Blog posts

Hur man hittar sitt livs kärlek

Hur man hittar sitt livs kärlek

Life itself

Annons för Nätdejtingtips.se.

Okej, kan erkännas. Det finns ingen universalguide eller -lösning på hur man hittar sitt livs kärlek. Själv var jag singel i åratal och hade försonat mig med att jag även skulle förbli det. Trots det gav jag inte upp, utan testade med jämna mellanrum olika former av nätdejting, bara för att bli besviken. Det var dock genom nätdejting jag träffade min Niclas som jag förlovade mig med i höstas och därmed fick jag alla mina fördomar och förutfattade meningar krossade. Nätdejting fungerar verkligen, bara man vet vad man är ute efter.

Som sagt var jag väldigt skeptisk till allt vad nätdejting hette, men ändå var jag därute, med profilbilder, profiltexter och ömsom roliga, ömsom mer kravspecifika sådana. Vid något skede struntade jag i allt och tog bort mig, för att sedan återvända dit. På något vänster måste jag ändå hyst hopp om att hitta den rätte, för jag gav aldrig upp.

När man nätdejtar är det inte ovanligt att åka på nitlotter, men såklart kan man även finna riktig kärlek via nätdejting. Jag är inte den som träffat så många via dejtingsidor i verkligheten, utan har redan i chattstadiet förstått att de antingen ljugit om vem de är eller att de visat sig vara snälla personer i chatten, men något helt annat i verkligheten. Det gäller alltså att vara vaksam, då det finns många som är ute efter något helt annat än du själv.

Nu ska jag inte måla upp en alltför mörk bild av nätdejtande, då det ju faktiskt var så jag hittade min livspartner och mitt livs kärlek. Den gamla devisen “han dyker upp när du minst anar det” stämde verkligen i mitt fall. Jag slösurfade på olika dejtingsidor, satt på mitt jobb och fick svar av en kille jag tyckte var otroligt söt. Vi fortsatte prata ett par veckor via chatten, bestämde att vi skulle ses för en fika på stan och efter den fikan har vi i princip bott ihop i över ett och ett halvt år. Jo, jag vet, det gick från 0 till 100 väldigt fort och är olikt både mig och Niclas, men när man har hittat rätt så har man.

Det finns många dejtingsidor därute och de profilerar sig lite olika. Jag hittade Niclas på en sida jag verkligen inte hade trott på alls, så det kan löna sig att vidga vyerna lite och inte bara gå blint in på “rikastesnyggasteunderbarastedejternaenbart.com” då människor som faktiskt är rika/snygga/underbara inte håller till på sådana sidor. Ha ett öppet sinne, var rädd om dig, men framförallt: Lycka till!