tillbaka i tiden till då jag var cirka fem eller sex år gammal och vi var i Monte Carlo med familjen. Jag minns inte mycket annat än att jag hade en vit skärmkeps med Lacoste på och att jag var omhuldad av italienska mörkhåriga damer som såg mig som en udda maskot av något slag. Jag var blond som barn och när solen kom fram var mitt hår kritvitt och alla tanter klappade på mitt huvud då det var en lite kuriosa syn i stadsbilden. Damerna har alltid gillat mig, så det är ju en tröst. För att både damer och herrar ska gilla mig i fortsättningen förlitar jag mig på Eau de Lacoste L.12.12. For Men Magnetic. Den är aromatisk och kryddstark med toppnot av bambu, malört och grönt enbär, hjärtnot av viol, svart te och pelargon samt basnot av patchouli, vetiver och ambra. Om inte den blandningen kryddar till mitt kärleksliv, vet jag inte vad. Nu kör vi!

Jacka: North Sails 
Tröja: Garcia Jeans
Khaki joggers: Garcia Jeans
Sneakers: H&M 
Parfym: Lacoste

Fotograf: Thomas Ohlsson[:]

78 Comments

 1. Kate Tik
  March 23, 2017 at 11:12 pm

  I always love reading your posts!! What makes you so interesting is all the places you’ve been to and how much you reflect on life. Love this!!!

  katetik.com

 2. Lady Goldapple
  March 23, 2017 at 11:15 pm

  I love to go to the sea and clear my head. Strolling along the water and feeling the salty wind in your face and trough your hair is so refreshing. That coat your wearing reminds me of a sailors coat, it suits you very well. Love the pictures specially with the kitty cat. X Charissa, http://www.ladygoldapple.com

 3. Jennifer SavvyGreyStyles
  March 23, 2017 at 11:18 pm

  Great post. I am loving those khaki jogger pants yok have great style. All your photos are so wonderful and excellent writing

 4. Mariann yip
  March 23, 2017 at 11:25 pm

  Traveling and environments definitely affect your mindest and outlook on life. The water always calms me down and it’s such a great way to reflect. I love how you tie in personal stories with collaborations 🙂

 5. Samjah Iman
  March 24, 2017 at 12:01 am

  Those pants are super cute on you!

 6. Samjah Iman
  March 24, 2017 at 12:19 am

  And your post was very interesting and funny…dying as a cat lady?? ??? love your writing already.

 7. marcy
  March 24, 2017 at 12:27 am

  Im a oceanholic over here too!!! Honestly I wouldn’t know what to do if the ocean didn’t exist since I love to reflect about many things in life when I’m near the ocean specially with the sunset and the sounds of the waves. Its nice to know you lived in the States. I have always admire how you have lived so many great experiences in life and Im sure if we ever meet we will get to have plenty of great stories to share. Love this khaki joggers! They look great on you Thomas.

  xoxo
  Marcy

 8. Gina Diaz
  March 24, 2017 at 12:30 am

  This is such a beautiful and profound post! I love being near the water and the sky too, it really grounds you! This outfit is wonderful and I always love your amazing styling! Clothing really connects you to places. I have a blouse that I wore in Florence when I visited for the first time. And every time I wear it brings so many sweet memories :))

  I love to thank God for everything too! just before opening my eyes in the morning, I say my first blessing!! :)))

  sending much love and a big hug, Thomas! xx, Gina

 9. Claudia
  March 24, 2017 at 1:30 am

  I love reading your posts, I totally connect with your sense of humor. Promise you won’t die a crazy cat lady lol… You should try visiting us in Cali, I think it’ll suit your style, as we have all sorts of nature in the midst of the huge city, including the Pacific Ocean. Love the outfit and also, huge fan of Lacoste. xo, C.

 10. Zivanka
  March 24, 2017 at 1:45 am

  Truly enjoyed your post. You don’t normally see a lot of male bloggers so you killed this post and love how you wrote it. You’re a natural in your photos with such an easy breezy style.

  http://www.sweetasfiction.com

 11. Sheree
  March 24, 2017 at 4:54 am

  I totally get it when you say your “lifelong aversion for anything khaki” derives from living in the states. Yes J.Crew and Banana Republic can have that effect on people. I personally don’t own anything khaki because neither the fabric nor color looks flattering on a woman. The jogger you have on might be one of the few exceptions because it is tailored and also tapered at the ankles, no dad pants here. I love the ocean as well and fortunate to call LA my home where the pacific ocean is minutes away. Did I also mention that my in-laws live in Hawaii? Yup, we go there too every holiday and the sunset on the warm beach never gets old.

  ~ xo Sheree
  Posh Classy Mom
  Instagram

 12. Yasmin
  March 24, 2017 at 5:15 am

  That’s one gorgeous cologne bottle! And I had no idea you used to live in the US. Ha ha – it’s funny that khakis remind you of the States. I personally haven’t worn khaki in forever – reminds me of some 90s pleated pants that I should never have worn. But love the cargo joggers you chose. So much more stylish than many of the khakis worn around here to this day.

  xx Yasmin
  http://banglesandbungalows.com

 13. Deddeh Howard
  March 24, 2017 at 5:31 am

  They are so cute on you. I had no idea you lived in the states before so when you’re back, you have to let me know.

 14. Iliana
  March 24, 2017 at 6:50 am

  I look forward to reading your post I literally get a visual every time I read them. There is so many memories and upcoming changes and I love it and I hope that this new moving journey goes as planned and smoothly.
  Xx

 15. Jenelle
  March 24, 2017 at 10:42 am

  hahaha you are not going to die alone in an apartment of cats! hahaha your imagination is being fuelled by one too many episodes of American tv I think! Super cute cat though I must say.
  Ok, hold up, this is what I saw on Insta, and it all makes sense now. I follow a lot of bloggers who don’t have English as their first language, and many make a few mistakes here and there but you never do. I wondered why this was the case! Now I know. You write so very well. I got up early this morning and rather than sneak out to do yoga or go for a run, I noticed my partner was awake (for once!) and convinced him to get up and drive out to the beach with me for a long walk in the sand. It took a coffee and some food in him to seal the deal and he did not want to get his feet in the water but it was worth it. I on the other hand was happily walking in the water and feeling very grateful and refreshed by it. Works for me too!
  xx Jenelle
  http://www.inspiringwit.com/

 16. Kristina Williams
  March 24, 2017 at 12:24 pm

  Haha!! I doubt you’ll be dying as a crazy cat lady!! Made me literally laugh out loud! I too love being by the beach. I could think for hours by the ebb and flow of the tide. And even having lived in the States for the majority of my life, I have an aversion for baggy pants and cargo pants! Living in France probably made me a little more aware of men’s fashion, though. And you nail men’s fashion every time.

  Happy Friday, friend xxx

 17. Luke
  March 24, 2017 at 1:19 pm

  It’s amazing that you have a space that you know you can to go to for recharging and clearing your head, as someone who grew up by the sea, I really miss the relief that it can bring. A mother lovely read Thomas.

 18. Samantha Mariko
  March 24, 2017 at 2:50 pm

  I didn’t know you spent your childhood in the states! And you’ve probably been to more places than I have – I definitely haven’t had the chance to go to Naiagra Falls yet.. Thats lovely the ocean helps you recharge and it’s a place where you can be at peace 🙂 These photographs are beautiful, and love the little kitty that decided to be in the photo haha.

 19. Stephanie
  March 24, 2017 at 3:19 pm

  The ocean is absolutely my “happy place.” Whenever I’m experiencing anxiety, I put on ocean sounds and walk myself down to the beach at sunrise, when no one is there yet and the sky looks like cotton candy. The waves lapping the shore and the sand is still chilly from the sea breeze the night before. It’s so calming. I love these photos and how them and the outfit took you back to your days in the States and got you excited for the future!

  Stephanie // SheSawStyle.com

 20. Candace
  March 24, 2017 at 3:54 pm

  I had no idea you lived in the states! Like yourself, I hated khaki in the past for different reasons than you…it was a part of my school uniform and I thought it was the grossest color ever; now I can’t stop wearing it! And that fragrance sounds like a dream. I’m sure it’ll work its magic in due time 😉

  http://www.thebeautybeau.com

 21. Anthony @oh_anthonio
  March 24, 2017 at 4:11 pm

  haha you’re totally bring me back to my preppy days! that was definitely a trend for me in my early teens and I would wear khakis all the time. The joggers version though are a nice modern update!

 22. Jo
  March 24, 2017 at 6:56 pm

  My favorite look of all time as I must admit I do have a thing for preppy looks :). Again you can seriously pull off any look, my love. I love the ocean and beach so vacations on tropical islands are pretty much all I want. The sound of ocean waves and sunrises/sunsets on the beach ALWAYS make me the happiest person. You’ve actually travelled to more places in the States than I did, so not fair :). Can’t wait to see more of beautiful Stockholm after you finally move back next month.

  With love,
  Jo

 23. Claudia Di Capua
  March 24, 2017 at 8:56 pm

  That jacket looks amazing on you! Peacoats are such a classic. I have a lacoste perfume as well and I’m obsessed! You have it all going for you in this post! Great job 🙂

  ~Claudia Di Capua
  http://www.claudiadicapua.com

 24. Eva
  March 24, 2017 at 9:28 pm

  Hello Thomas!!
  Such a beautiful post and story, you relaxed me with your thoughts about nature and ocean. Like how every post talk about you and give a piece from your life to us. ❤️
  Sending love from Italy
  xx
  Eva
  http://www.themermaidfashion.com

 25. Kusum
  March 24, 2017 at 10:41 pm

  Oh the ocean is definitely my happy place too, there is something so soothing about it and lucky are those who get to live close to it! And you lived in the US, had no idea – NY will always be close to my heart!! That sounds like a great perfume, have to check it out for the hubs.

  xx, Kusum | http://www.sveeteskapes.com

 26. Isabel
  March 25, 2017 at 12:44 am

  Dear T ( can I call you T? My two boys are T’s too and one of them is Tomas just like you…), I’m so related with this post! As you know my happy place is the beach aswell so I can totally understand what do you mean when you say that’s where you can look inside of you better. I can’t breath without see the sea at least once a week. I’m blessed for living so close to the sea, otherwise I’m sure I would be an unhappy person for sure…
  Love so much your outfit, I left a comment on IG and I mean it sweetie: you can’t get any better because you really are at your best!
  Can’t wait to see more!
  Sending you love,

  Isabel

 27. Christine Kong
  March 25, 2017 at 2:13 am

  You are too funny with the khakis but I totally feel the same! The idea of wearing khaki pants scares me a little. Okay, a lot. But these khaki joggers are very chic and you totally rock those. I love the contrast of the navy coat with the neutral color of khaki. I love that you have a happy place, a place that you recharge and think back to your past journeys. The ocean usually does that to me as well and you can’t help but feel thankful when you are surrounded by sand and waves. I need to try this Lacoste scent for my hubbie…sounds lovely! xoxo, Christine
  http://dailykongfidence.com/

 28. gracie
  March 25, 2017 at 3:21 am

  I can totally relate to having an aversion to something like Khaki as I had to wear a uniform in school so I have a hard time with plaid. Maybe someday I will get nostalgic like you have 🙂 I do love the khakis on you and you are so spot on when talking about the ocean. My grandmother used to say it cleared the cobwebs and I think she was right 🙂
  xx, gracie
  snappedbygracie.com

 29. Helen Chik
  March 25, 2017 at 8:34 am

  I love being by the water too Thomas – not necessarily in the water but just being near it makes me happy! I don’t think I’ve ever hated khaki in my life but I can see why it’s an acquired taste haha!!

  Helen xx
  https://helenchik.com/ten-tips-girls-travelling-solo

 30. Jen
  March 25, 2017 at 1:43 pm

  I used to not like anything khaki, but when you put “jogger” next to that, it suddenly becomes stylish! I love joggers so much and those look wonderful on you! It’s ok if you die a crazy cat lady because I’m a crazy cat lady right now and it ain’t too bad, lol. I adopted 2 strays and all my friends think I’m going to be a crazy cat lady, lol.

 31. Aimara
  March 25, 2017 at 4:06 pm

  Love this outfit and these photos Thomas and how you always write about your journey.
  I feel the same way about the ocean, since I did too, grow next to the beautiful Caribbean and I miss it so much! At least I have Lake Michigan here in Chicago, which kind of does the part hahaha (most times)
  And yes, you are blessed. Very blessed. So just keep moving forward because you are doing amazing!
  Have a great weekend and thanks for sharing
  XO
  Aimara
  http://www.waysofstyle.com

 32. Karina
  March 25, 2017 at 4:34 pm

  Hey Thomas
  How are you?
  Such An Amazing And Deep post, Just love the way how you think about Life and Being Thankful:)
  Sooo Important, I always Thank Everything even if something bad happens I try to see something Good:)
  Best Way I think;)
  Love being by the Sea too, sooo Relaxing:)
  The Khaki Jogger:)
  Love Open Kloset By Karina
  Happy Saturday

 33. Jennifer Quattrucci
  March 25, 2017 at 6:49 pm

  Dear Tommy,
  My darling, as usual I read this a few times and still don’t know where to begin! I guess I will start by being egotistical and ask you when you are coming to my ocean???? You know that Rhode Island is the Ocean State right? And guess what ? There are lots of Italian ladies here who will absolutely adore you. Oh my goodness! I can’t stop thinking about you with your white hair and all the attention!! My Tommy. A cutie then a super duper cutie now !
  Ok ! So you wear khakis like nobody I’ve seen. Perfect fit and style and this Garcia jeans brand coordinates so well with the North Sail jacket I adore.
  You will in no way, shape, or form become a crazy cat lady ! Stop with all that ! Especially now that you have this Incredibly refreshing, spicy Lacoste scent ! As if you were not already a man and woman magnet. I really love the way this walk down memory lane leaves us with so much to look forward to !!
  As always, intriguing and inspiring!!!!
  Love,
  Your Jenny

 34. Diana
  March 26, 2017 at 2:19 am

  I totally know what you are talking about, I live near ocean and I never thought that I want to leave this magical world, where I find myself when I meditate or even walk along the shore. Wonderful pictures too, dear!

 35. Lauren
  March 26, 2017 at 3:58 am

  I had no idea you lived in the states! Love how you styled these, as Khakis can be interesting sometimes. Good luck with the move!

  Lauren // http://www.mylifeaslaurr.com

 36. Kristen
  March 26, 2017 at 4:12 am

  I love this post! I always feel this overwhelming calm when I am near the ocean. It’s my happy place. I get to visit the beach this summer and I can not wait to just be there. I can sit and stare at the oven for hours. I loved learning about you living in the states too! So cool you definitely have some amazing stories to tell. Love this outfit too and how you styled those khaki pants!

 37. AMC
  March 26, 2017 at 8:06 am

  Those pics with your cat are just so cute!!
  I also love to down to the beach to clear my head.
  Walking along the water and disconnecting from the world, listening to the ocean roll in.
  I’m also lovingggg the coat you’re wearing! Such a cool nautical vibe. 🙂

 38. frank lin
  March 26, 2017 at 3:35 pm

  I would love to live near by the ocean 🙁
  I totally know what you mean. Love the outfit!

  xx frank

 39. Vanessa
  March 26, 2017 at 11:14 pm

  I always enjoy reading your blog! It’s a great source of inspiration. Adore all of your images, they are very well taken, it really reflects exactly what you’re saying on this post! Thanks for sharing, I know what means to live near the ocean, I live in California.

  Enjoy your week!

  Vanessa

  http://thefashionstatement.net

 40. Morgan Ryan
  March 27, 2017 at 1:07 am

  Your shots are always so beautiful! Love the beachy vibe

 41. Jo
  March 27, 2017 at 2:26 am

  I love being by the sea too. It is very relaxing and to me other worldly because growing up in NYC I didn’t have many tranquil places like that to go to. It’s funny you associate khakis with the States. I haven’t heard that association before but I get it 🙂 Fortunately I think khakis have come and gone in fashion here, at least in the tri-state area!

  xo, Jo
  http://www.cutandchic.com

 42. Laurelle
  March 27, 2017 at 3:14 am

  You’re too funny!! I do have to agree though, guys smelling good is a turn-on! Someday maybe my hubs will take the hint! hahah 😉 And so cool! I didn’t realize you lived in the states! I hope someday to be able to say I lived all over too! 🙂
  -Laurelle
  http://www.bellebylaurelle.com

 43. Darya
  March 27, 2017 at 5:35 am

  Ocean is where I recharge my batteries too
  Really love that place on pics. Wondering about the time when I go to the sea coast.

  xoxo

 44. Sharon Wu
  March 27, 2017 at 5:59 am

  What a wonderful post again, Thomas! I really love these photos of you by the ocean too. They are really telling and somehow look so tranquil. I love being by the ocean as well and will definitely miss being so close to one once I move to Palm Springs but I guess a pool will have to do lol. Hope you had a great weekend! xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/beauty/cabo-ready-kashmere-kollections/
  @stylelullaby

 45. Leila D.
  March 27, 2017 at 6:58 am

  I thought I saw a smile on one photo. Am I right? 🙂 I love this look on you. I am not a fan of khakis at all, can’t stand them actually but seeing how you pulled them off, maybe I’ll get me some too. I am pretty sure that you won’t end up surrounded by cats, I believe looking that good and smelling that amazing everyone will be all over you in Stockholm. 😀
  About the ocean: I can understand why you love it, it has that same calming effect one me. Enjoy your week! xoxo

  http://www.leilad.com

 46. Josie
  March 27, 2017 at 2:11 pm

  So good to read your thoughts again Thomas. Love these khakis on you! and I can so relate regarding the ocean. Growing up, I lived in a country where we did not have an ocean but ever since I first saw the ocean I have always felt attracted by it. i can totally understand how being by the ocean can be a source of inspiration!
  I am fan of Lacoste fragrances especially for men … loved this walk down the memory with you Thomas.

  Bisous, Josie
  http://www.petiteandbold.com

 47. Aleksandra Ladygin
  March 27, 2017 at 2:38 pm

  Ocean gives me energy too. I love just sit for long periods simply observing the gentle movements of the water.And it helps…
  Since ancient times, humans have assigned healing and transformational properties to water so i believe it is.
  And Niagara is my dream!!!!

 48. wanderlustts
  March 27, 2017 at 4:23 pm

  Thomas you are truly blessed to be able to experience, lived and just do so much in the short time frame that you have lived your incredible life. You have achieved so much and honestly your fan and followers are look up to you as a public figure.It’s beautiful to see you open up about this and see how truly humble you are.
  That tidbit about dying alone as the prophecy of the cat that appeared out of no where had me laughing though, Let’s not think about it this way ! haha

  Wanderlustts
  http://Www.wanderlustts.com

 49. Aurela
  March 27, 2017 at 4:33 pm

  I love reading your posts, you always make me laugh! The ocean is also my happy place and where I go to clear my mind… The joggers looks really good on you and I’m sure that fragrance suits you well too!

  Aurela XOXO
  http://www.aurelafashionista.com

 50. Coco
  March 27, 2017 at 4:47 pm

  Thomas you brought me from tears to laughter with this emotional rollercoaster of a post 🙂 First of all no way a cool guy like you will end up alone. About the cat, may I remind you the final scene of Breakfast at Tiffany’s? About your outfit, this combo of US style donned with European charme is utterly fascinating. I’m glad you’re going back to your hometown, because clearly it’s the place where you feel at home. I don’t live near the sea but I can imagine why walking along the ocean helps you meditate! Lacoste fragrances are always very enticing. I’m sure it will spice up your love life 🙂 Baci, Valeria – Coco et La vie en rose FASHION & BEAUTY

 51. Martin (Ebylife)
  March 27, 2017 at 6:50 pm

  I think you absolutely rocked this look, Thomas. I love that you’re not afraid to experiment with your style choices. Once again, great post! Thanks so much for sharing 🙂

 52. Michelle
  March 27, 2017 at 6:56 pm

  That peacoat is gorgeous and love it with the fresh white kicks! I love how you associate oversized pants and khaki with the US LOL. I’m thinking it was a sign of the times – we’re not totally backward here.

  I too love the water, especially the beach – I love the sand between my toes. It’s so peaceful and my happy place.

  XO
  http://www.lehoarder.com/

 53. LAFOTKA
  March 27, 2017 at 8:46 pm

  Ah! Nostalgia… I have so many memories of my hometown and some clothes really remind of it – especially 80s style haha… You look incredible and love how you styled this!

  Tatyana x
  LAFOTKA

 54. Lily Rose
  March 27, 2017 at 9:21 pm

  Thomas, your blog posts always have such a poetic side and I love being taken away by your stories. I always wanted to live by the ocean ever since I was a kid. But I grew up in a city, and now live in the state that doesn’t even border the state that borders the ocean lol. I’ve been to the ocean though and I know exactly what you mean. I love taking time there to think and “recharge”, or to not think at all. Your khakis are the perfect pants for a stroll on the beach, love this outfit you put together. Also, that cologne is nice. I smelled it at a mall once and thought it was really intriguing and sexy.

  -Lily from With Love Lily Rose

 55. Miki
  March 27, 2017 at 10:32 pm

  I love the way you write your post. It’s a great mix style, personality and humor. While I love fitted or skinny pants on men, my husband would look really ridiculous in them because he’s an athlete over 6′ tall built like a line backer. The thought of him in skinny pants has me dying of laughter!
  This cologne you mentioned sounds lovely. A really good cologne on a man always catches my attention!

  Xo,
  Miki
  http://mikialamode.com

 56. Jenn Hanft
  March 28, 2017 at 12:26 am

  I actually did not know that you came from the states originally! It’s crazy how much you travel and you’re able to experience so much! It’s also funny how we used to be so caught up in brand names and looking back it kinda all looks silly so I’m so glad we’ve all moved on to more casual styling. As far as the ocean, I totally feel you on how the sea calms you. Aside from the soothing attributes of the salt and the waves crashing, it’s just calming and free to watch the waves move and for bodies of water to exist. Anyway, you will NOT die a crazy cat lady in an apartment!!! And I’m sure even without that cologne you would still smell wonderful ahhaa.

  With love, Jenn
  https://www.jubilantdose.com

 57. Eric k
  March 28, 2017 at 1:53 am

  I cant wait for you to visit NYC again , I hope this time won’t be upstate NY lol.
  You are looking so great in these khakis. Just pack those khakis and come back to The States, we so much ocean for you. 🙂
  I love this Lacoste Cologne, I will deff try to get some spring scents on me .
  Thank you so much for sharing

 58. Kierra
  March 28, 2017 at 4:30 am

  The ocean is my happy place and I am no were close to it. I think it is time to relocate soon. I enjoy being by the water. Stockholm sounds amazing and it is a place I would love to visit someday. I had no clue you used to live in the states, btw. I remembered your instagram post with that cat…. I was seriously crying laughing at it. The way you write really invites me into your life, and I enjoy learning about you.

 59. Sarah
  March 28, 2017 at 3:10 pm

  I am always looking forward to reading your posts, not only do they keep my engaged but they are always so though provoking. So I have a confession with Khaki trousers, I know they aren’t the most fashionable piece of clothing. But they are super comfortable wouldn’t you agree? So they are totally my go to on early morning school runs. And they seriously look amazing on you too, I love how you’ve styled them. I am totally going to check out that perfume for my husband, the packaging looks so good and I am sure it smells amazing.

  xxx
  Sarah
  http://sarahatiq.com/

 60. Cece Lam
  March 28, 2017 at 5:40 pm

  hey handsome!!! you look so sharp 🙂 I didn’t know you lived in the states when you were a teen. Come visit soon! I’m over in LA and I believe a lot of bloggers are. I love that you resonate with the ocean. I need to find my peace there too.

 61. Maryam
  March 28, 2017 at 6:49 pm

  I live near the ocean too and I always find it calming and therapeutic in a way, when I go for a walk on the beach. Unfortunately due to my hectic schedule I haven’t had time to go to the beach lately. But now I’m inspired and motivated to go by reading your post. And you look great as always.

  xo, Maryam
  http://www.glamandposh.com

 62. amanda
  March 28, 2017 at 8:05 pm

  Loved this post! I didn’t know you lived in the US when you were a teen. One of my first jobs was working at Hollister and I can’t even walk by one of those type of stores without feel like ehhhhh! It’s funny because my husband STILL tries to get away with wearing khakis. Not cool ones like the one you’re wearing but the American Eagle type! I normally get my way and he changes! lol Also, I don’t think you are going to end up alone with a million cats. You rock but I thought your prophecy was super funny! I love kitties! Anyways, totally need to check out that fragrance for my hubby!

  Manda | http://EvocativelyChosen.com

 63. Maggie
  March 28, 2017 at 8:32 pm

  There’s just something so calming about the ocean. I don’t think I reflect much on my past when gazing at the waters, but I definitely get a sense of serenity. It’s great that you’re so reflective though. It really shows maturity and growth.

  BTW, I’m loving this set of photos! They look so calming! The cat at the end was perfect!

  xoxo,
  Maggie S.
  ❤Clothestomidnight.com

 64. Jacqueline
  March 29, 2017 at 1:12 am

  You’re posts are seriously the best. I love your sense of humor. I’m sure you won’t end up an old maid. And from experience I know that scent smells darn good! So I think you’re covered

 65. Kirsten Wendlandt
  March 29, 2017 at 1:32 am

  Thomas I love these khaki pants on you! You’ve got that all american abercrombie & fitch sort of look in this post and it’s a good look on you! Love your humor too.. You crack me up in your posts! Can’t wait to read more

 66. Eliza
  March 29, 2017 at 4:16 pm

  Well, I’m not going to compliment your style and your looks, because they are always on point. But I going to tell you, that your every post is filled with inspiration, which I like. This is like reading a good book, or watching an old-fashioned movie with Fred Astaire, or drinking a bottle of a very rare wine. Every single post is just a holy grail for me because it’s so like me. I’ve never thought that someone somewhere can feel and think the way I do. Thank you for this little source of neverending (I hope) inspiration. And say hello to this cat, dear Hemingway!
  Cheers, Eliza | http://www.fashion-confession.com

 67. Rachel Holliday
  March 29, 2017 at 11:16 pm

  Thomas you are such a lovely and stylish guy that I’m sure you’re not gonna die a crazy cat lady! Maybe with a partner and many cats haha- that’s how I see myself 😛 I agree that the ocean really is such a wonderful meditative place to go and think. I’ve lived near the ocean all my life too and would find it hard to be far away. This all-American style look really suits you- I especially like the pants 🙂

  Rachel xx
  http://www.thedailyluxe.net

 68. Darlene
  March 30, 2017 at 2:34 am

  I was just at Niagara falls this morning (Canadian side). The ocean is also my recharge place physically having been grown up in the tropics, moving to north America is not very ideal for me. I still prefer the ocean or Europe for that matter. I just can’t beat the stress here. lol also I don’t own khaki pants maybe I should also buy one as it looks very comfortable. Always a great read Thomas!

  Cheers!

  xxx
  thenewgirl

 69. Hadasah
  March 30, 2017 at 2:53 am

  Hi Thomas,
  I love how you can communicate your feelings and thoughts through writing and beautiful images..
  I feel the same connection with the ocean, it’s one of my favorite places ever to be and recharge my energies..
  Also, love how you styled these khaki pants, really amazing!!!
  Keep it up!
  Kisses from Miami 🙂
  Hadasah xx
  http://www.styletolove.com

 70. Tandya
  March 30, 2017 at 2:58 am

  I love how your posts always go beyond the surface. Thank you for that.
  When looking through your pictures, I was wondering if that was your cat! Now I see that it was a stray that happened to walk by!
  I didn’t know you used to live in the states. Luckily in LA, men are wearing their pants a little more fitted than N’SYNC days.

 71. Rachel Vogt
  March 30, 2017 at 6:54 am

  Oh that’s so cool that you use to live here in US. Love this look , you styled so well.

 72. Elif Kadioglu
  March 30, 2017 at 7:25 am

  I love your writing already! I feel the same connection with the ocean! There is something so calming about the ocean! Such a great casual look, your looks are always on piont! xoxo Elif

 73. Ravayna
  March 30, 2017 at 8:10 am

  Ocean obsessive here too- we are actually having a staycation at the beach currently because I was so stressed out. I’d love to sniff that cologne- you make it sound so appealing! And I love those skinny khaki joggers on you!!

 74. Debbie Savage
  March 31, 2017 at 1:40 am

  Oh, my goodness — it is such therapy for me to read your posts! It is beautiful and calming. The ocean has a calming affect on me two. I am a Pisces and the water makes me feel at home – though I am deathly afraid of drowning! I love the khakis – the coat and the pic of your smile is brilliant!
  xo Debbie | http://www.tothineownstylebetrue.com

 75. Bryanna
  April 3, 2017 at 3:52 pm

  I am obsessed with any kind of joggers! These khaki ones are just the coolest. I was a Hollister girl and it makes me cringe thinking about those days haha. Really love how you channeled the nautical theme with stripes and that amazing coat. The fact that you popped the collar just makes this look 10x more effortlessly cool. I’m totally with you on the ocean recharging your batteries. Just really makes you realize that no matter how big your problems may seem, there’s lots of room to escape haha.

  xoxo Bryanna | Coming in Clutch

 76. Andreea Birsan
  April 3, 2017 at 6:51 pm

  I had no idea you lived in the states when you were a teen! No wonder your english is so good, and I also need to mention that you never stop surprising me! No one can style joggers better than you do! Killed it with the mix of colors and textures. Have a lovely week! <3

  Andreea,
  http://couturezilla.com/

 77. Dom
  April 4, 2017 at 5:54 am

  Another beautiful post Tommy! I can totally relate with being near the water. As an island boy having parents from the little island of Guam, the water is one of my happy places. Hence why I love being an LA boy to. Being around the beach gives me a sense of my culture and like you it’s a great place to recharge. Love the outfit btw dude! That coat is everything!
  Take care.
  xx

 78. Thai Lam
  April 4, 2017 at 9:17 pm

  That post was amazing to read. Love how you reflect on life Thomas!

Comments are closed.