Blogginlägg

Belöna dig själv

Belöna dig själv

Fashion, Life itself

Som ni vet har mitt liv varit riktigt hektiskt på sistone och inte för att det har lugnat ner sig märkbart, snarare tvärtom, så njuter jag av livet igen. Vad är det som ändrats på en så kort tid? Under en period glömde jag bort att unna mig själv små belöningar för att fira mina framgångar. Jag gör saker oavbrutet och stannar sällan upp och reflekterar över vad jag åstadkommit. Jag har pratat om det här förr, men jag har svårt att leva i nuet och förstå vidden av hur långt jag kommit och jagar ständigt efter nästa stora grej istället för att leva i och njuta av nuet.

Hur jag belönar mig själv kan ske på många sätt, men denna gång kände jag att jag ville ha något utöver det vanliga. Något påtagligt, något materialistiskt. Jag ville helt enkelt ha något ur Guccis samarbete med Disney där det finns två kollektioner. Jag tog en titt på Seabreeze kollektionen med Kalle Anka som pirat/matros av något slag och var lagom imponerad. Jag tog även en titt på väskan med Kalle på och kände inte så mycket för den heller. Det var tishan jag ville åt, men då den var slutsåld världen över fick jag snyftande se mig besegrad till Jalal från Gucciaffären på New Bond Street i London hörde av sig till mig på WhatApp (det kallar jag kundservice) och sa att ett exemplar dykt upp på nätet och jag högg till direkt. Yay till mig och yay till Kalle!

Det var min omedelbara kick till hjärnans belöningssystem på det rent materiella planet, men om vi sätter det åt sidan ett tag så är de mentala belöningarna lika viktiga, om inte viktigare. Efter att ha känt att mitt liv var för hektiskt för att ens hinna meditera borde några varningsklockor ha ringt länge sedan. Nu är jag äntligen tillbaka till min dagliga meditation som jag utövar en kvart minst två gånger om dagen. Det har alla tid med vad man än vill påstå. Det hjälper mig verkligen med att varva ner och stressa av. Det finns många bra guider till mindfulness och meditation på YouTube om du vill testa själv. Vad försöker jag förmedla mer än att jag är så sjukt bra på allt? För det första: att jag inte är det, men även vikten av att konstant belöna sig själv och leva i nuet. Varje gång du åstadkommer något, hur litet det än må vara, belöna dig själv med ditt favoritgodis, en biokväll eller som i mitt fall, med en tisha som jag verkligen, verkligen, verkligen ville ha. Nu väntar nya äventyr och nya delmål att ro i hamn.

Keps: WeSC
Tisha: Gucci
jeans: Cheap Monday
Sneakers: H&M

Fotograf: Emil Eriksson

49 Comments

 1. Aleksandra Ladygin
  2017-05-10 at 12:25
  Svara

  Well i agree to reward yourself it is really important because sometimes we living like… we need something to do. But sometimas we need to say : ’I want..’
  great and funny tee!

 2. Eric K
  2017-05-10 at 12:30
  Svara

  You are absolutely right buddy, rewarding ourselves is one of the best things . I always try to look back and reflect on all accomplishments, but similar to you, most of the time I forget because I’m looking at future. I reward myself anyways . Haha. I am so happy you were able to find this sweater . So amZing buddy

 3. Jessie
  2017-05-10 at 12:43
  Svara

  This Gucci tea is the cutest!!! I love instant reward from time to time, but something i found those often are not sustainable solutions. For me, i think the biggest and most satisfying reward for myself is to have some ME TIME. Maybe cause the nature of my work that I’m always busy and surround by people, i found having some me time is extremely calming and rewarding. Have that said, I often go spoil myself a big time on shopping when i travel overseas, especially in Europe and America 🙂

  xx, Jessie
  http://4evajessie.com/jo-malone-london-rare-tea-collection/

 4. Taylor Mobley
  2017-05-10 at 13:00
  Svara

  I totally agree it is important to reward yourself. That tee is totally awesome. For me; a facial or pedicure typically does the trick!

 5. Anthony @oh_anthonio
  2017-05-10 at 15:00
  Svara

  Money well spent and well deserved! I love that collab and you picked the perfect piece from it!

 6. Luke Ross
  2017-05-10 at 15:03
  Svara

  Yay for your rewarding yourself (you do totally deserve it) and yay for us being Donald duck Gucci twins! What’s next on your reward list?

 7. Samantha Mariko
  2017-05-10 at 16:07
  Svara

  How nice he tipped you about the T-shirt, cause it is so cute!! I had no idea Gucci was doing a collaboration with Disney, so I’m curious to see the entire collection 🙂 And I do feel you about wanting to keep planning into the future – I’m always like, NEXT after one thing is done. Gotta enjoy the present too, right?
  http://www.samanthamariko.com

 8. Jenelle
  2017-05-10 at 16:12
  Svara

  Yes to meditation! I have to get back into it myself. There is a phone app that I was using, Headspace, it is really good to guide through a 10 minute daily mediation.
  As for the Gucci, that is the best kind of service! What a gem to help you with finding your dream tee!! It is very cool, playful and fun!
  xx Jenelle
  http://www.inspiringwit.com

 9. Emily Lunstroth
  2017-05-10 at 19:05
  Svara

  Ok I’m going to need that tee! I usually don’t love branded items but Gucci always wins me over!

 10. Candace
  2017-05-10 at 19:24
  Svara

  Great advice to treat yourself when accomplishing something nice! (Though I may go a bit overboard with the ”treating yourself” part, but who’s watching my bank account?!) I had no idea Gucci collaborated with Disney on a collection. I think I would have had to treat myself to that t-shirt too. Big props to the guy who tipped you off on finding that!

  http://www.thebeautybeau.com

 11. Coco
  2017-05-10 at 20:22
  Svara

  Rewarding oneself is so important Thomas! Especially for a hard-working perfectionist 🙂 I’m glad you are back to meditating regularly. Would you like to share some of the guided meditations which you find most helpful? I think that when the reward is somehow hard to attain it’s even more…rewarding! I wish I knew a sales assistant that kind btw! Oh and your tee is a total blast. Great choice! Baci, Valeria – Coco et La vie en rose FASHION & BEAUTY

 12. Christine Kong
  2017-05-10 at 21:37
  Svara

  I definitely believe in rewarding yourself for all your hard work. Like you said, to purchase something is instant and it is amazing that you were able to get your hands on this Gucci x Donald Duck sweater. It is a treasure and one you can always look to to remind yourself how far you’ve come. Now I need to try to meditate and add that to my routine! xoxo, Christine
  http://dailykongfidence.com/

 13. marcy
  2017-05-10 at 21:43
  Svara

  There’s nothing more I enjoy more than rewarding my self!!!! I have to say I just found out about the Gucci collaboration with Disney and I hope they have one with Minnie hahahah. The t-shirt looks so cute Thomas.

  xoxo
  Marcy

 14. Aimara
  2017-05-10 at 22:40
  Svara

  This is great Thomas! Totally agree on the importance of rewarding ourselves with anything!
  Love your reward by the way 🙂 And glad you are back meditating! That really helps! I love it too.
  Love the look and photos as usual 🙂
  XO
  Aimara
  http://www.waysofstyle.com

 15. Gracie
  2017-05-11 at 03:19
  Svara

  I want the Donald Duck Gucci tee shirt. I loved tee’s with verbiage on them. Jean jacket is great too.

  Xxgracie

  snappedbygracie.com

 16. Jennifer SavvyGreyStyles
  2017-05-11 at 06:03
  Svara

  I agree we all need to reward ourselves wether it be a new pair of shoes, dinner out or even a trip to the movies. Me time is so important. I love your sweatshirt too.

 17. Jennifer Quattrucci
  2017-05-11 at 08:50
  Svara

  Dear Tommy,
  You are completely deserving of all the treats in the world and I am so delighted and inspired by this entire post! How cool it is that you have Jamal from the Gucci shop connected on WhatsApp ! I love the Disney Colaboration with Gucci and your top is my favorite! We are going to take the children to Disney World this summer and perhaps I ripped choose a Gucci something or other as a souvenir!
  Love always,
  Your Jenny

 18. Helen Chik
  2017-05-11 at 13:18
  Svara

  Ahhh what a score that was!! I would kill to get my hands on anything from that collab and how cute is Donald!!

  Agreed that we need to give ourselves emotional and mental rewards every now and then too so we can avoid burnouts and I would love to learn how to meditate more too. You deserve a treat Thomas!

  Helen xx
  http://helenchik.com

 19. frank lin
  2017-05-11 at 14:29
  Svara

  Treat yourself my friend! You deserve it!
  And that Gucci shirt is so coat – it suits you perfectly! hihi

  xx frank

 20. Eva
  2017-05-11 at 15:20
  Svara

  Just be rewarded or rewarding oneself, or loving us. This is very nice cheerful and fun. I see you like a kind of Peter Pan, the boy wants to always be a kid. What’s more beautiful? Is a healthy mood to rejoice the little things ?
  Xx
  Eva
  http://www.themermaidfashion.com

 21. Deddeh Howard
  2017-05-11 at 15:54
  Svara

  I agree with you and fell the same way. As for me, rewardIng myself is working out but that can also be non rewarding too so I just have to sit and appreciate myself sometimes. You look amazing by the way.

 22. samira
  2017-05-11 at 17:11
  Svara

  love this post! everyone needs to reward themselves, we deserve it! love Gucci’s new collab as well 🙂

  xo, Samira
  http://www.leathertolunch.com

 23. Samjah Iman
  2017-05-11 at 17:41
  Svara

  Thomas, I cannot stress enough how much your blogs hit home with me. You are so right, you have to reward yourself. You have to give yourself an inventive to keep going. I shall do that for myself soon. Oh and you chose the right incentive to reward yourself with. Nice shirt!!

  http://www.styleandenergy.com

 24. Iliana
  2017-05-11 at 18:05
  Svara

  It’s always good to treat yourself and this shirt was the perfect treat! It’s super adorable and I love how you styled it.

  Every time I see your post I look to see if you’re wearing white shoes! I wish I could rock white shoes like you 🙂

  Xx
  Iliana | http://www.sophisticatedfashionista.com

 25. Stephanie
  2017-05-11 at 18:28
  Svara

  it’s incredibly important to reward yourself after working so hard so often. and you’ve been going nonstop lately. i’m glad you got the chance to treat yourself to something you really wanted – and it looks great on you!! also, meditating is a really good way to just breathe during the day. i love the ”headspace” app!

  stephanie // SheSawStyle.com

 26. Urszula
  2017-05-11 at 23:30
  Svara

  Love your outfit hun!

  xoxo
  Urszulala

 27. Laurelle
  2017-05-12 at 02:59
  Svara

  I needed this reminder!! I love reading your posts because we are so alike in many ways (I often forget to do this myself, and I also have a never ending urge for luxury, and I am also wanting a Gucci item right now! It’s so nice to relate! haha 🙂 ), but also because you’re so insightful and reflective! You cause me to stop and think! And now I think maybe I will reward myself for all of my hard work and goals achieved recently with a Gucci card case 🙂
  -Laurelle
  http://www.bellebylaurelle.com

 28. Emily
  2017-05-12 at 03:31
  Svara

  I think I go through phases where I’m really good at rewarding myself for accomplishments, and then times when I discredit and fail to acknowledge them. Props to you for soaking that up, I needed that kind of motivation. Love the Gucci tee, especially layered with that jacket! Definitely a good reward:)!

 29. Stephanie
  2017-05-12 at 03:45
  Svara

  This sweatshirt was a great way to reward yourself for all your hard work! I use apps sometimes to help with meditation and mindfulness and they’re great. On a lighter note, I think I should reward myself with some Gucci as well :).

  Stephanie | http://www.dotsandhoney.com

 30. Bernice
  2017-05-12 at 07:56
  Svara

  That’s so cool that you have a mate now from Gucci who can hook you up with the latest releases!

  https://www.bunnybernice.com/single-post/2017/05/12/Gift-Guide-with-Reebonz

 31. Open Kloset
  2017-05-12 at 08:08
  Svara

  Hey Thomas,
  Totally Agree with you, sometimes I do the same, I am just working working and Getting super Busy, And I forget to Celebrate what I complished, or reached already in My Life.
  We can’t do that!!!
  Meditation is An Amazing Idea, I do Daily as well:) The Best For Stress, and to calm down your mind.
  That Gucci Tee was Perfect Reward for yourself:) Loved the Jacket too:)
  Love and Happy Friday
  Karina

 32. Kirsten Wendlandt
  2017-05-12 at 12:29
  Svara

  Thomas, you’re so right at how important it is to reward yourself and recognize your accomplishments. When we don’t take the time to do this it’s so easy to get run down and really not appreciate how far we’ve come. It becomes too easy to focus on what we haven’t yet been able to do, when it is so important to realize what we HAVE managed to do. It’s important to not only recognize this but also treat ourselves from time to time for our hard work. Love your new Gucci t-shirt! Such a great way to treat yourself.

 33. Bailey
  2017-05-12 at 13:18
  Svara

  Yes to this!!! So many good things come from rewarding yourself!!

 34. Charissa
  2017-05-12 at 17:41
  Svara

  Loved reading your happy peppy article Thomas! You’re right, we must treat ourselves more often. When you did a heavy workout: go for a nice treat. When you got a great collab: buy the bag. LOVE your Gucci shirt by the way, it’s so … Thomas! XO Charissa || http://www.ladygoldapple.com ||

 35. Ria
  2017-05-12 at 21:13
  Svara

  Glad to hear you’re settling into your life back in Stockholm and you’re happy.

 36. Jordan Chapman
  2017-05-13 at 23:42
  Svara

  In the words of Parks and Rec, TREAT YO SELF!! It is so important to treat yourself right and give yourself a little break and gift!! We all have to learn to love ourselves, especially with Gucci comes around, and just splurge on us every so often!!
  Jordan xx
  http://thehatlogic.com

 37. Jo
  2017-05-14 at 03:40
  Svara

  Thanks so much for this reminder to stop and smell the roses so to speak. I’ve been reading a lot more about the practice of mindfulness but admittedly am really bad at actually doing it. You’ve definitely inspired me to get into the habit of meditation again. Hope you had a great weekend!

  xo, Jo
  http://www.cutandchic.com

 38. Sharon Wu
  2017-05-14 at 04:21
  Svara

  thomas you work so hard you always deserve to reward yourself! what a lovely reminder for all us hardworking people to stop and enjoy ourselves every now and then. without breaks i would get so burnt out so i totally believe in rewarding myself after accomplishing things 🙂 hope your weekend is going well love! xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/travel/cabo-travel-diary/
  @stylelullaby

 39. Claudia Salinas
  2017-05-15 at 16:12
  Svara

  Say what?? Gucci & Disney???? I’m so in!!!! You always mix & match high and low designers brilliantly. I’m obsessing over the tee, nice way of rewarding yourself, remember YOLO! hehe xx C.

 40. Jo
  2017-05-15 at 17:39
  Svara

  I am so glad you’ve decided on getting this Gucci x Donald Duck tee as I knew how much you loved this collaboration especially anything with Donald on it :). What a great customer service provided by Gucci store in London. Yes you’ve worked way too hard all these time and I am really proud of you!

  Love,
  Jo

 41. Jen
  2017-05-15 at 17:48
  Svara

  And you deserve that tee every bit! I see you working so hard and pouring your heart and soul into everything you do. I’m glad you took the time to reward yourself with a gift. It’s such a great tee too! It’s so important to live in the moment and reward yourself for all your achievements and with a material gift too. 🙂

 42. Yasmin
  2017-05-15 at 20:32
  Svara

  I think I treat myself too much haha. I have a terrible sweet tooth and when I feel a bit underwhelmed, I tend to reach for the cookies and the cakes. Not so good for my waist size. On the other hand, I have started thinking of my workouts as a reward. Is that strange? It really benefits me and makes me feel good (not while I do it, it’s grueling), but after, I feel a sense of accomplishment. I would also love an awesome vacation, hopefully later in the year.

  xx Yasmin
  http://banglesandbungalows.com

 43. Meg
  2017-05-15 at 23:26
  Svara

  So glad you were able to reward yourself for all of your hard work! I loveee this tee. It was definitely a great pick!

  meg
  http://www.meghanlaurie.com

 44. Sheree
  2017-05-17 at 11:34
  Svara

  Hold up, Gucci has a collab with Disney?! Have I been living under a fashion rock? Well it certainly looks super chic and makes a lovely treat for rewarding yourself!! We are always so harsh on ourselves and beating ourselves up for the ”what if” or ”I should have” but forget the ”I’ve already did ____ and should be darn proud”. So way to go, treat yourself to something special and not feel guilty about it.

  ~ xo Sheree
  Posh Classy Mom
  Instagram

 45. Martin EBNER
  2017-05-17 at 15:41
  Svara

  I couldn’t agree more with you, Thomas. It’s so important to reward yourself for all your hard work and nobody I know works as hard as you do! Enjoy your Gucci’s collab with Disney reward! 🙂

 46. Martin Ebner
  2017-05-17 at 15:42
  Svara

  I couldn’t agree more with you, Thomas. It’s so important to reward yourself for all your hard work and nobody I know works as hard as you do! Enjoy your Gucci’s collab with Disney reward! 🙂

 47. Jenn Hanft
  2017-05-18 at 06:23
  Svara

  I love how Gucci is bringing out such fun new pieces! This one is certainly a classic. On the real though, I totally agree with you about rewarding yourself! I feel like we are always so hard on ourselves and we sometimes forget about taking care of ourselves in the process. I actually used to meditate too but I found myself falling out of it for the longest time now. I think I’ll definitely try to incorporate it again to help ease the mind!

  With love, Jenn
  https://www.jubilantdose.com

 48. Dom
  2017-05-22 at 05:05
  Svara

  Dear Tommy, oh thank god you did a post about rewarding yourself aka something I do… A LOT, lol. You already knew I would LOVE that Gucci and Disney collab. If I could insert the crying emoji I would because that’s what I want to do when I see that AWESOME Donald design. I’m In Love with it and I’m loving how you styled it. I’m glad you make time to mediate a little, my self mediation comes when my meds kick in and i’m asleep for the 2nd or 3rd time in the day, so cheers for meditating my friend! Keep on treating yourself, you deserve it :).\
  Love, Dom

 49. Alyssa
  2017-06-06 at 20:54
  Svara

  OMG YES I feel we never really reward ourselves when we really should. You just made me want to make sure I reward myself in some way at the end of every week. Because we all actually accomplish something at the end of every week; whether it is big or small. I really appreciate this post. AND SERIOUSLY that T shit SOOO DOPE! I would love to wear that.

Kommentera