Blog posts

De underskattade handtagen och knopparna

De underskattade handtagen och knopparna

Design

Annons för Frontapply.se.

Det finns en hel del små knep i heminredning som ofta går obemärkt förbi, men som gör all skillnad i världen. Några exempel på detta är eluttag, strömbrytare och framförallt handtag och knoppar. De sistnämnda behöver inte kosta en förmögenhet, men kan ändra och höja helheltskänslan i ett rum totalt.

När jag flyttade till min nuvarande lägenhet hade den förra ägaren renoverat den från topp till tå och även om materialvalen kanske inte hade varit mina personliga förstahandsval, så var den i mycket gott skick. Det fanns dock en sak jag störde mig på något ofantligt. Vid renoveringen hade de på samtliga skåp i köket monterat något fasliga handtag. Det kanske inte låter som hela världen, men faktum är att de förfulade det i övrigt rätt snygga helhetsintrycket, speciellt som mitt kök är del av en öppen planlösing.

Sagt och gjort, jag botaniserade lite kring vad man kunde göra och inom kort hade jag bytt till snygga handtag med en läderdetalj som gör hela rummet både inbjudande, varmt och ombonat. Det kostade mig heller inte några stora summor och skulle jag tröttna kan jag enkelt byta till något annat. Det finns diverse aktörer på nätet, men jag har funnit att Frontapply med bland annat Beslag Design har prisvärda och snygga handtag och knoppar för hemmet. Beslag Design är en marknadsledande leverantör av inredningsbeslag och Frontapply erbjuder hela deras stora sortiment som man kan surfa runt på i timmar (om man är funtad som jag alltså).

Handtag 1353 Förnicklad / läderlindat brun från Beslag Design.

Bland Beslag Design handtag finns denna förnicklade variant som är lindad i läder. Det utstrålar precis den värme och hemtrevnad som jag beskrev ovan, men här nedan ser du handtagen som jag faktiskt införskaffade. Ruggigt snygga om du frågar mig. Som sagt kan det ta tid att hitta vad som passar just ditt hem. På Frontapply finns det fler än 800 produkter från Beslag Design – allt från handtag till knoppar – perfekt tidsfördriv i hemförnyelsesyfte i dessa tider.

Knopp Loop läder brun / polerad krom från Beslag Design.

1 Comment

  1. Rena
    April 22, 2020 at 9:30 am

    Yes, I agree, the effect of them is mostly underestimated!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

Comments are closed.