Blog posts

Tid för detaljer i hemmet

Tid för detaljer i hemmet

Design

Reklam för InHomes.se.

Nu om någonsin spenderar vi mycket tid hemma och då är det hög tid att se över de delar av hemmet som man kanske inte alltid tänker på och ge dem lite extra glans. Heminredning är inte bara något man gör för ytans skull. Att trivas hemma är minst lika mycket ett mental sporre som en visuell sådan.

I nuvarande lägenhet hade jag nog bott ett helt år utan att ens tänka på hur jag skulle inreda den. Jag var inte säker på om jag skulle stanna i Stockholm och var egentligen inte hemma så mycket heller. Jag var bortrest över 200 dagar det året och var mestadels uppe i luften, bokstavligen. Inredning är något jag tar sen, tänkte jag. Hur fel jag ändå kunde ha. Hemmet ska vara den frizon man landar i och laddar batterierna i. Så, nu när vi är hemma mer än vanlig tycker jag att man kan tänka lite extra på de detaljer man inte alltid fäster vikt vid hemmavid. Det finns såklart många ställen man kan hitta fina saker på, men med heminredning hos InHomes.se hamnar man rätt direkt. Här hittar man ett stort sortiment med Europas ledande varumärken inom heminredning och design. De har bra priser, snabba leveranser och produkter för alla stilar och smakinriktningar.

Här följer några idéer från välkända varumärken och produkter på InHomes.se om ofta förbisedda produkter:

Brödkorg

Brödkorg DELARA i färgen Magnet.

Nu när många är hemma är det många som har börjat baka bröd, även jag. Bröden har efter några provomgångar blivit riktigt fina, men hamnar i något skåp efter att de svalnat. För att kunna använda bröden som en del av köksinredningen är denna brödkorg från DELARA, tillverkad i krompläterat stål och klätt med ett tvättbart bomullstyg en stilren variant att ha hemma.

Sophink till badrummet

SONO pedalhink i färgen Satellite.

Ett ofta förbisett utrymme är badrummet. Uppgradera ditt badrum med designserien SONO. Den matta ytan gör den behaglig att se på och ger ditt badrum ett mjukt intryck.

Vattenkanna

Vattenkanna LIMBO från Blomus.

En vattenkanna är något man oftast har i skåpet med andra städ- och hushållsprylar. Glöm det! Nu kan även vattenkannan vara en vacker inredningsdetalj med LIMBO vattenkanna i polerat rostfritt stål, klädd i taupefärgad plast. LIMBO från Blomus är inte bara vacker att se på, utan även slittålig i trädgården.

Karaff

FUUM karaff i kristallglas i färgen Smoke.

Ok, en karaff är (förhoppningsvis) inget nytt för de flesta, men speciellt nu under sommaren kan man ha flera. Varför inte fylla kylskåpet med karaffer med olika innehåll? Gurkvatten, citronvatten, jordgubbssaft och apelsinjuice. Denna FUUM karaff, tillverkat i kristallglas har ett briljant, klingande ljud och är extremt stöttålig. Här i den rökigt grå färgen Smoke.

Här var ett axplock som förhoppningsvis inspirerar dig till att surfa vidare på InHomes.se för att hitta just dina favoriter att förhöja hemmakänslan med. Hos dem hittar du inredningsdetaljer och design till alla rum och hus!