Blog posts

När design underlättar vardagen: Airpods

När design underlättar vardagen: Airpods

Design

I samarbete med Teknikdelar.

Det är inte ofta jag inte hänger med i utvecklingen av tekniska prylar, men jag måste erkänna att jag länge, inte varit motståndare till, men tänkt att jag inte behöver Airpods. Jag tänkte att jag ändå skulle vara klumpig och bara tappa dem så fort jag skaffade dem. Det ändrades rätt så snabbt när jag väl fick testa Airpods för första gången. Långt borta är de dagar då jag börjat morgonen med att svära åt intrasslade sladdar och borta är även rädslan för att tappa dem.

Om man ska ge bort Airpods i present eller till exempel julklapp, är det viktigt att vara tidigt ute. I våras skulle vi köpa sådana åt min svåger och problemet var (och är) att de oftast är slutsålda om man ska ha dem på en gång. Däremot har jag hittat dem på Teknikdelar som har både snabba leveranser och bland de bästa priserna på marknaden. Jag tänkte att min mormor skulle få ett par i julklapp i år och det är faktiskt bara lite mer än en månad till jul, så det är så dags nu.

Teknikdelar har ett stort utbud av Airpods och även om jag tycker de är snyggast i vitt, så finns såklart även andra färger.