Blogginlägg

Jag kommer ut ur garderoben…

Jag kommer ut ur garderoben…

Fashion

Så har jag på allmän begäran (eller på grund av min narcissism) startat en blogg. Kommer inte gå in på vad den kommer att handla om eller presentera mig själv då ni kommer att få ett humm om det här allt eftersom.

Då jag aldrig egentligen kommit ut som bög kan det ju vara på sin plats att ändå komma med ett något skamfyllt erkännande. Till en början förnekade jag det, rentav hånade fenomenet. Sedan växte den lilla killen – som blev upptäckt genom att lägga ut videos på YouTube där han sitter på en trappa och sjunger – upp och blev riktigt snygg. Dessutom klarade han av att fortsätta sjunga efter målbrottet. Att han sedan varit inblandad i diverse skandaler och är ett typexempel på att en nyrik snorunge har hög underhållningsfaktor rubbar inte min tro det minsta. Faktum är att jag är en belieber. Justin är en stjärna som upptäcktes i helt rätt tid och som inga kopior lyckats överta ledningen ifrån. H&M har pröjsat honom ett par miljoner för att få ihop ett samarbete i form av en tisha och som den fanatiker jag är rusade jag till affären och köpte en. Jag menar, stackars Justin behöver säkert lite extra royaltyslantar. Och de 149 kronorna var verkligen väl investerade pengar. Win-win helt enkelt.

Nu när jag ändå outat mig med detta smått skamfyllda faktum inväntar jag era bekännelser i kommentarfältet nedan. Ju konstigare desto bättre. Jag har nog fler erkännanden på lut…

 

Bieber2

IMG_6670Bieber cover

Foton: Jonas Norén

Keps, tisha & jeans: H&M
Klocka: Triwa
Jeansjacka: Lee
Skor: Gucci

Följ min blogg med Bloglovin

5 Comments

 1. Cris
  2016-08-19 at 10:01
  Svara

  Great post! Love the outfit!

 2. Sofia
  2016-08-19 at 21:08
  Svara

  HAHA! Belieber or not, his music is amazing. I’ve met him out a couple of times and unfortunately I must say that his attitude is not the best.

  Love to see you blogging tho Thomas! I’ll be your most loyal reader ?

  Xo Safia

  http://www.thegfbible.com

  • thomasfalkenstedt.com
   2016-08-19 at 21:41

   Thanks dear! I’ll follow your bible religiously as well, haha.
   xx Thomas

 3. Richardlhobson
  2016-08-21 at 14:47
  Svara

  He’s a bit of a twat, but that’s fame…..I actually rather like his music, love his voice and wouldn’t kick him out of bed! Fine choice Thomas!

 4. Gina Diaz
  2016-08-22 at 15:07
  Svara

  Awesome post. I love this outfit on you! the first picture is amazing!!!!
  xx
  Gina
  http://www.artsyrunway.com

Kommentera