Blog posts

Ta tag i handtagen

Ta tag i handtagen

Design

Reklam för BytaHandtag.se.

Hur stor skillnad handtag har för helhetskänslan i hemmet är rejält underskattat. Efter en köksuppfräschning, inte renovering, bytte vi bland annat ut handtagen till skåpen och köket fick en helt ny känsla och togs in på nästa årtionde. Vad ska man då tänka på när det kommer till handtag?

Först och främst, man kommer långt med detaljer. Vad många kanske inte tänker på är att handtag för det första kan bytas ut, utan att byta ut hela skåpdörren och att handtag för det mesta är överkomliga om inte rentav billiga i pris. Det enda som egentligen sätter gränser är ifall du har hål i dörrarna som ska döljas och inte går att exempelvis måla över. Jag rekommenderar att man tar en titt på Bytahandtag.se för att få sig en uppfattning om vad som finns på marknaden.

Bytahandtag.se erbjuder ett stort utbud av kökshandtag, köksbeslag, knoppar, läderhandtag och krokar i hög kvalitet för köksluckor, garderobsdörrar och lådor för inredningen i hela hemmet. Deras handtagen och knoppar finns i många olika material och det är det som är så kul med att byta ut just handtag, då man kan experimentera sig fram till vad som passar bäst hemma hos just dig.

Här nedan följer några tips på hur man kan tänka när det gäller handtag.

Rustikt handtag

Handtag Åhus.

Ett rustikt handtag är kanske inte det första man tänker på, men tänk dig det här mot exempelvis betong för en industriell känsla eller mörkt trä för lite retrovibbar. Klassiskt och modernt på en och samma gång.

Handtag i metall

Handtag Båstad (Snabel)

När man går in på metallhandtag finner man en riktig klassiker. De flesta har nog stött på denna Snabel i ett funkishus eller har det på sommarstället, men med nya materialval känns den här klassikern ständigt aktuell och ger framförallt kök ett (ibland) välbehövligt lyft utan att man förlorar förankringen till sin designhistoria.

Läderhandtag

Handtag Danderyd i svart läder

Läderhandtag är alltid snygg och ger en exklusiv känsla i rummet. Det lyfter redan befintliga material till en ny nivå och passar med det mesta. Många anser att läder är något maskulint i inredning, men det kommer i många färger och former och sätter en elegant och säregen prägel på ditt hem.

Det här var ett litet axplock av utbudet på Bytahandtag.se. Ta gärna en titt själv och upptäck hur enkelt och billigt det är att ändra uttrycket i ditt hem med hjälp av handtag och knoppar som du handlar enkelt via deras webbshop.