Blog posts

Vikten av ett bra mjällschampo

Vikten av ett bra mjällschampo

Beauty & grooming

I samarbete med Mjällbusters.

Jag har välsignats med en hel del hår på hjässan och hur kul det än är att bli äldre och få behålla ett hårsvall, så kräver det en hel del skötsel. Framförallt då jag har väldigt torr hy och därmed även torr hårbotten, som lätt bildar mjäll.

Jag har faktiskt rätt så ofta keps just för att dölja de små fel som gömmer sig därunder. Det är inte sällan jag får spela huvudrollen på en plåtning och agera modell i olika sammanhang. Visst, man kan lätt redigera bort små skönhetsfel i Photoshop i efterhand, men det tär på självförtroendet när man själv är medveten om att problemet med mjäll existerar.

Det har tidigare inte funnits något skäl för mig att bry mig så mycket egentligen då jag antingen kunnat gömma mig bakom keps eller bara inte bry mig. I dagsläget jobbar jag på ett kontor med omkring 150 andra människor och där funkar det inte alltid att gå runt med keps eller se allmänt ovårdad ut. Jag är väldigt aktiv i min vardag och det är därför jag är glad över att hjälp finns att få.

Vi har alla sett den där ishockeyspelare som gör reklam för ett mjällschampo. Till leda om man frågar mig. Det är heller inte trovärdigt för fem öre, då jag tenderar att ha en viss skepsis gentemot P&Gs produkter. Därför är det extra kul att berätta om ett schampo som är tillverkat i Sverige för svenska förhållanden, nämligen Mjällbusters. De producerar ett bra och effektivt mjällschampo som även är vårdande, som är värt att kolla in om du lider av mjäll!

Att produktionen sker i Skåne, gör produkten är mer åtråvärd. Den är inhemsk, klimatvänlig med tanke på att man slipper längre transporter och dessutom från mitt kära Skåne där jag bott i fyra år.