Blog posts

Hyra växter – med hög servicekvalité i Stockholm

Hyra växter – med hög servicekvalité i Stockholm

Life itself

I samarbete med Juliusberg Växtservice.

När jag var en ung pojkspoling på 20 år gick jag ned längs Grev Turegatan och förbi Filippa Ks nyöppnade livsstilsbutik som sedermera lagts ned. Det var inte butiken i sig som fångade mitt intresse, däremot var det den enorma växtväggen de skyltade med. Jag hade aldrig sett något liknande i Sverige och var hänförd. Snabbspola några år framåt och nu är jag i ställning att kunna besluta över dylikt på jobbet. Det är här Julisberg kommer in.

Julisberg gör kontorsmiljön mer attraktiv och förbättrar luftkvalitén med vackra växter. Utöver att skapa en härlig arbetsmiljö, arbetar de miljövänligt. Personerna som tar hand om växterna tar tunnelbanan, elbil, elcykel eller bussen! De hjälper till med allt från att vattna till att damma av växtblad och företag behöver aldrig mer ha dåligt samvete för att de inte lyckas med att hålla en växt vid liv.

Den här tjänsten är egentligen en självklarhet för ett företag, då det är en skön och naturlig utväg för att skapa en trivsam arbetsmiljö. Det är inte bara växtväggar de Juliusberg erbjuder, utan även växter, akvarier och fruktleveranser. Kontorsmiljö är ofta något tråkigt, grått och fyrkantigt. Med växter gör man det trevligt, färglatt och mjukt.

På min nuvarande arbetsplats finns förvisso växter, men det är inget man tänker på i en större skala. Det är dels tygväxter (som dock i rättvisans namn ser äkta ut) och dels vanliga monstera som vare sig gör till eller från. Jag ska se vad jag kan få till stånd med hjälp av Juliusberg, då en växtvägg helt klart skulle piffa till bland annat vår entré. Det är ju trots allt det första intrycket man får som besökare.