Blog posts

Rätt rustad för yoga

Rätt rustad för yoga

Fashion

Annons för Yogia.se.

Första gången jag testade yoga var jag övertygad om att det inte var något för mig. Löjliga, onaturliga rörelser för min oböjliga kropp och jag var ändå mer av en sportkille. Det här är 20 år sedan och jag kunde inte ha haft mer fel och undrar ibland hur jag egentligen tänkte på den tiden. Idag är yoga en naturlig del av mitt liv som jag älskar att utöva både i grupp och på egen hand, men även ser som en hel livsstil i sig.

Yogautövandet i sig har inte ändrats mycket under alla dessa år, även om jag testat alla möjliga varianter från mer åt stretchinghållet till intensiva styrkepass, men just för att yoga är så mångsidigt är det också kul. Man kan välja intensitet efter humör helt enkelt. Ibland är man dock inte på humör hur man än försöker intala sig om att det är skönt efteråt och måste tvinga iväg sig till yogastudion. Min närmaste ligger 20 meter från min ytterdörr, så egentligen har jag inga ursäker alls. Något som ändå kan sporra mig till att ge mig an yoga är rätt tillbehör. Eller ja, inte bara rätt, utan även snygga och roliga sådana.

Yogia.se är en butik med yogaprodukter som har en uppsjö av olika produkter för alla från yogaproffs till nyfikna nybörjare. Butiken föddes ur en dröm om att kunna dela med sig av livets goda på yogamattan och det märks. Den personliga hemsidan får dig omedelbart att känna dig hemma och du blir inspirerad av både roliga kläder samt fantasifulla yogamattor och hittar garanterat något du inte ens visste att du behövde för att göra din yogaträning komplett.

Yogamatta Kork “Be The Lion” från Yggdrasil. Foto: Yogia.se

Ett exempel på detta är den underbara yogamattan på bilden ovan med lejonet, som dessutom råkar vara mitt andedjur och extra kärt för mig. Jag är säker på att den drar till sig blickar, men att även lejonets blick peppar mig ytterligare. Det finns massvis med yogamattor på Yogia.se och varför inte ha något annorlunda? Om du ändå ska ha med dig en egen matta kan den lika gärna vara snygg och personlig.

3 pack doftljus aromterapi “Feng Shui collection” från Aery Living. Foto: Yogia.se

Hos Yogia hittar du allt för yogisen som är ute efter där lite speciella, vare sig du precis upptäckt yogans spännande värld eller om du flutit runt i yogabubblan en längre tid och därmed vet vad yogan ger dig både mentalt och kroppsligt. För mig är yoga en helhetsupplevelse och kan omfatta allt från rökelse till att genom yogan finna kraft till att klara av svåra situationer i livet, men vill man bara ha lite mer yoga i vardagen kan man laborera med eteriska oljor, kristaller eller varför inte avkopplande doftljus med eteriska oljor. På Yogia.se hittar du allt detta och tro mig, det är en underbar värld att upptäcka!