Blog posts

Dags att måla om huset!

Dags att måla om huset!

Design

Annons för Prestigo.

Att måla huset är en av dessa grejer som känns roligare i tanken än i praktiken. När vi skulle måla om sommarstugan såg jag fram emot en lång och nästintill terapeutiskt befriande sommar av fasadmålning. Visst, jag är fortfarande några år i efterhand nöjd med resultatet, men har kommit fram till att allt inom fasadrenovering och -måleri i framtiden ska lämnas över till experter.

Som konstaterats är det mer komplicerat att få ett snyggt resultat om man målar själv, men med det sagt så är det inte alls omöjligt. Det tar bara lite längre tid. Har man en hel sommar till förfogande som jag hade går det såklart bra, men för att bespara lite frustration skulle jag rekommendera en byggfirma som Prestigo. De är professionella, men personliga vad du än vill få fixat i hemmet. Det kan röra sig om allt från badrumsrenovering till ett altanbygge eller den där ommålningen av en husfasad.

Ett före detta redskapshus vid vår sommarstuga.

Man tänker oftast inte på vilka moment som ingår i fasadmålning. Det lilla redskapshuset på bilden är den enda bilden jag hittar på hur det såg ut innan jag gick loss på själva sommarstugan som såg likadant ut. Skärgården utsätter vår sommarstuga för diverse stormar som gör att man måste ta även det i beaktande vid målandet. Det lilla skjulet är inte målat än och det året (inte detta) det görs, finns det på Prestigos sida en hel del tips för fasadmålning, även om du skulle bestämma dig för att utföra den på egen hand.

För att känna mig trygg kommer jag dock hålla mig till proffs som Prestigo. De är utbildade och erfarna målare som alltid tar ett helhetsgrepp på husfasadens hälsa. Ta stugan som exempel. De målar inte bara, utan passar även på att rengöra och fixa till fasaden oavsett om det är av trä, tegel, puts eller plåt och ger således ett nytt liv till varje husfasad. De tycks heller inte ta semester när vi andra gör det, då de finns tillgängliga för kunder hela sommaren! 🙂

Det är tryggt att anlita Prestigo i flerfaldig bemärkelse.

I dessa lite annorlunda tider är det många som dels känner att de har tid att slutföra oavslutade projekt eller ta sig an helt nya, men även många som är oroliga för att bland annat bli smittade. Prestigo har följer de rekommendationer och riktlinjer inför Covid19 och på deras hemsida kan man läsa om vilka åtgärder som görs. Detta uppskattas något enormt i dessa tider då fler och fler tycks glömma att vi lever mitt i en pandemi.

Prestigo har funnits sedan 2008 och har hjälpt flera hundra kunder i Göteborg och i Stockholm med omnejd. De gör allt för att göra dig som kund nöjd och det är till Prestigo man bör vända sig om man vill fullborda den tilltänkta fasadrenoveringen eller har funderingar kring fasadmålning.