Blog posts

STAYHARD x Thomas

STAYHARD x Thomas

Fashion

[:en]It is with great pride I present this collaboration sponsored by Stayhard. This entire outfit is from their webshop and consequently I only chose Swedish labels to wear. Why? Well, I think most of you know why. I love showing the diversity of brands, both big and small, Sweden has to offer and somehow make you look further than H&M when it comes to Swedish fashion.

As for Stayhard, we go way back. The company was founded in Sweden back in 2005 after an inspiring trip to New York where the founders, Daniel Möller and Joakim Naumburg, discovered several labels that weren’t available on the Swedish market. From having began from a small storage space at Joakim’s parents’ house, Stayhard now is a multinational enterprise with customers in 28 countries and have a wide variety of brands from all over the world. Webshops like these have existed for women ever since the beginning, but for us guys the selection out there hasn’t been all that overwhelming. This is a gap Stayhard filled already 12 years ago and during the years they have introduced and re-introduced me to several brands. As for my outfit, it’s as mentioned, head to toe from Swedish designers whom I’ll briefly introduce you to in case you didn’t already know them.

The cap is from WESC, a premium streetwear brand born in the streets of Stockholm, offering 
innovative and contemporary clothing and accessories for the intellectual slacker who is seeking to express originality in a world of uniform thinking. Growing up, WESC really was the thing to wear and they have also been big in skating apparel around the world and the white cap puts a boyish innocence into this monochrome look, don’t you think?

The ripped jeans are from Dr. Denim. This is a brand I’ve been aware of for a long time, but haven’t used before. The family owned business based in Gothenburg was started in a basement (funny how so many innovations take place in those, right?) by two brothers who were inspired by their grandpa who always saw beyond obstacles. Dr. Denim has taken form as a brand where perfect fit, price and total experience reach far beyond seams and buttons, such as in the ones I’m wearing which come with a lot of stretch and comfort despite being a really skinny fit.

The jacket and tee come from a brand called Things To Appreciate. It is a Swedish brand founded in 2012 who offer fashionable street clothes for the trend-conscious. Their collections are developed for each season and their goal is to offer high end street clothes. All of their denim is produced and distressed by hand in the European Union and as you know me, just keep a lookout on a post about this brand and their messages of freedom and tolerance conveyed through street fashion.

The Cloud Desert Mono kicks from Jim Rickey come with a reptile pattern, but rest assured, no reptiles were harmed in the making of these shoes. Jim Rickey stands out in the market by providing timeless high-quality footwear and premium lifestyle accessories with reasonable pricing. All of their products are designed in their Stockholm studio to provide functionality in footwear and accessories with an exceptionally close attention to quality, sustainability and details.

Photographer: Linda Andersson

This post is sponsored by Stayhard, but all views and opinions are my own.[:sv]Det är med stolthet jag presenterar detta samarbete som är sponsrat av Stayhard. Hela min outfit kommer från deras sortiment på nätet och när jag får fria händer så väljer jag svenska varumärken. Varför? De flesta av er som läser min blogg vet att jag vid minsta lilla tillfälle lyfter fram svenska varumärken och att jag är lika stolt över det svenska modeundret som jag är över det svenska musikundret. Jag vill även att mina läsare hittar bortom H&M (inget fel på er, mäkta stolt över er framgångssaga också) och upptäcker både nya som gamla varumärken inom svenskt mode.

Vad gäller Stayhard så har vi ett förhållande som sträcker sig mer än ett decennium tillbaka. Företaget grundades i Sverige efter att de två entreprenörerna, Daniel Möller och Joakim Naumburg, varit på en resa i New York där de upptäckte en uppsjö av coola varumärken som inte gick att få tag på hemma i Sverige. Det som startade som en småskalig verksamhet i Joakims föräldrars förråd på 15 kvadrat har nu vuxit till en av de största aktörerna på marknaden för just killkläder och har kunder i 28 länder. För tjejer finns det en multitud av liknande affärer, men för oss killar har utbudet alltid varit lite skralare, något Stayhard verkligen ändrat på och förgyllt min garderob med nytillskott genom åren. Som jag nämnde består min outfit av enbart svenska märken och designers som jag kort kommer att redogöra för då vissa kanske inte är helt kända för alla.

Den vita kepsen är från WESC. Ett märke som många, speciellt i min ålder, kommer ihåg då det var något av ett must have i början på 00-talet. WESC är ett premiumvarumärke för streetwear som föddes på Stockholms gator och erbjuder innovativa och samtida plagg och accessoarer för den intellektuelle slackern som söker ett eget uttryck i en monotont idémässigt präglad modevärld. De har alltid varit en del av skejtvärlden och synts på internationella arenor sedan starten och den här vita kepsen ger min svartvita outfit en touch av pojkaktig lekfullhet.

De perfekt slitna jeansen är från Dr. Denim. Jag har känt till varumärket under en längre tid, men har aldrig ägt ett plagg förrän nu. Familjeföretaget fick sin start i en källare i Göteborg där två bröder var inspirerade av sin farfar som alltid såg bortom alla hinder och tillsammans med sin far grundade de Dr. Denim för att förse marknaden med något nytt. De har perfekt passform, bra pris och en helhetsupplevelse som sträcker sig långt bortom sömmar och knappar, som exempelvis jeansen jag har på mig där stretchtyget gör dem väldigt bekväma trots att de är rätt så tighta.

Jackan och tishan kommer från Things To Appreciate och grundades 2012. De erbjuder gatumode med hög kvalitet för den trendmedvetna och dessutom har de så gott som alltid ett budskap i deras kläder vare sig det rör sig om frihet i stort, tolerans eller annat värt att kämpa för. Alla deras jeanstyger är producerade och slitna för hand i EU och om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog att skriva mer om det här märket som genom deras streetmode agerar budbärare av viktiga saker att kämpa för.

Cloud Desert Mono-skorna från Jim Rickey kommer med ett reptilmöster, men är gjorda i gummi och läder, så inga reptiler har skadats i processen vad jag vet, men de är snygga så det förslår. Jim Rickey står verkligen ut på marknaden med sina tidlösa, högkvalitativa skor och premiumaccessoarer till ett rimligt pris. Alla deras produkter designas i deras studio i Stockholm och ser till att med funktionalitet som prioritering skapa produkter som lever upp till hållbarhet, detaljer och hög kvalitet.

Fotograf: Linda Andersson

Inlägget är sponsrat av Stayhard, men alla åsikter och synpunkter är mina egna. [:]

64 Comments

 1. Jennifer SavvyGreyStyles
  April 18, 2017 at 4:28 pm

  I love this whole look! So trendy. I never heard of this brand but their styles are great. I have to loook into them for some new items for my husband.

 2. Mariann yip
  April 18, 2017 at 4:56 pm

  I love that you have so much Sweden pride and support brands from your country. All of the pieces look great together! It’s edgy, street styled, and definitely a cool outfit.

 3. Claudia Di Capua
  April 18, 2017 at 6:50 pm

  I’m obsessed with this jacket! It looks awesome on you! Great shots as well

  ~Claudia Di Capua
  http://www.claudiadicapua.com

 4. Anthony @oh_anthonio
  April 18, 2017 at 8:02 pm

  When I think of Swedish fashion I always picture cool minimalism like Acne and COS! I’ve heard of WeSC (went to their preview last week in NYC) and Dr. Denim (have some of their jeans) from before but had no idea they were Swedish brands! REally great outfit and informative post!

 5. EVA
  April 18, 2017 at 10:01 pm

  Your outfit is so coooool Thomas love from head to toe. Can I have the sneakers and the jeans jacket ??? <3 <3
  Good choice you are Swedish and the same time one of the most popular blogger in your country. I think you suit perfectly your country brands as Always.
  xx
  EVA
  http://www..themermaidfashion.com

 6. Jo
  April 18, 2017 at 11:00 pm

  I love hearing of the humble beginnings of brands that have made it and are making a name for themselves. That’s so inspiring especially since the fashion industry is so oversaturated. This is such a cool look from head to toe. The reptile detail on those sneakers are awwwwesome!

  xo, Jo
  http://www.cutandchic.com

 7. LAFOTKA
  April 18, 2017 at 11:04 pm

  I absolutely love Swedish fashion brands. This one is such a great fit for you and the jacket is my fave!

  Tatyana x

 8. Kate Tik
  April 18, 2017 at 11:38 pm

  Congrats on this collaboration love!! This all looks so incredible and you obviously style everything so amazing. All my Swedish friends always have such great style. Love it. <3

  katetik.com

 9. Meg
  April 18, 2017 at 11:41 pm

  I love this look on you! They sound like a really awesome brand to work with. And they clearly have some great styles.

  meg
  http://www.meghanlaurie.com

 10. Kirsten Wendlandt
  April 19, 2017 at 12:51 am

  I had never heard of Stayhard before reading this post but I really like your whole outfit! You’ve got an effortlessly cool vibe, and the jeans are so perfectly ripped. I’m definitely going to keep my eye out for Stayhard here, do you know if they are in Canada?

 11. Lauren
  April 19, 2017 at 1:30 am

  That’s such a cool jacket! Your outfits are always so trendy and you rock them!

  Xx,
  Lauren // mylifeaslaurr.com

 12. Candace
  April 19, 2017 at 2:02 am

  I have ever heard of any of these brands before, not even Stayhard. As an American who loves fashion, I love discovering new international brands like these because they’re usually a lot better than ours (don’t repeat that). In any case, this is a perfectly styled look and you already know I’m loving that distressed denim!

  http://www.thebeautybeau.com

 13. Leila D.
  April 19, 2017 at 4:03 am

  Hey!
  Lovely post as usual and with each of your posts you make me fall in love with Sweden and all it has to offer. I love your look, those casual outfits really suit you great. I also love learning about new brands, thanks for sharing. xoxo Happy Wednesday!

 14. Samjah
  April 19, 2017 at 4:29 am

  How have I never heard of these brands??!! I would love love love to have that jacket!! Omg! When I saw it was love at first sight! You wore this outfit so well. I love how you styled it. Thanks for showing us new brands!

 15. Yasmin
  April 19, 2017 at 4:57 am

  Love how you stay true to your Swedish roots. That jacket is awesome! And you have such a fun way of wearing your hats, slightly upturned and cool. I think there should definitely be more webshops with greater selection for men. We women often take over most retail space (like every floor but one at Zara). You should at least get more variety online. If it’s in the US, I’m definitely going to recommend this shop to friends.

  xx Yasmin
  http://banglesandbungalows.com

 16. Stephanie
  April 19, 2017 at 6:18 am

  Such an awesome collaboration! LBD the denim and that jacket!

  Stephanie | http://www.dotsandhoney.com

 17. Luke Ross
  April 19, 2017 at 9:53 am

  I love how monochrome and minimal this outfit looks but then when you turn around there a nice statement graphic on that jacket… I’m going to have to check out this Things To Appreciate brand a little more!

 18. Samantha Mariko
  April 19, 2017 at 9:55 am

  You are like the professor of Swedish fashion! I love it 🙂 I’d totally wear the ripped skinnies and the jacket for myself! I enjoyed reading about all these different brands I otherwise would not have known. Stayhard sounds like the go-to webshop!
  http://www.samanthamariko.com

 19. Aimara
  April 19, 2017 at 5:01 pm

  This outfit is so perfect!! Can’t get enough of that amazing jacket!
  I think it’s really cool that you always share swedish brands, because honesy they have beautiful high quality things that not everyone knows about!
  Can’t wait to see what you have for next week!
  XO
  Aimara
  http://Www.waysofstyle.com

 20. Stephanie
  April 20, 2017 at 12:38 am

  I love how you’re constantly repping your country. It’s really cool to find awesome brands that you love that are from where you’ve grown up! The jacket and shoes are definitely my favorite parts of this outfit. The jacket because I’ve never seen one quite like it and the shoes because – reptile, duh! So cool!

  Stephanie // SheSawStyle.com

 21. Gracie
  April 20, 2017 at 1:43 am

  Thomas, I love your choice with the Swedish brand clothing. This whole outfit looks great on you. Your Cloud Desert Mono sneakers rock. Good job!

  Xxgracie

  snappedbygracie.com

 22. Sharon Wu
  April 20, 2017 at 3:34 am

  i saw you wear this jacket on instagram and instantly fell in love! gotta love a good statement piece 🙂 you look great as usual!

  xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/interior/wake-up-better-tuft-and-needle/
  @stylelullaby

 23. Iliana
  April 20, 2017 at 4:49 am

  Super obsessed with that jacket, it’s the perfect statement! You wear it well and styled it perfectly. I also love the black and white photo.

  Xx
  Iliana | http://www.sophisticatedfashionista.com

 24. Sheree
  April 20, 2017 at 9:02 am

  Love this casual cool look in black and white. I’m sure you already know that black and white are kind of my thing too. Stay Hard sounds like a men’s version of Revolve where they carry many brands and contemporary pieces all gathered in one large web retail space. It is really nice that you decide to style this entire look with Swedish brands, great way to support local brands and fashion houses. I’m super impressed by the skinny jeans and the awesome jacket with distress and graphic details, I think it would be something I would totally wear as well!!

  ~ xo Sheree
  Posh Classy Mom
  Instagram

 25. Open Kloset By Karina
  April 20, 2017 at 10:07 am

  Hey Thomas
  How are you?
  Love that you Show Sweedish Brands, To be honest I worked With Many Swedish Brands and The Quality and Everything was always so Good:) I love Sweedish Brands:)
  I am In Love with the “Freedom Jacket”
  So Cool and Unique One:)
  The Black & White photo one of my Favorite:)
  Love Kisses
  Open Kloset By Karina
  Happy Week

 26. Aleksandra Ladygin
  April 20, 2017 at 5:04 pm

  Hello Thomas!! I think small brands sometimes are more interesting then well known. They have ‘sou’l and even better quality. And of course you will look unique in it. And you also do good job for your country. Also great choice i suppose.
  One more amazing look from you!

 27. Deddeh Howard
  April 20, 2017 at 5:41 pm

  Do they have that jacket for women as well? Because I’m in love with it and need it. You look amazing as always, so fashionable.

 28. Bryanna
  April 20, 2017 at 5:53 pm

  I’m a total sucker for small companies! I just love hearing the inspiration behind why and how they started their brands. It’s always a unique experience, and they always totally resonate with me. I have always wanted to start my own company, so I love hearing success stories from small companies. Go Stayhard! Plus, this jacket… Seriously my favorite piece to date! I am obsessed and would wear it non-stop! I gotta go check them out!

  xoxo Bryanna | Coming in Clutch

 29. Jennifer Quattrucci
  April 20, 2017 at 10:44 pm

  Dear Tommy,
  This is why you remain my favorite blogger ( and person) . You had me intrigued by your Instagram post – mentioning Stayhard – and now I get to see more and hear all about it. I always loved , since I first discovered your blog, how you support Swedish brands and I also always loved how you take fabulous pieces and turn them into extraordinary outfits. This jacket is amazing! I need one !!!
  Love,
  Your Jenny

 30. Christine Kong
  April 21, 2017 at 1:32 am

  Can I just say how obsessed I am with this outfit? Like literally every single piece. The white cap is total skater style and I love it! The skinny jeans are a perfect fit on your lean frame and this distressed denim jacket with the edgy arm band and back detail?! Obsessed!!! Right down to those sneakers. The skin on those kicks are so luxe. Thank goodness that Stayhard came around and carries the most amazing brands. This look is definitely streetstyled to perfection! xoxo, Christine
  http://dailykongfidence.com/

 31. Lazaro
  April 21, 2017 at 2:49 am

  Really amazing post! So love your outfit!
  xo
  Queenabelle.co.uk

 32. Vanessa Berlin
  April 21, 2017 at 4:20 am

  I love how you proudly represent your country in your outfits! I love the black and white combination, and my favorite piece is the jacket. I might have to check out some of this Swedish brands because I’m really impressed!

  Thanks for sharing,
  Vanessa
  https://thefashionstatement.net

 33. Claudia
  April 21, 2017 at 7:39 am

  As always, great visuals Thomas. I love the b&w outfit from head to toe, the Swedish aesthetic suits you perfectly. You’re lucky you live so far away, because if I saw you with that jacket, I would just steal it from you, it’s suuuuuuper bomb! Ha! I love it!! xx, C.

 34. Charissa
  April 21, 2017 at 8:19 am

  I love that you’re sharing Swedish brands with us. Personally I love Swedish brands, I’ve teamed up with a few and always loved their quality.
  The skinny jeans and distressed denim jacket look absolutely gorgeous on you. You always know how to style pieces and make them look über cool! XO Charissa || http://www.ladygoldapple.com ||

 35. Coco
  April 21, 2017 at 11:28 am

  As I told you on Instagram I’m totally smitten with this look! I love how its black and white neatness reveals interesting details and textures. Above all I’m charmed by the jacket with its graphic patches, and I love the message the brand is conveying through streetstyle. From head to toe, this is a killer streetstyle look, one of your best so far! Baci, Valeria – Coco et La vie en rose FASHION & BEAUTY

 36. marcy
  April 21, 2017 at 8:49 pm

  LOVE the fact that you are embracing your local talented brands. The outfit is juts perfect and love the black and white look.
  This jacket is just such a statement piece and will love to see how you style it in others ways. I have Swedish brand in the loop.

  xoxo
  Marcy

 37. Gina Diaz
  April 22, 2017 at 3:06 am

  I love this entire outfit, Thomas!!! you are rocking it!!!! Never hear about these brands before, but I’m so happy to read and learn about them!!! you have the best styling ever :)))))

  sending much love and a big hug!!! xx. Gina

 38. Jenelle
  April 23, 2017 at 4:41 am

  I love finding out about these Swedish brands! Though I love Dr.Denim and have been wearing their jeans for years! I got my partner into them as well, similar to Cheap Mondays, I love that they are so good and so affordable as well. Clicking over to check out those sneakers now too, the print is seriously cool.
  xx Jenelle
  http://www.inspiringwit.com

 39. Gabriela Vera
  April 23, 2017 at 10:29 pm

  You definitely are rocking this outfit Thomas, you have great style. It’s awesome when you share the history behind a company.

  Xo,
  Gabriela Vera
  http://www.gverastyle.blogspot.com

 40. Queen Horsfall
  April 24, 2017 at 2:54 am

  I love your outfit and minimalistic vibe. I checked their collection and got a perfect vibe of NYC street style, no wonder they get their customers all over the world. BTW, did you finish decorating your new place? Want to hear about your new home!

 41. Jen
  April 24, 2017 at 6:30 am

  You are a true patriot! Staying true to your roots is what I totally dig about you Thomas! You should have pride in who you are and your country. I love love love that jacket and the message behind it! I really want one now, lol. Do they ship to the US? That would be amazing! It’s so chic and just my style!! Love the crisp sneaks too!!!

 42. Helen Chik
  April 24, 2017 at 1:34 pm

  That jacket is just so perfect on you Thomas and I love how you’re so patriotic and support other brands other than high street! I also love supporting local businesses and love showcasing other unique designers. The back of that jacket is my mantra at the moment!

  Helen xx
  http://HelenChik.com

 43. LAFOTKA
  April 24, 2017 at 3:11 pm

  Oh congrats! The jacket is to die for and I love the meaning and feeling behind the design! You’re so talented… Here’s to many more!

  Tatyana x
  LAFOTKA

 44. Josie
  April 24, 2017 at 8:21 pm

  Such a great collaboration Thomas. I like the fact that you’re always up to supporting local brands. This outfit is just perfect from head to toe. But that jacket just gave me LIFE. I mean, so edgy and UNIQUE. You know I’m a sneaker lover … these ones are super pretty with the reptile pattern!

  Josie | http://www.petiteandbold.com

 45. Bernice
  April 24, 2017 at 11:54 pm

  This look is so edgy! Those ripped jeans and statement patches ??

  https://www.bunnybernice.com/single-post/2017/04/25/Dress-For-Work-Without-Being-Dressy-For-Work

 46. Morgan Ryan
  April 25, 2017 at 12:33 am

  Killer jacket! Love the black and white elements 🙂

 47. Jacqueline
  April 25, 2017 at 2:11 am

  I think this has to be one of my favorite outfits that you’ve worn. Also, I love that you always feature other Swedish labels, it makes me learn about other brands that might not be so mainstream. I mean let’s be honest you look good and white and black. 🙂

  PS hope you’re all settled into your new place!

 48. Kierra
  April 25, 2017 at 4:31 am

  I love this look and the history behind it. All this Swedish fashion is so unique and chic which I love. I enjoy fashion from other countries more than US fashion. We are always so behind.lol oh well. Oh and one last thing… I love your shoes. You really styled this so well. This is one of my favorites.

 49. Jo
  April 25, 2017 at 2:11 pm

  I loved the story you shared about how Stayhard got started and they seem to be very successful now with customers in 28 countries! I followed their Instagram page after your blog post as I love the collection you shared here. With all the awesome brands they carry I am sure I can find something unique for the guys in my family. Like I said before, I love to get to know more about beautiful Sweden through you.

  Love,
  Jo

 50. Lisa mao
  April 25, 2017 at 7:41 pm

  I love how you’re showcasing Swedish brands that your viewers may not be aware of. It’s so important to shed light on companies that deserve the same recognition even if they’re not a universal name like HM just yet. Stayhard features a lot of urban style clothes that look so fashionable. And that FREEDOM jean jacket you’re wearing has to be my fav by far

  Wanderlustts
  http://www.wanderlustts.com

 51. Natalia k
  April 26, 2017 at 6:59 am

  You sure know how to rock the streetwear look.That jacket is ultra cool the arm and back details Make it truly a stand out piece,I love how you share all these Swedish brands with us as it really opens people like myself all the way in Australia up to new brands
  Xo
  Natalia

 52. Laurelle
  April 26, 2017 at 7:06 am

  Thank you for introducing us to these new brands! I love the jacket and jeans, they’re so trendy and street style chic!
  -Laurelle
  http://www.bellebylaurelle.com

 53. Everest
  April 26, 2017 at 9:07 am

  I love monochromatic outfits and this look totally nailed it. The stories behind these Brands are so diverse and it really helps consumers to understand and appreciate the concept and inspirations.

  Xoxo
  Everest
  http://www.everestsays.com

 54. Sarah
  April 26, 2017 at 3:47 pm

  This is the most perfect street style outfit, it seriously looks so cool. And I love that you are introducing us to so many Swedish brands. I completely agree with you, it is so important to support local brands. I personally always love learning about new brands, especially those with humble beginnings. Your jacket is seriously cool, I would totally wear it if I could get my hands on it. And those shoes are so perfect, I wonder if they make a woman’s range?

  xxx
  Sarah
  http://sarahatiq.com/

 55. amanda
  April 26, 2017 at 4:54 pm

  I’m so glad you posted on this! I’ve been curious of Swedish clothing designers since EVERYTHING I’ve ever gotten that’s Swedish has been amazing. But I’m only familiar with Swedish accessories mostly. Although, I have heard of and love Dr. Denim! They are pretty amazing! Also, your jacket is beyond! I totally want it for me AND my husband! I’m adoring the texture of your sneaks!

  Manda | http://EvocativelyChosen.com

 56. Darlene
  April 26, 2017 at 6:02 pm

  I love when bloggers support their local brand. and Sweden is booming in fashion (hello h&m). As a curious cat, I went ahead and open the link. I was disappointed that it was for men. But I saw few pieces that I would love to wear. do they deliver to Canada? I fell in love with men’s denim (I could actually wear them as they are pretty skinny) I would love to get my hands on this tho for real for my husband.

  PS. Can I have the top-denim back? It’s so pretty

 57. Andreea Birsan
  April 26, 2017 at 6:42 pm

  I always love finding a little something about different brands and the way they started. Sweden definitely has a bunch of talented designers and that was proved by the sleek pieces you wore for this photo shoot. The denim jacket was definitely my favorite, and I’d have to agree with you, the white cap gave a boyish vibe to the monochrome outfit. Have a lovely day! xx

  Andreea,
  http://couturezilla.com/

 58. Maryam
  April 26, 2017 at 8:57 pm

  First I want to say how much I admire your Swedish pride! Seeing your different outfits, looks like Sweden has so many talented designers. My favorite piece of this whole look must be your jacket. It’s super cool. I know this is for men but I can totally see myself wearing something like this.. haha

  xo, Maryam
  http://www.glamandposh.com

 59. Ria
  April 27, 2017 at 6:12 pm

  Sweden definitely has so much more to offer than H&M. It’s like a treasure trove.

 60. Jordan Chapman
  April 28, 2017 at 1:11 am

  Too cool for school Thomas, too cool for school! This look is awesome and it looks like you’ve got ahold of some awesome pieces!
  Jordan xx
  http://thehatlogic.com

 61. Hadasah
  April 28, 2017 at 1:48 pm

  I love the fact that you introduce us to so many Swedish labels AND I’m seriously loving the black ripped jeans by Dr. Denim. They are so versatile. I have a similar pair and i wear them all the time. Also, I found very interesting and motivating how the brand started out.

  As always lovely photography!
  Warm hugs from Miami
  xx

 62. Thai Lam
  April 28, 2017 at 9:00 pm

  Thomas, as I already said on IG – I am a huge a fan of of that statement jacket! That print is superb!

 63. Dom
  April 29, 2017 at 3:36 am

  Dear Tommy.
  OBSESSED WITH THAT JACKET. I love how you styled this and I’m gonna hop on over to the website to check out what else they have cause I’m in love with this jacket. Sweden is killing the fashion game, and I’m happy to see you wearing another brand to support. H&M is great and all, but it’s not fun when everyone wears the same exact thing, you stand out from the crowd with this dope jacket.
  Keep it coming dude!
  All the best,
  Dom

 64. Eric K
  May 1, 2017 at 3:56 am

  I have never heard about this brand , however, the story and what you have on are truly making the style amazing . You are looking amazing buddy .

Comments are closed.