Blog posts

Rama in din glädje

Rama in din glädje

Design

Annons för Bestcanvas.se.

När jag var på klassresa till Island över 20 år sedan tog jag några magnifikt vackra foton som jag ville förstora på canvastavlor. På den tiden var det lättare sagt än gjort och idag finns betydligt enklare alternativ och fler produkter man kan få sina favoritmotiv tryckta på.

Det var alltså på den tiden man fortfarande fotade med kameror med film (!) och det inte bara var så enkelt att få något framkallat i andra format än på fotopapper. Jag minns att jag fick leta fram negativen för de foton jag ville förstora på canvasdukar, skickade dem per post till ett tryckeri på Södermalm i Stockholm och med stor möda sedan transportera hem dem till Östermalm på tunnelbanan. Idag är detta betydligt enklare, inte minst för att de flesta foton idag är digitala och att vi kan göra vårt hem mer personligt bekvämt och enkelt.

Variera din inredning med personliga minnen efter säsong.

Bestcanvas.se använder sig uteslutande av högvärdiga konstnärsmålardukar och en träkilram samtidigt som de erbjuder exceptionella, fasinerande och personliga lösningar för hemmet. Istället för att låta bilderna falla i glömska på din mobil kan du använda dem för att ge ditt hem ett personligt uttryck. Just canvastavlor är en favorit för mig. Med dem kan man på ett ögonblick ändra atmosfären i sitt rum och speciellt i dessa tider då vi inte kan resa utomlands, präglas mina väggar av just personliga reseminnen som får mig att minnas underbara stunder.

Dina motiv kan pryda många typer av produkter.

Processen i sig är väldigt enkel. Du väljer det motiv du vill ha, överför det till hemsidan och väljer sedan vilken eller vilka produkter du vill trycka det på. Utöver canvastavlor kan man göra allt ifrån muggar, kuddar, filtar till munskydd mer personliga.

Personliga munskydd är både charmiga och viktiga i pandemitider.

Något jag tycker är extra charmigt och framförallt viktigt i dessa tider är personliga munskydd. Jag har engångsmunskydd i 100-pack som jag använder dagligen, men det är ju såklart snyggare med ett i tyg, som dessutom kan vara personligt. Det får bli min nästa produkt som jag satt en personlig prägel på. Kanske ska jag ha en bild på min Niclas. 🙂

Om du vill ha 10% på hela sortimentet hos Bestcanvas.se kan du använda koden THOMASFALKENSTEDT10 när du kommer till kassan.