Blog posts

Det här med att köpa ny mobil

Det här med att köpa ny mobil

Shopping

I samarbete med rePhone.

Jag har i flera år (tror det är tre nu), haft min iPhone 6 som min vardagsmobil och en Huawei som kameramobil. Jag fattar inte riktigt hur Android funkar och har därför fortsatt ha två telefoner separat, men min iPhone börjar ge upp. Med tanke på att nya kan kosta upp till 16 000 kronor känns det inte som en investering jag är villig att göra. Därför har jag kollar upp rePhone och deras tjänster.

rePhone tillhandahåller fabriksåterställda mobiltelefoner som de uppdaterar och kontrollerar noga. Deras kvalitetskontroll gör att de dessutom kan erbjuda 12 månaders garanti. Jag är en märkesbög när det kommer till det mesta och vill alltid ha det senaste, men ju vuxnare jag blir, desto mer inser jag att jag inte behöver den nyaste mobilen. Därför surfar jag just nu runt bland begagnande mobiltelefoner.

Hos rePhone kommer alla telefoner från de nordiska teleoperatörerna vilket borgar för att de ej är stulna, låsta och är därmed noga kontrollerade. Det känns också schyst då de heller ej tar emot telefoner från privatpersoner eller företag och ej genomför inbyte. Vet att det finns en massiv svart marknad för använda mobiler, men vill inte vara en del av denna.

Tydligen är det lika enkelt och tryggt som att köpa en ny telefon när du handlar hos rePhone. Skillnaden är att via dem är du som kund mer klimatsmart samt att du är snällare mot din egen plånbok. Efter en lång och underbar semesterresa och efterföljande sjukskrivning (vilka jag ska återkomma till) är det just min egen plånbok jag behöver vara snällare mot.

Kika in på rePhone för att läsa mer om vad som egentligen är så bra med att köpa begagnade mobiler och var både plånboks- och klimatsmart.