Blog posts

Pinsamt? Inte det minsta.

Pinsamt? Inte det minsta.

Lifestyle

Samarbete med Sexleksaker.se.

Snippor och snoppar. Sexleksaker är ofta något tabubelagt, men varför skulle det behöva vara det om det är snyggt och diskret? Skippa tabun och go fo for it! Det behöver inte vara tabu och an vara riktigt snyggt. Är det tråkigt i sovrummet ibland? Lek till det med en sexleksak! Det är inte tabu längre.

Jag själv har inte använt sådana (än), men jag minns att en kvinnlig kollega fick en riktigt snygg sådan. Oftast funkar det med egna händer, men ibland vill man ha lite krydda på det hela. Vi kryddade till hennes sexliv och mig veterligen var hon riktigt nöjd. Det gick att missta för ett läppstift och ingen kunde ana att det var en sexleksak. Snyggt helt enkelt. Dyrt, njae. Det var då det. Nu har sexleksaker uppdateras och ger en helt annan upplevelse,

Testat sexleksaker för män? Inte? Vet att det finns snygga sådana också som simulerar oralsex och annat. Bög som ( ja, jag får kalla mig det) jag är, finns det något som heter Fleshlight och är riktigt snyggt. Finns även för homosexuella män. Själv är jag sugen på flera modeller, Det är ett ämne som ofta kan vara tabu, men långt ifrån. Det är numera ett öppet diskussionsämne och kan talas om på både herr- och dammiddagar. Ibland behöver man helt klart hjälp med sexlivet och då ta hjålp av leksaker. Nu är jag inte det minsta pryd och tycker inte heller ni ska vara det. Eller vill du vara tråkig? 🙂 In och kolla och välj din favorit. Mina tips är Lelo och Fleshlight beroende på kön. Det här är något du kan ta upp nästa middag. Och vad kunde öppna upp en diskussion bättre än detta? Vissa tycker det är pinsamt till att börja med, men sen brukar det lätta på stämningen. Kanske inte det första man tar upp, men efter några glas vin så… Som sagt, underskatta en leksak för vuxna,

Som sagt behöver sexleksaker inte vara något pinsamt.Vill du kolla in sexleksaker som inte är det minsta tabu, kolla in här. (Ok, vissa är tabu än, men det behöver inte hindra dig.)