Blog posts

Ok, dags för bekännelser

Ok, dags för bekännelser

Beauty & grooming

Reklam för Tandblekning.co

Det finns en anledning till att jag aldrig ler med tänderna på vare sig bilder eller i verkligheten. Jag känner mig ytterst obekväm när folk tvingar mig göra det på bilder och slår till med ett leende med läpparna tight sammanslutna istället.

Mitt gamla liv – ja, det är mitt gamla liv, då jag numera är värsta renlevnadsmänniskan – bestod av många laster. Det var ett kringflackande liv med 250 resdagar per år och över 100 flyg per år. Det var tärande både psykiskt och fysiskt och jag levde inte direkt nyttigt. Sprit har jag slutat med länge sedan, men för att orka med det höga tempot världen över då jag ena dagen var på Ibiza, nästa på Mykonos och därefter på modevecka i Vancouver eller varför inte New York, Milano, Florens, Paris, London, Köpenhamn, Stockholm… ja, ni fattar. Ibland visste jag knappt var jag var.

För att orka med allt det där drack jag kaffe i kopiösa mängder och ersatte gärna måltider med några snickers eller cigaretter. Japp, jag var en rökare. Det är svårt att ens ta in att jag någonsin rökt, då det är så långt ifrån min personlighet som det bara går just nu, men på den tiden var det så naturligt. Det här är inte många år sedan, men känns som en livstid sedan.

Detta resulterade som sagt i att kroppen tog stryk och jag vägde knappt nånting, men det ledde också till att jag inte hade världens vitaste leende då det tog stryk av både kaffe och cigg och annat onyttigt. Ett tag sen bestämde jag mig för tandblekning och även om jag inte ler så värst mycket med tänderna nu heller, speciellt inte på bilder (det där sitter fortfarande i), så händer det ändå då och då att jag märker att jag inte behöver tänka på just gula tänder då de nu är glänsande vita.

Tipset är alltså – utöver att kaffe och cigg är dåligt för tänderna – att vara nöjd med dig själv och göra saker du mår bra av. Dra ned på tempot i livet, sköt om dig själv och unna dig själv lite skönhetförbättrande grejer då och då.