Blog posts

Lite skönare undertill

Lite skönare undertill

Fashion

Annons för Movesgood.

Underkläder är något de flesta inte tänker på, men något vi dagligen använder och som påverkar både hygien och vår hälsa. När jag var yngre var det inne med stora märken på resorerna och de skulle gärna även synas. Tack och lov är det inte mode längre. När det kommer till allt mode idag, är det viktigaste att ha i åtanke att man tänker hållbart och något med lång livslängd, så även när det kommer till underkläder.

Jag minns att en äldre släkting till mig sa att hon egentligen struntar i smink och diverse, men att hon alltid hade på sig rena och hela underkläder när hon gick ut på stan, ifall att hon skulle hamna på sjukhuset eller något annat oväntat, så man slipper skämmas. Riktigt så tänker inte jag, men jag vill gärna att mina underkläder ska vara sköna, knappt märkas och inte behöver vara något jag tänker på när jag har dem på mig.

Movesgood skapar kläder som är hållbara och det gynnar både dig och vår jord. Deras uppdrag är att vara ditt förstaval för hållbarhet och att ge sina kunder tidlösa kläder och accessoarer i hög kvalitet och lång livscykel och här nedan har jag valt ut mina favoriter ur deras underklädeskollektion för män.

Pyjamas

Unisexpyjamas. Foto: Movesgood

Det här är ju en smaksak. Vissa sover nakna, vissa i underkläder, men för sådana som jag som alltid fryser är pyjamas det enda rätta. Till och med när alla andra tycker att det är för kvavt att ens kunna sova, har jag på mig pyjamas.

Kalsonger

Bamboo Trunks. Foto: Movesgood

Kalsongerna i trunkmodell från Movesgood är gjorda i supermjukt bambulyocellmaterial som är både antibakteriellt och andas. Detta gör dem till de perfekta underkläderna du knappt märker av.

Shorts

Unisex Robbie Shorts. Foto: Movesgood

För den som inte vill sova i full mundering som pyjamas, kan shorts vara ett alternativ. Även dessa är gjorda i det supermjuka bambulyocellmaterialet och hjälper dig till en bättre sömn. Personligen skulle jag lika väl kunna ha dem till gymmet också.

Strumpor

Vita strumpor i 3-pack. Foto: Movesgood

Jag älskar vita strumpor till allt, även om det i vissa kretsar anses vara faux pas. När man har fötterna i skorna en hel dag, mår fötterna inte bra av att vara instängda. Det bästa man kan göra är att välja ett par strumpor som ändå andas och gör det bästa av situationen. Dessa har dessutom lite stretch i sig för maximal komfort.

Där var några favorit, men Movesgood har en hel del annat i sin kollektion för killar som jag gillar strongt. Ta en titt på deras hemsida för att kika på resten av deras underkläder för män samt övriga produkter.

Just nu får du desstuom 15% på hela köpet med koden ‘GOOD15’ fram till 4 september.