Blog posts

Vikten av träning och välmående

Vikten av träning och välmående

Life itself

I samarbete med CBDOlja.nu.

Träning är något man antingen älskar eller hatar. Eller? Jag måste säga att jag inte gör varken eller. Jag tränar mest för att hålla mig i form, men kan inte säga att jag älskar eller hatar det. Visst, det är skönt efteråt för det mesta och ja, det kan kännas lite motigt att ta sig dit, men jag är nog en sådan där som tycker att det är helt ok utan att lägga så mycket mer eftertanke i det hela.

Det jag däremot märkt är att jag ju äldre jag blir måste jobba desto hårdare med att hålla vikten och vara i god kondition. När jag var kring 20 kom allt det här i princip gratis, men efter 30 fyllda så får man inse sina begränsningar och helt enkelt börja äta nyttigare, träna mer och också se till att vila och låta kroppen jorda sig. Träning är för mig något meditativt och ett sätt för mig att släppa all stress. Till detta kan man använda CBD-olja som hjälpmedel.

Jag har länge varit kluven till CBD, men efter att tidningen jag jobbar för köptes upp av en aktör som ställer sig väldigt positiv till just CBD har jag faktiskt ändrat mig. Det är inte knark, det är ett naturläkemedel och det har effekter som man åtminstone kan testa och se om det funkar för en. Bland annat hjälper det till mot sömnproblem, depression, ångest och fysiska smärtor.

Jag har kämpat med delar av detta i omgångar i stora delar av mitt liv och har det i min närhet. Precis som man äter kosttillskott för att förbättra sin fysiologi och immunförsvar så torde det inte vara en konstighet att äta kosttillskott för annat. Bland annat så har “Soldoktorn” på TV4 pratat sig varm för CBD-olja och trots att jag inte är utbildad läkare, så är jag rätt så kunnig vad kommer till läkemedel och kosttillskott. Något som har använts i flera tusen år bör ju även fungera på oss moderna människor. Kanske kan det fungera även för dig.