Blogginlägg

Luxury Treatments

Luxury Treatments

Skönhet & grooming

Som ni nog märkt vid det här laget är jag inte det minsta hämmad att prata om mina innersta känslor och således känner jag heller inget konstigt i att tipsa er om icke-kirurgiska ingrepp i form av injektionsbehandlingar. Det är fortfarande konstigt tabubelagt (speciellt för killar), men det är å andra sidan inget under med tanke på alla duckfaces till Hollywoodfruar vi har därute och ärligt talat, det är INTE snyggt med läppar som putar som tusan eller en panna som är så stel att det inte går att avläsa om personen är arg eller glad. Därför vill jag här tipsa om Luxury Treatments i Malmö. Jag har under flera års tid testat flertalet olika kliniker (ibland i något obskyrt fikarum hos någon frisör) och kommit till slutsatsen att det bästa bemötandet och resultatet skett här. Jag har även varit hos den dyraste aktören i Sverige ett par gånger, men inte alls med samma resultat eller professionalitet som jag bemöts av här. Nedan kommer därför en kort redogörelse av vad man som kille (eller tjej) kan göra för att se naturligt fräsch ut.

2

Vid ankomst sitter du ned med Dr. Wasef Alghazi som har fler utbildningar och utmärkelser inom injektionsbehandlingar än jag kan räkna till och tillsammans går ni igenom vad just du vill förbättra med ditt utseende. I mitt fall handlade det om ett ingrepp jag inte kände till förrän nyligen, nämligen att man genom att injicera små mängder hyaluronsyra kan bli av med svarta områden under ögonen. En före-bild finns lite längre ner i detta inlägg så förstår ni vad jag pratar om.

3

Allvarligt talat är jag livrädd för nålar. När jag ska lämna blodprov svimmar jag så fort jag ser en kanyl och måste helt enkelt ligga ner för att ens kunna genomföra provtagningen. Dessa nålar är dock så tunna att man knappt känner av det och Wasef är så duktig (och snabb!) att det hela är över förrän du ens märkt av det hela.

4

Ni ser linjen mellan min näsa och mun. Den är nu borta.
closeup

Här kommer den utlovade före-bilden. Det här är inte en bild jag i vanliga fall skulle lägga ut då den är helt oredigerad och i ärlighetens namn inte så smickrande. Här kan man dock se de mörka linjerna under mina ögon som med hjälp av hyaluronsyra är helt borta, liksom den nasolbiala linjen (den mellan näsan och munnen). Med lite botox försvann även den där ilskna rynkan i pannan.

57

img_8018img_8019img_8020img_8023img_8024

Luxury Treatments erbjuder alltid ett gratis uppföljningsbesök. Dels för att kunden ska känna sig nöjd, men dels även för att de själva kan säkerställa att de gjort bästa möjliga behandling. Sedan mitt första besök har de nyligen flyttat till rymliga lokaler intill Lilla Torg i Malmö som är så centralt det kan bli, men ändå diskret ifall man nu av någon anledning finner det jobbigt att besöka en klinik för skönhetsbehandlingar av det här slaget. Ärligt talat förstår jag inte varför injektionsbehandlingar är så tabubelagda. Den enda responsen jag fått hittills är att jag ser pigg och välmående ut och ingen skulle kunna gissa på att jag gjort en behandling (ja, förutom nu såklart). Mitt råd till alla killar och tjejer därute är: gör det ni känner för och smärre korrigeringar och förbättringar är alltid på sin plats, men se för Guds skull upp med att inte se ut som en livlös zombie i ansiktet! Hela poängen är att du ska se naturligt fräsch ut! Varför då just denna klinik av det oändliga antal som finns på marknaden? 1. De är prisvärda. 2. De är ytterst proffsiga. 3. Resultatet är precis som man önskat sig. Att sedan personalen är trevlig skadar såklart inte heller.

Kolla in Luxury Treatments hemsida för priser och bokningar!

 

7 Comments

 1. Sharon Wu
  2016-11-21 at 22:55
  Svara

  OMG Thomas!!! I am so scared to death of needles and blood… on the FACE especially. You’re so brave 😐 LOL I’m so scared of aging now after seeing your post lol. You look great always though love! xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/fashion/little-animal-print-never-hurt/

 2. Stephanie
  2016-11-22 at 01:12
  Svara

  I’ve always been so scared to get injections for the same reason as you! Whenever my blood is drawn, I throw up ? But the way you make this sound, I’m not sure I would be as frightened. And to have such help keeping me looking youthful longer? Yes please!! Maybe I’ll need to try something like this out in the future!

  Stephanie // SheSawStyle.com

 3. Jen
  2016-11-22 at 04:05
  Svara

  This is so cool! I’m too chicken to try this right now, but I’m definitely not opposed to surgery and fillers. I’m Korean after all and Korea is the Mecca of plastic surgery!!

 4. Jo
  2016-11-23 at 16:22
  Svara

  You are so brave Thomas. I actually cry every time when I have to get injection of anything. But if this could make me look younger and prettier, I may want to give it a try! Things we would do for fashion and beauty, right?

  Xoxoxoxo,
  Jo

 5. Christine Kong
  2016-11-23 at 21:27
  Svara

  I am definitely not opposed to prevention deep lines and also injecting a few things into the face to look well rested. As we start aging, it’s a normal process and whatever I can do to fight it along the way, I will try. =) xoxo, Christine
  http://dailykongfidence.com/

 6. Josie
  2016-11-24 at 14:32
  Svara

  Thanks Thomas for opening up and sharing your experience with us! You’re so right doing minor corrections do not hurt as long as they don’t make you look unnatural! That would be the worst LOL I also think it’s so important to work with professionals like you did 😉

 7. Grace
  2016-11-27 at 15:10
  Svara

  Thank you for the great tips. I’ll check their homepage out. Lots of love/ Grace ? xoxo

Kommentera