Blog posts

Vad vill en 30-åring ha?

Vad vill en 30-åring ha?

Shopping

Reklam för Getpersonal.se

Att fylla 30 år är något jag själv redan gjort och inte reflekterat så mycket åt. Mina närmaste vänner var samlade vid tillfället och även om jag inte är mycket för att fira min egen födelsedag, var det fint att ha dem runt mig. Däremot gillar jag att fira andra och när min Niclas nästa år fyller 30 år ska det vara speciellt och minnesvärt. Det är inte för inte jag gått runt och funderat på vad han ska få i present i princip över ett år redan. Man fyller bara 30 år en gång i livet och det ska vara något personligt som man kommer ihåg livet ut.

Vad är då en personlig 30-årspresent? Vissa kanske tycker om att pyssla och dona själva, men jag är inte så händigt lagd tyvärr. Jag har kanske (eller kanske inte, han läser trots allt den här bloggen) planerat en resa under vilken han kommer att få en del personliga presenter då det är både roligt och minnesvärt.

Hos Getpersonal.se hittar man just personliga presenter som ofta till exempel kan graveras för att göra dem extra personliga och som är lite annorlunda än vad man kanske tänkt på. Ofta är det ju så att man just som kille får något ganska förutsägbart i födelsedagspresent, men jag tycker om att tänka utanför boxen. Presenterna ska vara lagom vuxna, men ändå med en viss kaxighet och nöjesfaktor. Här följer en liten lista på vad jag själv fastnat för hos Getpersonal.se:

1. Champagnesabel

Sabrera med stil.

Min Niclas har en gång i tiderna jobbat i restaurangbranschen som hovmästare och kan i princip allt om mat, dryck och vad som hör till. Vi har allehanda köksredskap just på grund av det, men vad vi inte har är en champagnesabel.

2. Klocklåda

Stackers Black Executive.

Vi har omkring 20 klockor liggandes i en låda här hemma. Jag är säker på att en klockbox skulle vara en uppskattad present för att visa upp de finaste samt för att skapa ordning.

3. Snygg necessär

Necessär Esquire Colombo.

En snygg necessär behöver alla och denna lyxiga variant i skinn är snygg både på resan och hemma i badrummet. Kan såklart även den här graveras med till exempel namn, initialer, datum, något citat eller någon mening som betyder mycket just för dig.

4. Champagneglas

Iittala Essence.

Vi har både vitvins- och rödvinsglas från Iittalas Essence-serie, men när man fyller 30 år ska man såklart skåla i champagne och då tycker jag att dessa champagneglas får göra de andra sällskap.

Det var några tips från mig och kanske något Niclas får nästa år, men lite hemlighetsfull vill jag som sagt vara gällande det. Även om man skulle vara ute i sista minut, har Getpersonal.se fri frakt och snabba leveranser!