Blog posts

[:en]Heading off to Fashion Weeks [:sv]Nu bär det av mot modeveckorna[:]

[:en]Heading off to Fashion Weeks [:sv]Nu bär det av mot modeveckorna[:]

Travel

[:en]I’ve been to Fashion Weeks. Plenty of them. But I’ve only done one at a time and hence they have been easy to handle. Or wait, no they haven’t. 4 days in one city and I’m totally exhausted when they’re over. This time I’m going to be on the road for 22 days in a row to do Fashion Weeks For Men starting off with London, then to Pitti Uomo in Florence, then Milan and ending up in Paris. After that I get a week and a half’s worth of time to prepare for the last one I’m attending this summer which is New York Fashion Week For Men in July. My journey begins today and I’ve been preparing for this for months. I’m talking roundabouts 40 outfits + 20 emergency outfits in case it’s too hot, too cold, rains or what not. I’m already exhausted before I’ve began my trip, but the adrenaline of doing this is going to keep me going.

When I decided to start blogging full time I also decided I’d attend the Big Five mentioned above. This is a dream come true for me, but don’t be fooled. All the fashion, glamour, and fun aside, this is what I do for a living. I am going to work 24/7 for more than a month. I’ll enjoy it immensely, but after that I do need a vacation where I don’t need to smile 24/7, look good 24/7 and most of all, sell myself as the brand I am 24/7. When all of this is over I just want to be Thomas for a while. I don’t want to repeat a quick resume of what I do several hundred times a day. This is the last blog post until I begin recapping all the fashion weeks and I can’t tell you when I’ll be back, but don’t be afraid knowing me it won’t take long at all. .

Although fashion weeks are about seeing what’s trending next season (in my case this summer I’ll see what’s trending Spring/Summer 2018) it’s as much about the street style you’ll see outside the venues. This outfit is actually what I’ll be traveling in, but to be captured by street style photographers and be featured in publications around the world you do need to stand out a bit more than this. You’ll see what I mean when I showcase some of my nearly 60 or so outfits in future posts or on Instagram.

Every city is different when it comes to street fashion. Whereas you could wear yellow nylon stockings and a bath robe in London (yes, as a guy), the outfit I’m wearing would be more fitting in Milan. However stylish it is however, it needs to be a bit more extravagant to stand out even there. But for traveling to London it’s perfect. The blazer and shorts combo is from American Vintage. Just like I said in my last post this brand is so versatile, yet sticking to the basics.

The shirt on the other hand is from a Swedish brand called Clubs and Spades. The founders have worked in the fashion industry with production and sales respectively. With their deep insight in the business they know the complexity and the dynamics of the business, but also know that it is really weird that a 100% cotton t-shirt has to cost €50 in order to get a decent fit. Of course there are options where you can buy clothes at a lower price range, but then the fit, the look and, the quality are often set aside. This is not necessary. Clubs and Spades knows that it is possible to sell nicely fitted and clean looking clothes at an ok price. Remember my tagline “Making luxury affordable”?…

So wish me luck all you lovely readers, followers and friends who read this as I’m about to embark on one heck of a journey that will be mentally and physically challenging, but probably the most fun thing I’ve ever done and something I’ve always dreamt of doing. This is where I add a bit of self reflection. 2 years ago when I got sober this was utopia. Starting today, this is my new reality. This goes to show that you should never give up on your dreams as dreams can come true as long as you work hard, have a few tricks up your sleeve, are somewhat talented and, oh, work hard. Nothing in life is free, success included.

Blazer & Shorts: American Vintage
Shirt: Clubs and Spades
Shoes: Jim Rickey

Photographer: Timothy Gottlieb[:sv]Jag har besökt flertalet modeveckor under årens lopp då jag njuter av dem. Dock har jag bara gjort en åt gången och de har varit hanterbara. Eller njae, efter 4 (eller fler) dagar i en stad och man är helt och hållet utpumpad efteråt. Den här gången kommer jag att vara på resande fot 22 dagar i sträck för att besöka modeveckorna för män i Europa börjandes i London, sedan Pitti Uomo i Florens följt av Milano och avslutningsvis Paris. Efter det får jag hämta andan i en och en halv vecka för att sedan bege mig till New York Fashion Week Men’s en vecka i början av juli. Min resa börjar idag, men jag har förberett mig inför detta i månader. Jag tar med mig i runda slängor 40 outfits + 20 nödfallsoutfits ifall det visar sig vara för varmt, för kallt, regn eller vad som. Jag är redan utmattad innan jag ens åkt iväg, men adrenalinet över att få åka iväg är det som gör att jag orkar.

När jag bestämde mig för att blogga på heltid fattade jag också beslutet att åka på The Big Five som nämndes ovan. Det här är en dröm som försannas, men låt inte allt mode, glamour och det roliga förblinda dig. Det här är vad jag gör, vad jag jobbar med. Jag kommer att jobba 24/7 i mer än en månad. Jag kommer att njuta av det något oerhört, men efter det behöver jag verkligen en semester där jag inte behöver le 24/7, se bra ut 24/7 och framförallt inte behöver sälja mig själv som det varumärke jag är 24/7. När allt detta är över vill jag bara vara Thomas ett tag. Utan krav på att dra ett snabbt CV för varje människa du träffar flera hundra gånger per dag. Det här är mitt sista blogginlägg på ett tag innan jag börjar sammanfatta modeveckorna och jag vet inte när det blir, men om jag känner mig själv rätt lär det inte dröja alltför länge, så var inte alltför oroliga.

Även om modeveckor handlar om att få en inblick i vad som komma skall (i mitt fall en inblick i vad vår/sommar 2018 för med sig), så handlar det lika mycket om gatumodet man ser utanför modevisningarna. Den här outfiten är faktiskt bara vad jag tänker resa i. För att bli fångad av en streetstylefotograf och bli publicerad på sajter och i tidningar världen över måste man sticka ut lite mer än såhär. Ni får se vad jag menar när jag väl visar upp något av allt det jag kommer att bära under modeveckorna antingen här eller på mitt Instagramkonto.

Varje stad har sin egen stil när det kommer till gatumode. Medan du i London kan bära ett par neongula strumpbyxor och en badrock (ja, som kille), skulle det jag har på mig passa bättre i Milano. Hur stiligt det än är så kvarstår faktum att det trots allt måste vara lite mer extravagant för att synas även där. För att resa till London i är den dock perfect. Blazer och shorts-kombon kommer från American Vintage och precis som jag nämnde i mitt förra inlägg är detta varumärke så mångsidigt, även om det tyr sig till basplagg.

Skjortan däremot kommer från svenska märket Clubs and Spades. Grundarna har jobbat i modeindustrin med produktion respektive sälj och med deras djupa insikt i hur det hela fungerar vet de hur komplex och dynamisk industrin är. Därför tyckte det att det var smått udda att en vanlig tisha i bomull måste kosta 500 kronor för att få en okej passform. Självfallet finns det alternativ där du kan köpa billigare kläder, men då brukar passformen, utseendet och kvaliteten få ge vika och detta fann de onödigt. Clubs and Spades vet att det är möjligt att sälja snyggt åtsittande och cleana kläder till ett ok pris. Detta rimmar helt med filosofin av denna blogg, att göra lyx tillgängligt helt enkelt.

Så mina kära läsare, följare och vänner som läser detta. Önska mig lycka till nu när jag ska ut på ett sjuhelsikes äventyr som kommer att vara både mentalt och fysiskt utmanande, men troligen det roligaste jag någonsin gjort och något jag alltid drömt om att få göra. Det är här jag kastar in en dos av reflektion. Två år sedan när jag blev nykter tedde allt detta sig som en utopi. Med start idag är detta min nya verklighet. Det liv jag lever. Jag är ett levande bevis på att man aldrig ska sluta drömma och att drömmar kan besannas så länge du jobbar hårt, är fyndig, har en gnutta talang och just det, jobbar hårt. Inget kommer gratis här i livet. Framgång inkluderat.

Blazer & Shorts: American Vintage
Skjorta: Clubs and Spades
Skor: Jim Rickey

Fotograf: Timothy Gottlieb[:]

56 Comments

 1. LAFOTKA
  June 8, 2017 at 9:05 am

  Oh the glorious days of Fashion Weeks huh? I think there’s this thing called #FashionWeekFLu because so many bloggers get sick after so much exhaustion 🙂 You look wonderful and can’t wait to hear all about your travels.

  LAFOTKA

 2. Open Kloset
  June 8, 2017 at 10:53 am

  Hey Thomas,
  Fashion Weeks are sooo Exciting, I never had a chance yet to Visit one but I want so much:)
  Can’t wait to see your photos and Reviews:)
  Super Excited:)
  The Blazer and Short with the Shirt looks so Elegant and Loved that you matched with that Shoes:) Love when you wear Shirts:)
  I think I mentioned already:)
  Happy Friday:)
  Open Kloset By Karina

 3. Cia
  June 8, 2017 at 1:54 pm

  Tänk att få uppleva sin dröm!! Det är inte alla förunnat och det kommer ej gratis. Du har kämpat så passa nu på och njut även om det blir stressigt:-) Det är du värd!! Kramar

 4. Samantha Mariko
  June 8, 2017 at 2:46 pm

  I can’t even imagine going to 5 Fashion Weeks in a row. I would literally die. Seriously best of luck to you, because I know that even though it’s fun to attend the shows it is a lot of work and energy!! I’m still sad we will miss each other in Paris by less than a month, but enjoy your trips to all these amazing cities!! Can’t wait to read your reports on Fashion Week!

 5. Anthony @oh_anthonio
  June 8, 2017 at 3:20 pm

  You’re gonna have so much fun traveling all over for fashion week! Don’t burn out though and remember to enjoy!

 6. Meg
  June 8, 2017 at 4:07 pm

  This is so exciting!! So many amazing trips. Hopefully you get some time to enjoy and not just work. I can’t wait to hear all about your experiences.

 7. Aimara
  June 8, 2017 at 4:38 pm

  Wow! Congrats Tom!! Seriously, I can feel your excitement! Can’t wait to see all your looks and even though you’ll be missed I’ll be sure to follow up on Insta! You are going to have such a good time, and yes, even though you’ll be exhausted, it’ll be for the right reasons!
  But yes, start booking that vacation lol you are going to need it!
  Love this look my friend! Everything fits so perfect!
  Have so much fun! Sending all sorts of good vibes!
  XO
  Aimara
  http://www.waysofstyle.com

 8. Lana
  June 8, 2017 at 5:23 pm

  I wish I could visit Fashion week one day as a guest (not as a model). I think even if it is very exhausting, it is also so exiting to do what you love. But 22 days is really a lot, so stay strong and share some trends with us too 🙂
  I love your outfit so much, you sense of taste is amazing!

  Lana
  http://lanaluu.com

 9. Mariann yip
  June 8, 2017 at 7:01 pm

  I am so happy that you are living out your dream! I never thought I would attend fashion shows either but last year it happened and it was such a weird but fun and exciting feeling. You are going to be exhausted but just have fun and definitely soak up every moment!

 10. Bernice
  June 8, 2017 at 8:27 pm

  You are really loving the blogger life! That’s so many outfits you’ll be bringing and I’m sure they’ll all be super stylish! I can’t wait to see xx

  https://www.bunnybernice.com/single-post/2017/06/09/Decadent-Gaytime-Birthday-Cake-and-Dinner-For-Ten

 11. Christine Kong
  June 8, 2017 at 8:31 pm

  Oh wow, that is insane! I can’t even imagine being on vacay for 22 days let alone working and attending show after show, party after party. Yes, it all sounds glamorous and fun but I know that it is so much more work than people know. The outfit planning alone is exhausting so I can only imagine the stress level. You definitely need a vacay after this season of Fashion Weeks. That being said, it will be such a fun experience as well. You are hitting up so many amazing cities and shows and I can’t wait to see the entire coverage. I love this summer vibe suit you have on and while basic, it’s so classy and effortless. xoxo, Christine
  dailykongfidence.com

 12. Candace
  June 9, 2017 at 3:12 am

  22 days?! I can’t even imagine a few days…not yet at least! I hope I’m able to attend NYFW this fall, or at least in the spring. 22 days is insane though, both in a bad and good way, but mostly good 🙂 The best part is getting to explore all the upcoming trends in different cities. And that’s quite the experience in itself! I know it may be impossible, but be sure to rest as much as you can, while still having fun! I’m also looking forward to your pics coming up 🙂

  http://www.thebeautybeau.com

 13. Jen
  June 9, 2017 at 4:11 am

  Sounds like you have a fun few weeks of fashion coming up! I hope you get some rest in between because your health is everything and it’s not worth it to run yourself to the ground. I’m excited to see all the photos and styles from different designers and cities! Go Thomas!

 14. Lady Goldapple
  June 9, 2017 at 9:45 am

  This is it, attending fashionweeks and blogging is what you love to do Thomas. It’s maybe exhausting but also so rewarding. You always have the most fantastic stories and photo’s when your back. Can’t wait to see and read them, good luck and see you soon XO Charissa. http://www.ladygoldapple.com

 15. Stephanie
  June 9, 2017 at 12:34 pm

  You’re off on quite the adventure, and I’ve got to say I’m a tad bit envious, though I know you will be completely wiped once you finish this exciting journey. I can’t wait to see all the outfits and hear about all the events once you return! Best of luck, dear!

 16. Taylor Mobley
  June 9, 2017 at 12:55 pm

  GOOD LUCK on all of your fashion week adventures and have SO. MUCH. FUN! I am going to New York fashion week in September for the first time and I am SO EXCITED too! You look fabulous, as you always do, so I’m sure you’ll find a way to make a statement no matter where you are.

 17. Samjah
  June 9, 2017 at 1:52 pm

  Thomas your post always touch me in some type of way or motivate or both! You go and take fashion week by storm!!! I love that this was once a goal for you and now it’s a reality!! You will do quite well!! I can’t wait to see all of your outfits and the recaps! Also, I love this look you’re wearing here. It’s so classic! Knock em dead Thomas!

 18. Jenelle
  June 9, 2017 at 3:30 pm

  I am so excited for you! You are going to love and just nail it with your fashion week outfits. Or should I say fashion weeks? Fashion MONTH, is going to be incredible, I am super excited to see it from your perspective and see what you wear. Milan is always my favourite for mens fashion week street style. You will need a break after it.
  xx Jenelle
  http://www.inspiringwit.com

 19. Sharon Wu
  June 9, 2017 at 4:21 pm

  You are so lucky you get to go to fashion week! Ugh. In the desert fashion is like, dead. LOL. Come entertain me! Haha. Well, I’ll be sitting here waiting for your next blog post with hopefully some really exciting recaps of wonderful looks that inspired you! Let’s catch up after all this fashion week madness is over. I miss you Thomas! By the way, you’re rocking that blazer — never seen it worn with shorts like that but I like that semi-casual look 🙂 xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/fitness/achieving-health-fitness-goals-lifesum/

 20. michenn
  June 9, 2017 at 6:20 pm

  WOW your week sounds insane but in the best way! You’re going to be tired and possibly stressed but I think you’re gonna have a lot of fun. So excited for you and I can’t wait to see the photos!

  michenn

 21. Stephanie
  June 9, 2017 at 9:51 pm

  I can’t wait to see all of your looks on here and Instagram! Fashion weeks are exhausting but I always feel inspired and ready to get back to work once it’s all over!

  Stephanie | http://www.dotsandhoney.com

 22. Deddeh Howard
  June 10, 2017 at 3:09 am

  I had no idea they have a separate fashion week for men and women. That’s so interesting and I can’t wait to see all your amazing outfits.

 23. Coco
  June 10, 2017 at 5:50 am

  I’m so excited for you Thomas! And proud of you like we were long time friends! I know how fashion weeks can be challenging and stressful, so please take your time to rest whenever you can. And please post some spoilers on Instagram! I agree on your analysis of street fashion depending on the location, and I honestly can’t wait to see the outfits you will come up with! By the way I love this outfit, minimal chic, standing out for the fine cut of the suit and the print of the shirt. Ps. I saw your suitcases on Instagram, you totally beat me lol! I wish you the best possible experience from my heart, and please please update your Ig so that I can follow you. Love, Valeria

 24. Sheree
  June 10, 2017 at 8:37 am

  Wow, I can’t even imagine being on the go attending all the shows, events, parties…non-stop for 22 days!! That is really insane but in a good way! Your outfit def looks great for a London street scene, but I agree that for Milan or Paris you would need more color and pop of razzle dazzle! Can’t wait to see and read all about your show recap! Have a great trip!

  xo Sheree
  PoshClassyMom.com

 25. Jennifer Quattrucci
  June 10, 2017 at 1:19 pm

  My Dear Tommy,
  I am completely excited and thrilled to read this !!! How unbelievably exciting that you are doing all 5 of this amazing weeks ! I am extremely envious and am literally wondering and scheming and planing and thinking about how I could present this plan to my husband… however not this year because we will be in Disney World with the kids – but next year !!!!
  Anyway I digress- I’m completely excited and the thrilled and am looking forward to all 40 plus 20 outfits! Seriously love the American Vintage pieces and also so happy to hear about more brands making good fits and quality at an affordable price like Clubs and Spades !!!
  Love,
  Your Jenny

 26. Iliana
  June 10, 2017 at 7:00 pm

  You must be so excited for men’s fashion week! Cannot wait to see all the collections and photos.

  As for your outfit I love the way you style the shirt 🙂 you look so sharp but yet casual.

  Xx
  Iliana | http://www.sophisticatedfashionista.com

 27. Kate Tik
  June 11, 2017 at 12:44 am

  Omg fashion week is both stressful and exciting. I am so beyond excited for you to do the whole month. Cannot wait to read your recap on the entire experience. Safe travels.

  katetik.com

 28. Jessie
  June 11, 2017 at 2:46 am

  Have fun up the upcoming men’s fashion week!! I love this outfit of yours in the post above! Suit jacket with short!!! That’s so stylish, not many people can pull it off well, and you DID! Great look Thomas and look forward to your fashion week posts this month!

  xx, Jessie
  http://4evajessie.com/jabra-elite-sport-earbuds/

 29. Eliza
  June 11, 2017 at 2:02 pm

  Aww, don’t say a word. Fashion Weeks can be quite exhausting. Especially in the winter time. I’m going to attend 3 this season, and I’ve already prepared tons of painkillers, haha.
  I totally agree, how street fashion varies from one city to another, so in terms of different Fashion Weeks, you have to be prepared for any occasion. However, I prefer to wear classics while on Fashion Week, because you can’t go wrong with simple and effortless chic, right? All in all, I wish you all the luck this season and keep us updated 🙂

  Cheers, Eliza | http://www.fashion-confession.com

 30. Gabriela Vera
  June 11, 2017 at 7:06 pm

  Wow, Thomas sounds like your going to be busy being on the road for 22 days. I’m super excited for your journey. I wish I could go to New York Fashion week this year. Enjoy the moment while you can.

  Xo,
  Gabriela Vera
  http://www.gverastyle.blogspot.com

 31. Vanessa Berlin
  June 12, 2017 at 12:44 am

  Wow, Thomas! I’m so excited for you my friend! Have a wonderful Fashion week journey. You deserve it, because it looks that you have worked so hard to achieve your goals and dreams. Enjoy every single moment there, and don’t forget to document the best moments and outfits. I would love to see your posts! Your look is so amazing, totally casual and cool.
  Have a wonderful trip!
  Vanessa

  http://thefashionstatement.net

 32. Lauren
  June 12, 2017 at 2:03 am

  Wow- such a long, but fun-filled trip! I am excited for you, Thomas. How are you going to fit all those outfits though?! I’d have wayyy too many suitcases 😛

  Xx,

  Lauren // http://www.mylifeaslaurr.com

 33. Natalia k
  June 12, 2017 at 11:08 am

  Wow that’s so exciting Thomas it also sounds exhausting but I’m sure you will have a lot of fun!
  I totally understand what you mean I also block full-time and sometimes I just want to look like a hobo Ha ha and be away from the camera.
  Wishing you luck and I can’t wait to see all the outfits you put together
  Xo
  Natalia

 34. Ana Vukosavljevic
  June 12, 2017 at 1:01 pm

  Can’t wait for your reports from Fashion week, Thomas!! Have a great time there! I wish you all the luck!

  I’m loving this look btw, that blazer is so pretty I would wear it 😀

 35. amanda
  June 12, 2017 at 5:56 pm

  How is it that I’m exhausted just thinking about the amount of time you will be working?! Like you said, I’m exhausted after a week! However, it is incredible and you are going to (hopefully) love every bit! To me that’s the most exhausting part of it is planning your looks. Besides meetings, I feel like it’s a bit of a relief to have everything sorted and to show up at fashion week really prepared! I love the shirt that you’ve worn here! Clubs and Spades seems to be the epitome of your tag line! I cannot wait to see the looks you prepared and to follow along! See you on the other side!

  Manda | http://EvocativelyChosen.com

 36. Jo
  June 12, 2017 at 8:46 pm

  Woah 22 days in a row is amazing and so exciting! I can’t wait to see you rock all of your outfits for your Fashion Weeks. Enjoy, enjoy, enjoy your time! I’m loving this cool summer look on you by the way.

  xo, Jo
  http://www.cutandchic.com

 37. Maggie
  June 12, 2017 at 10:01 pm

  OMG 5 Fashion weeks? Back to back? That sounds insane! I can’t even fathom how crazy that would be. Haha. You definitely need a vacation afterwards. I haven’t attended any fashion shows yet, but I’ve heard how busy bloggers get with the constant “putting on a show” literally 24/7. But all that sounds so exciting though. I can’t wait to read all your reviews on the shows. I feel like you’re one of the few that actually still blog about the actual designs of a show and not just wear the brand. Btw, love the Clubs and Spades shirt! I’m always looking for affordable quality items for my husband and I’ll be definitely checking them out!

  xoxo,
  Maggie S.
  ❤Clothestomidnight.com

 38. Bryanna
  June 12, 2017 at 10:19 pm

  So unbelievably jealous that you are attending all the Men’s Fashion Weeks! When a studied abroad in Florence, Italy a couple years ago, I just missed it! I would die to go to that one! It looks beyond amazing, but at the same time exhausting. The things we do for fashion haha. Obsessed with this look on you. You always mix high-end pieces with a causal flare so well. Plus, that signature pair of sneakers ? Can’t wait to see the rest of your looks, Thomas!

  xoxo Bryanna | Coming in Clutch

 39. Aurela lacaj
  June 13, 2017 at 5:28 am

  I have only been to Vancouver fashion week which isn’t as exciting as NYC, London, Paris and Milan. Attending fashion shows in all these cities is my dream come true. You are totally inspiring me not to give up and work hard on my dream. On that note I can’t believe you are taking 60 outfits with you. How many luggages do you have so far? That’s exciting though, I bet you would be tired but will have a blast. I love this look, totally European. Is so casual and so stylish. I can’t wait to see all your outfits, maybe you will pop up on fashion week street style snaps and I would say hey I know that guy 🙂 Good luck Thomas !!
  Aurela x
  http://www.aurelafashionista.com

 40. Everest
  June 13, 2017 at 5:37 am

  Oh Thomas that sure sounds like a fashion adventure that you’re embarking on and I am so envious! Envious in a good way as I am so proud of you and how you pulled urself together, set a goal and put your heart and mind to doing it. Living the dream that you have created for yourself! I love what you’re wearing which looks really camera worthy for its sartorialist look. You bet I’m gonna follow you on ur instagram for all ur fashion week looks! Most important of all, have fun and stay happy!
  Kisses,
  Everest
  http://www.everestsays.com

 41. Michelle
  June 13, 2017 at 4:50 pm

  Just reading about it exhausts me LOL. That said – it sounds like quite the adventure. I love Fashion Week. I love all the people I meet, the beautiful clothing…and of course the free swag! You’re living the dream! Love all these looks and can’t wait to see your street style!
  XO
  http://www.lehoarder.com/

 42. Wanderlustts
  June 13, 2017 at 9:57 pm

  It’s absolutely amazing to hear that you’re pretty much starting a new exciting chapter of your life. Especially looking back at home much you’ve gone and accomplished after getting sober. You’re really an inspiration Thomas. The amount of hard work and dedication you have towards blogging is something I think a lot of us aspire to have but not everyone has the same amount of motivation and drive as you. To work 24/7 for a month just shows how much your willing to do and take to reach your dreams.
  P.s Hope you enjoy the Big Five fashion shows when you hit it all up!

  Wanderlustts
  http://www.wanderlustts.com

 43. marcy
  June 14, 2017 at 12:22 am

  OMG Thomas this is so exciting!!! Can you please take me in your suitcase?? Im very small I’m sure you can fit me in 🙂 I remembered when I use to go for FW for work people think its just taking pictures and looking pretty= it is hahaha but its really lots of work and organization. Changing outfits every time, go to press shows, dinners, lunches, events, don’t be late in the fashion world is extremely hard hahaha!!! The adrenaline is so overwhelming and exciting. I’m sure you will be captured by some amazing street style photographers since you have so great style and I’m sure those 40 outfits will be a bomb!!! Cant wait to read and see your FW post.

  xoxo
  Marcy

 44. maryam
  June 14, 2017 at 4:01 am

  Oh, wow 22 days of fashion shows will sure be exhausting. But at the end, it’s worth it, don’t you agree? I think the excitement will keep you going. I am so excited for you and can’t wait to read your next post -or a few posts I should say- to find out more about your fashion adventure.

  xx, Maryam
  http://www.glamandposh.com

 45. Madison
  June 14, 2017 at 7:06 am

  Fashion week?! How exciting!! I’ll be going for my first time later this fall and I can’t wait! Please share all of your tips and tricks after your time. I can’t even imagine planning that many outfits! Can’t wait to follow along on your Instagram. Have fun!!!

 46. Eva
  June 14, 2017 at 7:10 am

  I can imagine how many time needed to prepare the 40 outfits, and how many suitcases lol 🙂 your looks are always stylish and love to see you in sneakers ❤️
  Wish you all the best and can’t wait to read more about your experiences.
  Xx
  Eva
  http://www.themermaidfashion.com

 47. Luke Ross
  June 14, 2017 at 2:14 pm

  It was so good to see you at the shows Thomas, I hope you enjoyed your fleeting time in London and get to have some more amazing adventures on your fashion week tour!

 48. Kayla
  June 14, 2017 at 5:42 pm

  Omg, you are going to be one busy little bee over the next couple of months! lol But I’m so jelly, it is going to be an absolute blast going to all of the upcoming fashion weeks! You’ll get so much inspiration for the upcoming seasons and I’m sure you will look absolutely amazing in them when they launch! Have a safe and fun trip over the next few weeks!

 49. Jo
  June 14, 2017 at 6:08 pm

  It’s definitely an exciting journey and adventure but also very exhausting when you have to prepare and attend all 5 fashion weeks but I so admire your strength! You are working very hard to pursue your dream and I am so proud of you!! I don’t think I could manage to pack those 60+ outfits if I have to. I love this look from American Vintage – it’s a basic look but very classy. I don’t think anyone can pull off this blazer and shorts look as good as you are!

  Love,
  Jo

 50. Aleksandra Ladygin
  June 14, 2017 at 9:52 pm

  Oh i believe this is exhausting….but exciting as well.
  40 outfits +20? How many baggage you have? Already can’t wait to see your photos and outfits!

 51. Jenn Hanft
  June 15, 2017 at 4:17 am

  Wow, 22 days straight?! That sounds amazing, fun, rewarding, and tiring all in one. I’m so excited to see all the recaps of each fashion week as you attend them!! I’ve only been to NYFW before and that in and of itself is a huge headache of chaos but I loved every second of it. Hopefully some day I’ll get to venture to different countries to bare witness to their own fashion weeks and styles unfold. Hope you have a wonderful time and I can’t wait to see what other snazzy outfits you have in store!!

  With love, Jenn
  https://www.jubilantdose.com/

 52. Warren Pasi
  June 15, 2017 at 6:08 am

  Isn’t fashion week so fabulous, it’s a bit tiring but so exciting as well! Loving the outfits and the coverage on your instagram stories keep it up and I hope you are having a fabulous time. XOWP

 53. Ria
  June 18, 2017 at 10:26 pm

  OMG I can’t believe you’re doing this. Gonna need all your energy, make sure you eat well and get a good nights sleep hehe. Can’t wait to see your content from your travels.

 54. Alyssa Moore
  June 21, 2017 at 9:44 pm

  I am actually really excited for you! I cannot wait to see your upcoming posts! I cannot wait to see the looks you wear. Do all of us a favor and enjoy it for all of us! Make sure you also take care of you. Eat, stay hydrated, and sleep well. Safe Travels 🙂 Alyssa

 55. Jordan Chapman
  June 26, 2017 at 1:49 am

  Fashion month is a whirlwind, but you’re gonna kill it. It’s great that you know and have planned for each city, some people don’t realize that each city has it’s own style. I really can’t wait to see what you come up with and I hope you’ve already planned that necessary post-fashion month vacation that you deserve! It’s going to be tough at times, but you’ve been prepping for this, so grab your passport, camera, and some vitamin C packets and get ready!!
  Jordan xx
  http://thehatlogic.com

 56. Kirsten Wendlandt
  June 27, 2017 at 4:24 pm

  Thomas, I’m so freaking excited for you! This is going to be a whirlwind trip but also totally exhausting like you said. I get completely exhausted after 1 week of Toronto fashion week, so I can’t even imagine what you’re about to go through. You should be so proud of yourself to be able to have an experience like this, so many people only dream of attending the fashion weeks that you will be attending. I can’t wait to see all your outfits and follow along!

Comments are closed.