Blog posts

Boosta hälsan med hälsokost

Boosta hälsan med hälsokost

Life itself

Annons för Topformula.

Den här sommaren är en oändligt lång sommar, lite likt somrarna man hade som barn då. Därför har jag tagit tag i flera små – och större – projekt som jag antingen inte haft tid med eller inte ansett vara tillräckligt viktiga. Ett av samlingsprojekten som omfattar många mindre projekt är att må bättre överlag och komma på lite olika knep och tricks hur man tar sig dit. En förbisedd faktor är närings-, nyttoämnes- eller vitaminbrist, vilka får direkt konsekvenser i vårt vardagsliv.

Jag skulle vilja säga att det här sommarprojektet har en väldigt enkel lösning och på sätt och vis har den det. Jag lider av kroniskt dålig sömn, har problem med vissa leder och har en orolig mage. Inte det roligaste att blotta om mig själv, men de allra flesta av oss har någon åkomma vi lider av och de allra flesta går att åtgärda eller åtminstone minska symptomen för.

Vi kan börja med den dåliga sömnkvaliteten. Det har varit ett nästan livslångt projekt att lista ut vad det beror på och jag vete fasiken om jag någonsin kommer att lista ut det egentliga skälet, men jag har på sistone märkt att en dos av magnesiumtillskott om kvällen får mig att somna enklare och sova bättre. Det är inte en egenskap som alltid tillskrivs preparatet i sig, men en är att det minskar oro och stress, vilket nog bidrar till bättre sömn i mitt fall. Hos Topformula kan man hitta det facila priset av 39,20 kronor.

Vad är då Topformula? Det är ett svenskt företag med egen fabrik och distribution i Norrköping och de är ett av de ledande bolagen i Sverige vad kommer till utveckling och produktion av just kosttillskott. Topformula har funnit i 16 år och då försäljningen sker direkt från den egna fabriken utan mellanhänder till dig som konsument, kan man garantera bra produkter inom hälsokost till låga priser.

Mitt nästa life hack är något jag till och från i livet ätit för bland annat förbättrad ledförmåga och god fysik i allmänhet är omega 3. Ärligt talat så har jag oftast inte ätit det mer än i kurer då det är förbannat dyrt, bland annat hos en massiv aktör som kört TV-reklam i åratal. Så är inte fallet hos Topformula, där en burk med 90 kapslar går för 24 (!) kronor.

Jag nämnde att jag lider av orolig mage. Det här gäller såklart inte bara på hemmaplan utan var i världen jag än befinner mig. Nu ska vi ju pausa lite i utlandsresandet, men i vanliga fall är mjölksyrebakterier något jag alltid både äter innan och under en resa, då magen kommer i kontakt med för den främmande bakteriekulturer. Det gillas inte alltid av min mage, men med mjölksyrebakterier för 71,20 kronor från Topformula håller man den någorlunda i schack.

Det här var bara ett lite axplock av allt som finns på Topformula.se och vill du botanisera ordentligt i all hälsokost på deras hemsida, så är det bra att ha i åtanke att de förutom väldigt billiga priser också har fri frakt. Passa även på att använda koden TESTA10, som ger 10% rabatt fram till 31 juli 2020. Att få sig själv i trim behöver varken vara dyrt eller krångligt och hos Topformula.se kan du hitta allt du behöver inom hälsokost till rimliga priser och lokalt producerad sådan.