Blog posts

Förnya din inredning med prisvärda motiv

Förnya din inredning med prisvärda motiv

Design

I annonspartnerskap med Desenio Outlet.

I dessa tider som vi mestadels sitter hemma (eller åtminstone bör göra det), kan det vara dags att tänka på vad man har kring sig rent inredningsmässigt. Ett väldigt enkelt sätt att ändra karaktär på sitt hem är att ändra på vad man har på väggarna eller om man inte har något där till att börja med, se till att fylla de tomma ytorna med något. Konst är näring för själen och här kommer en liten guide i vad man kan tänkas göra!

Som rubriken antyder, så måste det inte vara dyrt att ändra vad man har på väggarna, samtidigt som det gör så otroligt mycket för helhetsintrycket i hemmet. Utgå ifrån att du redan har ramar i hemmet. Standard är 50×70 och 70×100 och sedan finns en hel del både mindre och större varianter, men de flesta av oss har just de storlekarna, vilka också är vanligast när man handlar nya posters att fylla dem med, vare sig det är fotokonst, svartvita posters, konstmotiv eller barntavlor. Ett ställe där man hittar dem billigt är på Desenio Outlet som alltid har låga priser. Har du spanat in en poster ett tag och väntat på rätt tillfälle så är det nu du ska slå till. Att göra hemmet så beboeligt som möjligt i dessa självisoleringstider är ytterst viktigt för välmåendet.

Hos Desenio Outlet kan man verkligen fynda. Här hittar man alltid trendiga posters och prints till halva priset och det är alltid 50% på alla motiv. Dessutom har man ångerrätt och leveransen sker på 1-3 arbetsdagar. Om du verkligen vill ha en poster gäller det att passa på, då när de är slut, är de verkligen slut och kommer inte in i lager igen.

Min favoritkategori är fotokonst och det är här jag gärna kan surfa runt i evigheter och välja mellan olika motiv. Jag har en faiblesse för såväl modern fotokonst, som klassiska motiv från fotografins barndom och jag tycker fotokonst passar in i hem som hem, då det egentligen är en otroligt bred genre med allehanda motiv, färgskalor, stiluttryck och storlekar på tavlorna.

Här kommer två exempel på vad jag menar:

Reseminnen

White Palm Facade Poster

Reseminnen är något jag älskar att samla på. Jag har rest världen över och försöker att inte samla på souvenirer i form av saker, men då jag verkligen älskar fotografi och bilder, försöker jag samla på minnen istället. Denna poster ovan, White Palm Facade Poster, påminner mig exempelvis om vår resa till Miami och övriga Florida i höstas där jag och Niclas förlovade oss på väg ner till Key West. Varje gång jag ser motivet förflyttas jag direkt till solskenet och paradiset därborta.

Identitetsskapande motiv

Milano Fashion Poster

Vad är identitetsskapande motiv, undrar ni nog? Jag tycker hemmet ska spegla ens person och om man släppte in en främmande människa på besök ska den lära sig något om mig utan att känna mig genom min inredning. Jag har varit runt på modeveckor i Köpenhamn, London, Paris, Florens, Milano, New York, Vancouver och här hemma i Stockholm fler gånger än jag kan minnas. Ett sätt för mig att minnas det, men även förmedla det är genom att ha moderelaterade motiv på mina väggar. Denna poster från Milano antyder en historisk anknytning, men kunde lika gärna ha varit från förra året. Det svartvita gör den tidlös.