Blogginlägg

19 timmar på Ibiza

19 timmar på Ibiza

Travel

Förra veckan var jag bjuden på en kort pressresa till Ibiza för att besöka en restaurang, något som kommer att vara ämnet för nästa blogginlägg, men innan det vill jag dela med mig av några vykort från de timmar jag hade för mig själv när jag gick runt i Ibizas gamla stadskärna. Jag gick runt i kanske 6 timmar och lyckades till och med bli solbränd, alltså inte på det bra sättet.

Det här är ingalunda en ”Det här ska du göra på Ibiza under 19 timmar”-guide då jag inte känner att jag kan rekommendera något jag egentligen inte besökt ordentligt, något jag även applicerar på saker och ting jag pratar om på mina sociala medier. Jag lyfter inte fram produkter eller upplevelser på mina sociala medier som jag inte personligen tror på. Varsågod och njut av några ”semesterbilder” från mitt besök i Ibiza Old Town som jag fotat själv då det är första gången sedan jag började blogga och jobba som moderedaktör som jag rest någonstans utan en professionell fotograf. Rätt befriande att få vara helt för sig själv fram till pressmiddagen faktiskt och kunna sätta sin egen agenda vilket i detta fall var: lek turist.

Dessa små sötnosar fanns bokstavligt tavlat i varje gränd i Old Town Ibiza och en fick glatt (?) posera på bild, även om jag egentligen ville ta med honom hem, men med tanke på att han hade ett halsband var det nog bra att jag inte gjorde det. Gamla stan omger en gigantisk medeltida fästning som ligger högt uppe på en kulle med vyer över hela ön samt långt ut mot havet. Det var underbart att gå runt där hela dagen (med mycket vatten längs vägen) och bara njuta av historiens vingslag. Nästa gång hoppas jag kunna besöka de legendariska klubbarna och uppleva det nästintill mytomspunna nattlivet på ön samt lägga mig på stranden. Jag tog mig faktiskt ett snabbt dopp i medelhavet för att kunna säga att jag gjort det även detta år.

29 Comments

 1. Mariann Yip
  2018-06-18 at 18:13
  Svara

  I’ve never been to Ibiza but always wanted to! Did you take your photos with a tripod or self timer? They still look great! I’ve acrually haven’t been on an international press trip but definitely want to. I’m glad you were able to tour the city a bit before dinner because I like to have alone time before diving into a social scene. Can’t wait to see youe other post following the day!

 2. Stefanie
  2018-06-18 at 20:04
  Svara

  you really took these photos yourself? the angles and quality are great I would have never known! I have heard amazing things about Ibiza and these pictures show how beautiful it truly is. I would want to take that cute little doggie home too!

 3. Stephanie
  2018-06-18 at 22:41
  Svara

  Oh my goodness, there’s so much color! I’m in love! You always make me want to travel more haha! And there were dogs just wandering around? I mean, come on. My heart is about to explode with happiness. It’s so pretty! I love how your photos turned out. Self-timer goodness, my friend!

 4. Cara Newhart
  2018-06-19 at 00:44
  Svara

  What a gorgeous place! Loving all the color. I still need to visit.

  xo, Cara
  https://neverskipbrunch.com

 5. Helena Marz
  2018-06-19 at 01:34
  Svara

  Wow your photos are gorgeous and the scenery of course! So colourful and bright. That dog looks soooo adorable and if it was just a wandering dog I would have wanted to take it home with me. Sounds like it was a great trip! ❤️

 6. Taylor Mobley
  2018-06-19 at 02:13
  Svara

  For not having a photographer – you sure still managed to get some incredible pictures! I would LOVE to go to Ibiza and I am definitely going to try to travel more in the next year. Thanks for sharing the beautiful colors and and views.

 7. Lauryn Hock
  2018-06-19 at 02:48
  Svara

  Ibiza is on my travel list! It looks so full of history and culture

 8. Azanique
  2018-06-19 at 03:12
  Svara

  What a cool town! I love all the culture and beautiful colors. I would love to take a trip there!

  -xo, Azanique | http://www.lotsofsass.com

 9. Sharon Wu
  2018-06-19 at 05:25
  Svara

  omg i am so jealous you got to go to ibiza! and how cool it is you got to check out a restaurant there. i would love to visit one day as i’ve heard so many great things about the place and seen lots of really nice photos (including yours!). so many bright colors and pretty alleyways. can’t wait to see your restaurant review! xo

 10. Kileen
  2018-06-19 at 09:23
  Svara

  How awesome to have a day to take this town in! It looks like such a beautiful place. I’ve heard nothing but amazing things about Ibiza, and the photos make me want to go even more. Definitely on my travel bucket list!!

  Kileen
  cute & little

 11. Tonya Tardiff
  2018-06-19 at 12:54
  Svara

  All of your pics are incredible I’m so surprised you didn’t have a photographer! I’ve never been to Ibiza before but loved this post!

 12. Open Kloset By Karina
  2018-06-19 at 13:55
  Svara

  Hey Darling:)
  How are you?
  Ibiza is on my Bucket List:)
  The Photos are so Beautiful Thomas:)
  Just in Love with this place:)
  Definitely want to Go 🙂
  Wish you Beautiful Week
  Love Kisses
  Open Kloset By Karina
  “True Beauty Comes From Within “

 13. Deborah
  2018-06-19 at 14:26
  Svara

  I LOVE Ibiza! How awesome that you got to go! Looks like you had a fabulous time!

 14. Carolyn
  2018-06-19 at 15:17
  Svara

  I love seeing these snapshots! Great job. It looks like a place full of charm and character!

 15. Kenzi || Life of a Sister
  2018-06-19 at 15:24
  Svara

  I’ve heard Ibiza is an amazing place to visit! I love the photos you were able to capture!

 16. Nailil
  2018-06-19 at 15:24
  Svara

  I have heard of Ibiza my whole life. Yet I have never been. It may be time to add it to my travel list.

  Xx, Nailil
  http://thirtyminusone.com/

 17. Megan Elliott
  2018-06-19 at 17:57
  Svara

  I’ve actually never been to Ibiza but I’ve always wanted to visit! Looks like such a beautiful city. You got some great pics! Can’t wait to hear about the restaurant! 🙂

 18. Steph
  2018-06-19 at 21:11
  Svara

  How amazing!! I’ve always wanted to visit!

  xo, Steph | UrbanBlonde.com

 19. Helen
  2018-06-19 at 21:55
  Svara

  This place is so beautiful! The pictures you post are all beautiful! I will definitely include ibiza to my travel list

 20. LAFOTKA
  2018-06-20 at 09:38
  Svara

  I’ve never been to Ibiza! Crazy about going though as have heard so many things about it from families and fellow bloggers alike. So many gorgeous landmarks and beaches. Your pictures are incredible and you’ve done so much in 19 hours!!! 🙂

  Tatyana x
  LAFOTKA

 21. Kirsten Wendlandt
  2018-06-20 at 16:09
  Svara

  Wow what a quick but amazing trip! I’ve always wanted to check out Ibiza, it looks lovely. And I can’t wait to hear all about the restaurant you visited!!

  xox Kirsten // http://www.kirstenwendlandt.com

 22. Gabriela Vera
  2018-06-20 at 16:53
  Svara

  Looks beautiful there Thomas, your pictures make me want to travel more. Thank you for sharing you experience with us.

  Xo,
  Gabriela Vera
  http://www.gverastyle.blogspot.com

 23. Jen
  2018-06-20 at 17:15
  Svara

  You did a great job with the photos! I don’t know what I would do without my photographer aka husband. I guess I’m stuck with him wherever I go, lol. I mean that in a good way haha! Glad you had a day all to yourself in Ibiza. 🙂

 24. Eva
  2018-06-20 at 22:14
  Svara

  Pretty post and cute doggie hehe like a new friend. Nice to spend some hours in Ibiza sometimes is better then nothing. I hope you enjoyed a swam in the Mediterranean Sea.
  Xx
  Eva
  http://www.themermaidfashion.com

 25. Samjah
  2018-06-20 at 23:45
  Svara

  Omg how cute is this place?! I love the architecture and the colors! I’ve nfvee even heard of thus place until this post. I must see it with my own eyes! And if you took those pics by yourself then you did a wonderful job! I was literally wondering how you got such a good shot!

 26. Samatha Mariko
  2018-06-21 at 05:07
  Svara

  19 hours in Ibiza seems much too short, but you did a great job capturing the essence of the area you visited 🙂 The weather looks fantastic and I love the mix of new and old buildings and the colorful streets. Dream destination for sure! I’d definitely want to check out the Medieval castle on the hill though- I love historical sites 🙂
  xo Samantha

 27. Rachael Sia
  2018-06-22 at 13:24
  Svara

  Damn that’s the dream!! What a great press trip to be invited on! all your shots look amazing and I can tell it was such a great time 🙂
  x
  Ray

 28. kelly Fordon
  2018-06-22 at 15:29
  Svara

  Ibiza looks beautiful! I’ve always wanted to go, and this just proves I need to make it happen!

  Birdie Shoots

 29. Valeria
  2018-06-23 at 11:43
  Svara

  I read your restaurant review and it was brilliant! Nonetheless thank you for showing us around the most quiet places and beautiful landscapes of this island, mostly known for its movida! You did great without your photographer! I bet you enjoyed some time by yourself as a tourist! Tons of love, Valeria

Kommentera