Blog posts

Leaving Lund

Leaving Lund

Fashion, Life itself

[:en]When writing this I’m sitting in an apartment surrounded by boxes. An apartment which has been my home for the past five years and which I have loved from the very beginning. It is emotional in more than one way to leave this place I have called home for the past years. This is where I came to rebuild my life and this is where it happened, step by step, despite having obstacles along the way. This is not just an apartment. This has been my safe haven, but also the place where I’ve experienced hell on earth.

It is with mixed emotions that I two days from now will stand on the station in Lund to go back home to Stockholm. The very same station from which I have commuted to work every day for 3 years now. Leaving this beautiful university town which is like a real life Disneyland replica means I’m not only leaving my apartment. I’m leaving my full time day job that has been my financial safety. I’m leaving a lot of people who care for me and love me. I’m leaving the place that nearly saw me laying on my death bed, but also witnessed my rise like a phoenix moment. I’m moving on to new adventures from a place that gave me my life back.

I will forever cherish this beautiful city and as my photographer Joanna lives down here (geographically Lund is quite a bit further down south in Sweden than Stockholm is) I basically need to come here every now and then to shoot with her. She, however, is not the only one I will miss from here. It’s strange how you don’t realize how good something or someone has been to you before it is about to become a part of your past.

On Saturday I’m back in Stockholm. The city where I was born. The city that has always had a more prominent place in my heart than any person could ever obtain. It must sound weird to most of you, but my relationship with Stockholm is organic and symbiotic. I need it, and now that I’m making a comeback, I can tell it has needed me too. I’m coming home. “My home is wherever I lay my hat” might be appropriate and most certainly has been applicable to Lund, but there’s no such thing as coming home to where you belong for real and feeling it with every fiber of your body, heart and soul.

I have probably never been happier than I am at this moment heading on to my next big journey in life, but there’s no denying I’m leaving a piece of my heart in this beautiful town that has given me so much. I know I use the word grateful a lot, but there’s no stopping me. I’m incredibly grateful for the life I’ve had and the life that now lies ahead of me. As a reference to my title, Nicholas Cage’s character in Leaving Las Vegas went there to drink himself to death and succeeded in his pursuit. I came to Lund escaping that life. To survive. After many struggles and intense self exploring I’ve done just that. Survived, thrived and grown as a person. Stockholm gave birth to me, nourished me, gave me some of the best years in my life, but also poisoned me.  Lund healed me, made it possible for me to start over from literally nothing when it comes to money, relationships and even belongings.

As I owned absolutely nothing I began life from scratch and the person who escaped Stockholm as a poor outcast is now returning with full force as a brand new person. Still being the same loveable and loving guy I was before, just an improved version with a completely new take on life. A much happier and more optimistic one. Goodbye for now, dear Lund, and thank you for everything. Until we meet again.

Cap: H&M
Coat: Garcia Jeans
Cardigan sweater: Garcia Jeans
Tee: Garcia Jeans
Jeans: Pull & Bear
Bag: H&M
Sneakers: H&M

Photographer: Joanna Bladh, Photostory[:sv]I skrivande stund sitter jag i en lägenhet omringad av flyttkartonger. En lägenhet som varit mitt hem de gångna fem åren och som jag innerligt tyckt om från första stund. Att lämna denna hemvist bakom mig för att påbörja ett nytt kapitel i livet är känslosamt på många plan. Det är hit jag kom för att bygga upp mitt liv igen och det är här det hände. Steg för steg, även om jag stötte på motstånd längs vägen. Det här är inte bara en lägenhet. Det här har varit min fasta punkt i livet, min trygga plats, men även stället där jag med knapp marginal överlevt helvetets plågor.

Det är därmed med blandade känslor jag om två dagar ska åka från Lunds centralstation till Kastrup för att flyga hem till Stockholm. Samma centralstation som jag pendlat till mitt jobb ifrån varje dag i över tre år. Att lämna Lund innebär inte bara att jag lämnar min lägenhet. Jag lämnar min tillsvidareanställning och ekonomiska trygghet. Jag lämnar en umgängeskrets som bryr sig om och älskar mig. Jag lämnar platsen som såg mig liggandes på min dödsbädd, men även bevittnade när jag likt fågeln Fenix reste mig ur askan igen. Jag påbörjar ett nytt kapitel i livet med avstamp från platsen som gav mig livet åter.

Jag kommer för evigt att känna vördnad för denna vackra stad och då inte bara min fotograf Joanna bor här nere, utan även annat umgänge och arbetsrelaterat finns här så kommer jag på besök lite då och då. Det är dock konstigt att man inte inser hur mycket man värdesätter någon eller något förrän det är på väg att bli en del av ens förflutna.

På lördag är jag tillbaka i Stockholm. Staden jag föddes i. Staden som alltid haft en mer framstående plats i mitt hjärta än vad en person någonsin skulle kunna ha. Det må låta konstigt, men mitt förhållande med Stockholm är organiskt och symbiotiskt. Jag behöver Stockholm, och nu när jag är på väg tillbaka inser jag att Stockholm har behövt mig. Jag kommer hem. “Mitt hem är där jag lägger min hatt” stämmer ofta och kan utan tvekan appliceras på Lund, men att åka hem dit man tillhör på riktigt känns i varje vrå av min kropp, mitt hjärta och min själ. Det går inte att beskriva med ord.

Jag har troligen aldrig varit lyckligare än i denna stund då jag rör mig vidare till nästa stora etapp i mitt liv, men det råder inga tvivel om att jag lämnar en del av mitt hjärta i denna vackra stad som gett mig så mycket. Jag använder ordet tacksam en hel del och kommer heller inte att sluta med det. Jag är otroligt tacksam för livet jag haft, livet jag har och det liv som nu ligger framför mig. Rubriken på inlägget är en referens till Leaving Las Vegas. För den som inte sett filmen så åker Nicholas Cages rollfigur till Las Vegas för att dricka sig till döds, något han även lyckas med till slut. Jag kom till Lund för att göra det motsatta. För att överleva. Efter många kamper och intensiv självrannsakan som lett till självinsikt utan dess like, har jag gjort just det. Inte bara överlevt, men vuxit och blommat ut. Jag föddes, frodades och upplevde några av mina bästa år i Stockholm, men inte att förglömma, staden förgiftade mig. Lund botade mig, gjorde det möjligt för mig att börja om från noll, bokstavligt talat både vad gäller pengar, förhållanden och till och med ägodelar.

Då jag inte ägde någonting alls efter att alla mina ägodelar brann upp och pengarna var borta, så började jag från ruta ett och den en gång nästintill landsförvisade flyktingen återvänder nu med full kraft som en helt ny person. Jag har byggt upp mitt liv igen. Jag är fortfarande samma älskvärda och älskade person jag var tidigare, men i en galet mycket förbättrad version med en helt ny syn på livet. En gladare och mer optimistisk sådan. Tack för allt, kära Lund, och på återseende.

Keps: H&M
Jacka: Garcia Jeans
Cardigan: Garcia Jeans
Långärmad tisha: Garcia Jeans
Jeans: Pull & Bear
Väska: H&M
Sneakers: H&M

Fotograf: Joanna Bladh, Photostory[:]

65 Comments

 1. Lauren
  March 30, 2017 at 7:56 pm

  Moving can be so emotional and tricky! I’m so proud of you for the new life you have made for yourself 🙂 Best of luck with the move!

  Xx

 2. Kusum
  March 30, 2017 at 8:03 pm

  This was such an heartfelt and emotional post for me to read, Thomas! Its amazing how we get so attached to a place and small tid-bits associated with it that only we can understand and cherish. What is important is that you have taken life as such a challenge and become this wonderful human being who is so successful and happy! I am sure its is a bitter sweet feeling but I know you have many exciting things waiting for you in Stockholm. Good luck with the move!

  xx, Kusum | http://www.sveeteskapes.com

 3. Mariann yip
  March 30, 2017 at 8:32 pm

  I want to definitely follow your adventures back to Stockholm. Sometimes going back isn’t a bad thing and I’m sure you have a lot of things in store for you there.

 4. Lady Goldapple
  March 30, 2017 at 9:28 pm

  I wish you a lot of strength. Maybe it is a double feeling leaving one place but being back again in your previous home-town. I think you’ll have a great weekend being back again in Stockholm. And like you said you’ll be back ones in a while to visit and shoot some more of these amazing photographs. XOXO Charissa
  http://www.ladygoldapple.com

 5. Jennifer SavvyGreyStyles
  March 30, 2017 at 11:34 pm

  Such a great post. Moving can be so hard and emotional. But it sounds like you are going back to a place you love. I wish you all the best with the move. And I look forward to seeing future posts about your new place. That leather carry all is amazing!

 6. Kate Tik
  March 30, 2017 at 11:39 pm

  Wow I am so touched by this post. It is incredible to see your bravery in the midst of change. Good luck on moving back to Stockholm! I am sure it will be great.

 7. Lenny
  March 31, 2017 at 12:01 am
 8. Aimara
  March 31, 2017 at 12:58 am

  Oh Thomas… I don’t even know where to start… This a bittersweet post and I relate so much to it.
  I did too escape one city to another one to find myself and I’m still working on that.
  You’ve grown so much over the years and it must feel so so good to be back as a new person! I have no doubt you’ll be killing it with your blog, so have no fear nor doubt because you are following your calling!!
  Can’t wait to see what’s next!
  XO
  Aimara
  http://www.waysofstyle.com

 9. Debbie Savage
  March 31, 2017 at 1:44 am

  Another wonderful post! I am cheering you on! So, proud of you! My family and I have moved several times and you would think it would get easier but it isn’t. We made the same move back “home” as well and nothing has ever felt so right. I am excited to hear about your journey and what your new job will be.
  xo Debbie | http://www.tothineownstylebetrue.com

 10. Candace
  March 31, 2017 at 3:49 am

  Definitely teared up a little reading this! It sounds like you pretty much got your life together being in Lund and for that, I am very happy and still also sad for you. It’s always tough leaving those behind that you bonded with so much, but sometimes we must make a change that’s best at that moment, for ourselves. I look forward to see how your home in Stockholm inspires you. Safe travels back home, Thomas!

  http://www.thebeautybeau.com/

 11. Gina Diaz
  March 31, 2017 at 3:50 am

  This is a beautiful post, Thomas! I understand how it must feel to leave things we love behind, but I’m sure what lies ahead is greater. Before reading the post, just by looking at the pictures, I say to myself, Thomas looks so much like a character in a movie. To my surprised, when I read the post I found out the title was related to a movie by Nicholas Cage. I have never watch that movie and it’s so interesting!

  sending much love! xx. Gina

  http://www.artsyrunway.com

 12. Gina Diaz
  March 31, 2017 at 3:51 am

  I forgot to mention, I love this outfit!!!

 13. Claudia
  March 31, 2017 at 4:26 am

  New beginnings are always great, I’m so excited for you for your new stage. And you know what? Lund will always be there for you to visit any time. Are you staying in Stockholm or planning to move elsewhere??Great visual content to your post, as always. Safe travels xx C.

 14. Kristen
  March 31, 2017 at 4:41 am

  Beautiful post! Moving can be so hard with so many emotions. I’m excited for you and this new journey that you seem so happy about! I can’t wait to read and follow your new journey! Good luck with the move this weekend will be thinking about ya!

 15. Eric K
  March 31, 2017 at 4:44 am

  Buddy, this is an emotional time for you right now. It’s never easy to say good bye to the place or some who has been so close to you for past years . Despite all these emotions, I know and you know that you are going to take everything to another level and I personally cant wait to see it. I am wishing you an easy move and lots of success and happiness in your new journey .
  Take care buddy

 16. Sharon Wu
  March 31, 2017 at 5:37 am

  Omg this post was so emotional to read but I could relate to it in so many ways myself since I just moved! I lived in LA for 3 years and literally built an empire from nothing only to leave at my highest point lol. But it was time for a change and I look forward to seeing what’s in store for me here in Palm Springs! We finally moved in but will probably be spending the next couple weeks unpacking and settling in. Wishing you a safe and smooth move, and hope you love your new home Thomas! xoxo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/fashion/blush-pink-florals-spring/
  @stylelullaby

 17. Samjah Iman
  March 31, 2017 at 6:59 am

  Oh my! This is bitter sweet. I remember leaving an old town for a new journey. I was emotional. Then when I finally got to my new destination I immeditately felt that this is where I was supposed to be. I truly believe your purpose was to go out and experience life then go home to Stockholm to share what you’ve learn. Remember, everything happens for a reason. Love that bag by the way!

 18. Sheree
  March 31, 2017 at 7:22 am

  This is such a beautiful tribute to both the city that birthed you and the one made you reborn again. I bet home coming to Stockholm and bidding goodbye to Lund are equally bittersweet. I haven’t moved out of my city since I graduated college, but I can relate to that feeling of leaving a part of you behind, and the good, the bad and the glorious moments. I’m sure that many great things are in store for you and can’t wait to see more. Sending you lots of love from LA!

  ~ xo Sheree
  Posh Classy Mom
  Instagram

 19. Jenelle
  March 31, 2017 at 10:04 am

  I actually have no words to tell you how happy I am for you. Both places sounds like a dream- and I think you are right that places can stir your soul and feel like home, or feel like something that serves a particular purpose for a period of time. I’m so excited to see you on your new journey! All the best!
  xx Jenelle
  https://www.inspiringwit.com

 20. Jenn Hanft
  March 31, 2017 at 11:08 am

  Thomas, I’m so so SO happy for you to be able to make this next big step in your life’s journey and to return home to Stockholm. I’m sure with all of what you’ve written thus far, it has now been time for you to give Stockholm a taste of what it’s been missing and that you’re now back and better than ever. Lund will certainly miss you, but doors never fully close! It’ll always have a place in your heart and you can always take a visit when you need it most. Sending lots of love and luck on your move and I know you’ll do wondrous things moving forward. Cheers to new memories!

  With love, Jenn
  https://www.jubilantdose.com

 21. Josie
  March 31, 2017 at 12:55 pm

  This was such a heartfelt post Thomas! I totally understand what this place meant to you! Sad memories but also the most incredible good ones! I am confident you made the perfect choice to move back to Stockholm! I can’t wait to follow you along your new path!

  Bisous, Josie
  http://www.petiteandbold.com

 22. julia
  March 31, 2017 at 1:10 pm
 23. Jo
  March 31, 2017 at 1:28 pm

  Best of luck with your move, Thomas! I’m excited and happy for you! Moving is always a bundle of emotion for me. It’s very bittersweet, but it certainly is the best feeling when you’re looking ahead and filled with optimism. The part I always dread are the goodbyes! If I can totally avoid it, I do!

  xo, Jo
  http://www.cutandchic.com

 24. Kirsten Wendlandt
  March 31, 2017 at 1:37 pm

  Thomas, what a beautiful reflection post! It is so true what you said that we don’t realize just how important things (or people) are to us until they become a part of our past. Taking the time to reflect on your stay in Lund is so important not only to fully appreciate what you had and how it contributed to your life, but also to help you move on. I’m sure it will be such a wonderful experience coming home, and although you will miss your life in Lund you have so much to look forward to! Good luck with the move. xox

 25. Kristina Williams
  March 31, 2017 at 1:47 pm

  This is beautiful. As scary as a big move is, I can tell your should is totally ready to move back. We just made a big move close to where I grew up, and I could tell I needed it as well. And the move has been so good in so many ways. Not to say that I don’t miss our old home and friends, but this place has old roots and we’re continuing to lay down new roots. Best of luck to you on your move!

 26. Coco
  March 31, 2017 at 2:41 pm

  So the time has come! It’s good to know you’re heading where you belong, but still have a place where people will welcome you with love whenever you miss them. You’re travelling in style, I love especially your bag. Enjoy your weekend back home, I can’t wait to read your updates! Loves and loves!! Baci, Valeria – Coco et La vie en rose FASHION & BEAUTY

 27. Karina
  March 31, 2017 at 2:53 pm

  Hey Dear Thomas,
  Ohh such a Deep and Emotional Post, Moving is not Easy , I totally relate to what Are you feeling now, I moved 3 years ago to a New Country To Portugal and Left my Family and Friends, Now we are 3700 km far from each other.
  To Leave everything behind us not easy but we need to think what we got and for what we can be thankful how You wrote.
  Like this , it is much more easier.
  Wish you Good Luck and Strength for your New Life:)
  Love Kisses
  Open Kloset By Karina
  Have a Beautiful Day

 28. Abby
  March 31, 2017 at 2:56 pm

  Moving is very brave!! Wishing you the best 🙂

 29. Jennifer Quattrucci
  March 31, 2017 at 3:08 pm

  Dearest Tommy,
  As I read this last night and again today I can’t help but feel that you will embrace this transition with the utmost of ease and you have so much to look forward to. I can’t even imagine how sad Joanna must feel !!! I am looking forward to witnessing you new adventures and of course all the amazing new fashion. This look is superb. I don’t know if I should get this bag for myself or my husband but it’s too fabulous not to own!!!
  Love always,
  Your Jenny

 30. Aleksandra Ladygin
  March 31, 2017 at 3:55 pm

  All happens for a reason. I am happy to know you are back much happier and more optimistic!
  Can’t wait to see more Stockholm in your posts! I wish you good luck in your new life!

 31. Iliana
  March 31, 2017 at 7:43 pm

  I nearly cried while reading your post! Nonetheless I know you will do great, I’m super excited for you 🙂
  As for the outfits you have great eye for coats! I always love them

  Xx

 32. Stephanie
  March 31, 2017 at 7:44 pm

  Well this post nearly had me in tears, dear friend! You channeled your heart and soul into writing this, I could tell, and while it broke my heart in two to hear of you leaving such a loved place, it also made me so thrilled for what the future holds for you. New beginnings can be challenging and scary, but also incredible, and I’m sure you will do more than one “phoenix-style” rebirth in your life – this being one of them moving back to your first home. Here’s to a promising future!

  Stephanie // SheSawStyle.com

 33. Jen
  March 31, 2017 at 8:05 pm

  OMG I almost cried! It seems like you had such a wonderful time/memories in Lund. It really did give you new life as you had to start over from scratch. I hope you will cherish everything you’ve learned and become a better person as you head back home to Stockholm. Lund will miss you greatly!

 34. Anthony @oh_anthonio
  March 31, 2017 at 10:52 pm

  Such a moving post! Cheers to new beginnings for you in Stockholm! It really is a magical city!

 35. Jo
  April 1, 2017 at 4:36 am

  We had talked about this move over and over and I was so excited about you moving back home to Stockholm but I also knew how much Lund meant to you. When you told me how beautiful this university town was, I actually googled it and was amazed by it’s beauty! Most importantly this is the place where you rebuilt your life and everything else so it will forever hold a special place in your heart. When I am writing this, it’s already Saturday for you, I am sure you are getting ready for the flight back to Stockholm where I know you will do so well in the near future. What a beautiful journey you had and here is to an even greater future my love.

  With love,
  Jo

 36. frank lin
  April 1, 2017 at 2:54 pm

  Oh wow! I can imagine how exciting this must be but I’m pretty sure this is the right decision!
  I wish you all the best for your life in Stockholm :)!

  xx

 37. Claudia Di Capua
  April 1, 2017 at 5:10 pm

  It must be scary leaving everything that is comfortable to you, but you’re going to take your successes and amazing style with you! That bag and jacket look great on you! Happy travels!

  ~Claudia Di Capua
  ww.claudiadicapua.com

 38. LAFOTKA
  April 1, 2017 at 6:45 pm

  Good Luck with the move my friend! Here’s to a new start and new beginnings in an old and familiar to you place! New chapter with a new mindset – nothing better!

  You look amazing by the way!
  Tatyana x

 39. Samantha Mariko
  April 2, 2017 at 3:03 pm

  Making the big move is surely an emotional experience.. especially what you’ve gone through over the past few years. But also relocating means new experiences and new people 🙂 I imagine myself moving back home to California one day and I know it’s going to a hell of an emotional move when it happens. Best of luck and looking forward to see where the next part of your journey takes you!! xx

 40. EVA
  April 2, 2017 at 4:36 pm

  I whish you the best Thomas <3, new home ,new life you're on the good way and God'll help you.
  Your sneakers are fabulous, you wear good everything.;)
  xx
  EVA
  http://www.themermaidfashion.com

 41. Christine Kong
  April 2, 2017 at 9:33 pm

  Thomas, this is so beautifully written that I can see it with my own eyes, like a movie playing before me. I feel your pain, your excitement, your sorrow…all of it through your incredible words. It makes me sad to hear you leaving Lund, the place where you rediscovered yourself and found your strength, although I know you have many more adventures coming your way. I look forward to reading more as you continue your journey. xoxo, Christine
  http://dailykongfidence.com/

 42. Gabriela Vera
  April 3, 2017 at 5:19 am

  I wish you the best on your new journey. Sometimes change can be scary, but it’s always fun to start a new adventure.

  Xo,
  Gabriela Vera
  http://www.gverastyle.blogspot.com

 43. Marcy
  April 3, 2017 at 4:05 pm

  Moving can be so emotional! I had this exact same situation before my Africa trip when I had to leave my apartment and sold all my funitures 🙁 I was So sad but Happy at The same time is like a mix of feelings but is part of life. Im so excited for your new journey Thomas and cant wait to read more about it.

  Xoxo
  Marcy

 44. Bryanna
  April 3, 2017 at 4:55 pm

  It’s a time for new beginnings for you! I couldn’t be more excited for you and in order to flourish, you have to be at low. I know nothing but great thinks will happen for you and I’m so glad you are full-time n pursuing your dreams. Life is short, and you have to do what you love. If you are every feeling sad, you have a whole flock of people to help cheer you up here. P.S. I’m obsessed with that grey bomber… seriously so good!

  xoxo Bryanna | Coming in Clutch

 45. Ria
  April 3, 2017 at 5:51 pm

  Must feel so amazing to be returning home. Wish I had these kinds of feeling about a place but i’ve lived such a nomadic lifestyle it’s hard to pinpoint a place as home. Can’t wait to see where life back in Stockholm takes you. My friend pocketsizedpassport (on ig) is great with taking photos.

 46. Miki
  April 3, 2017 at 6:04 pm

  How exciting to be back where you grew up. It’s particularly special to return to a place and reinvent yourself from what you once were to who you are meant to become. I hope you finish unpacking and start that chapter to your next great adventure soon! I can’t wait to see how it all goes for you. 🙂

  Xo,
  Miki
  http://mikialamode.com

 47. Chardline Chanel-Faiteau
  April 3, 2017 at 7:45 pm

  My favorite item is the bag! It really brings out the outfit!!!

 48. Meghan
  April 3, 2017 at 9:04 pm

  I hope you have an amazing transition. I know how hard it can be to move from one place you love to another – it is so bittersweet!

 49. Vanessa
  April 3, 2017 at 9:49 pm

  Oh boy, I really like your style. It’s totally trendy and chic at the same time. Love how you styled your pieces.
  Wishing you all the best in your new life and transition. I think it will be great to return to the place you grew up. Good luck!

  Vanessa

  http://thefashionstatement.net

 50. Maggie
  April 3, 2017 at 11:18 pm

  I feel like moving always gives me some sort of anxiety because I usually grow so attach to the place itself. For you, this place has really been a place filled with memories – good or bad. I didn’t catch why you’re moving back to Stockholm though. I do hope you’ll transition back seamlessly, but I know you’ll get adjusted in no time.

  BTW, I’m really loving that leather duffle bag. It’s so chic! Is it heavy though?

  xoxo,
  Maggie S.
  ❤Clothestomidnight.com

 51. Shalini
  April 4, 2017 at 2:55 am

  Thomas, this is such a well written, touching post. I can imagine how difficult it can be to move after living in that place for so long. I am always tempted to move out of NYC after living here for 21 years but my heart just doesn’t agree to do it. I try to convince myself change can be good sometimes and want to give it a shot. Hopefully one day I will be able to pull the trigger too. I wish you all the best and hope you get adjusted very soon. xo shalini

 52. samira
  April 4, 2017 at 5:11 am

  This is such a great and moving post! Moving is never easy, it is an emotional rollercoaster. I experienced it last year! wishing you all the best with your move 🙂

  xo, Samira
  http://www.leathertolunch.com

 53. Lily Rose
  April 4, 2017 at 4:28 pm

  Goodbyes could be so hard. Especially leaving all the memories and the people there. I moved to a different state 3 years ago, leaving my family and friends and it was one of the hardest things. But I’m excited for what to come for you in Stockholm. You’ll do great there. Btw, love your luggage bag, I’ve been looking for something similar. And that bag looks unisex, so I might just get it!

  -Lily from With Love Lily Rose

 54. Yasmin
  April 4, 2017 at 7:43 pm

  Wow I can’t believe you were in the middle of packing and had time to write this post. Usually I’m too stressed to do anything else while moving haha. Love that weekend bag that you’re carrying by the way. And I wish you much love, health, and success in your new journey and city. Now that you have described Lund like Disneyworld, I may just have to add it to my travel list. I love adorable cities.

  xx Yasmin
  http://banglesandbungalows.com

 55. Jerad Michael
  April 4, 2017 at 8:29 pm

  These outfits are perfect for spring!

  -Jerad
  http://www.neutralnomad.com

 56. Thai Lam
  April 4, 2017 at 9:36 pm

  I hope you will feel “home” again very soon! all the best! Thai 🙂

 57. Diana
  April 4, 2017 at 9:48 pm

  I totally understand all your feelings, at least you have lived there for 3 years and you can always come back. Europe is so small. I move to new locations every year and always feel sad to leave our “home”, but get excited for a new chapter of our life with my husband. I’m looking forward for your new home and new opportunities!

 58. Leila D
  April 4, 2017 at 10:12 pm

  Moving can be so emotional , it gives me anxiety but also a happy feeling at the same time. Makes me sad to leave everything I know but also happy to explore new things and meet new people. After all we have one life here on earth and we should see and learn as much as we can. I am also moving so lol 🙂
  Happy to hear that you are returning a better version of your old self and can’t wait to read about your new adventures there. Good luck! ❤️Xx

  http://Www.leilad.com

 59. Dom
  April 5, 2017 at 12:28 am

  Hello Tommy! First of all I love this whole look! Your coat is awesome! And I love that bag! Need to get me one! Wishing you all the best with your move. I know how emotional moving can be and I myself and prepping for those emotions later this year! I know you are going to transition with grace and everything is going to work out amazingly for you! I can’t wait to see where your journey takes you!
  xx

 60. amanda
  April 5, 2017 at 1:45 am

  As always, a beautiful post! Sometimes you need a place like this, a new comfort to build yourself again. It sounds like it rejuvenated your heart and spirit! I can relate to that feeling in a city and how each new city or return to an old love of one is a new chapter! I hope you find this to be a wonderful and exciting new adventure back in Stockholm! Also, love your outfit! Amazing pairing!

  Manda | http://EvocativelyChosen.com

 61. Rachel Holliday
  April 5, 2017 at 3:38 am

  Good luck with your move Thomas 🙂 It’s strange how we develop relationships with places almost like they are people. I hope that moving back to Stockholm signifies a beautiful new chapter of your life that is filled with happiness and success. You look so amazing- I like your baseball cap and the bag really captures the essence of the posts story

  Rachel xx
  http://www.thedailyluxe.net

 62. Tandya
  April 5, 2017 at 4:34 am

  Good luck on your move! It can be so emotional moving, especially if life changing events happened there. There are so many stories and secrets that hide behind the walls of a persons home. I know you will continue to have a bright future in Sweden.

 63. Aurela lacaj
  April 5, 2017 at 4:39 am

  Aww this is an inspiring story. I have lived and moved 4 different countries including my birth place and I know how you feel when you move. It might be sad to leave a place you love and found happiness but could be exciting to move into a new things. I wish you all the best of luck in your new life in Stockholm. Is a gorgeous city, I been there once when I lived in Germany.
  Aurela xoxo
  http://www.aurelafashionista.com

 64. Kierra
  April 5, 2017 at 5:40 am

  WOW what a post. I know what it’s like to move and know you are going to miss it. Sometimes change is so good and is so need. 5 year is a long time to stay in one place. I’ve been on the move since I moved out after high school to go to college. I’ve been on the move ever since. I’m not sure when I’ll want to settle down somewhere and find a place I’ll call home for 5 years plus. I’m hoping Stockholm treats you so well now that you are going back to it. I think it will. Keep me posted on how the move goes. 🙂

 65. Deddeh Howard
  April 13, 2017 at 7:11 am

  Moving can be so stressful and emotional sometimes but I think you will be fine. You can alway visit the people and things you miss the most. I’m excited for you Thomas.

Comments are closed.