Blog posts

[:en]Leman Locke – my home away from home in London[:sv]Leman Locke – mitt andra hem i London[:]

[:en]Leman Locke – my home away from home in London[:sv]Leman Locke – mitt andra hem i London[:]

Lifestyle, Travel

[:en]During London Fashion Week Mens (LFWM) I got the pleasure to once again stay at the Leman Locke which aparthotel accommodation starts to feel like my home away from home in London. I’m beginning to find my way around in the neighbourhood and have located some favorite spots. Also, if you ever consider to live in London for let us say a month, this is a carefree place to do that as it’s basically just as coming home, yet with all the amenities of a hotel. For most of my fashion shows and venues during fashion week this was ideally located only 15 minutes away from basically anything, even if you would be taking a walk to wherever you are going. If you want to read about my last visit to Leman Locke, you can do so here, as this time I won’t focus as much on the room as I will on how a day of my life during LFWM looks like.

All rooms come fully equipped with an open solution kitchen in which there is not only all the utensils you’d need to cook a meal, but also a dishwasher and, very important: a washing machine! This came in especially handy as the rainy London weather really got some of my stuff muddy during a couple of photo shoots I did.

As you probably know me by now, wherever I go, I tend to bring with me some items that make my visit feel more like home and not just “another place to stay at”. This time I brought with me this tazzel from Rituals which gives a lovely scent to the entire room as well as a candle from Voluspa to make the room cozy at nights.

As a new year has begun, so has my healthier life. I don’t  make resolutions though, I make things happen instead. That’s why I start my morning with a healthy cup of matcha while overlooking the skyline of London and planning what’s to come.

After my matcha moment with some meditation I usually exercise. To my great excitement Leman Locke has recently opened a gym, which is not huge, but has all the equipment you need for a good workout. To work out is essential for me to relieve me of my stress and LFWM can be quite hectic at times. So why not fashion your pressure or pressure your fashion. Either way you want to.

After my workout I head down to the ground floor where the Hyde is situated.  Like its name may insinuate, Hyde has two identities: healthy during the day – not so healthy at night. During the day, Hyde offers hand crafted sandwiches, organic salads, paleo granola, cold pressed juices, Chash teas and third wave (volcano) coffee (inc. bulletproof coffee). As I’m dead beat by night I skipped the not so healthy and only stuck to the healthy options while working on my social media and doing my favorite thing, people watching. A quick rest doing that and then my days consists of shows, brand presentations and events.

After a long day at fashion shows you still need to stock up on some snacks for the night. Nearby the Leman Locke you can find Planet Organic which is a supermarket with all organic products. Teapigs is my favorite tea brand and even if we have them in Sweden, I always buy some of my favorite flavor while in London (Peppermint & Licorice, you can’t find that in Sweden). And let’s face it, sometimes you need some sugar and in that case you can compromise with a healthier snack option from here, so that’s what’s in my bag. What exactly it is won’t be revealed though, haha.

After Planet Organic you head over to Abokado to get a great takeaway meal which despite being healthy (yeah, I still have some issues with that), actually offers really tasty food which is good for you. Grab a meal of your choice and head back to your apartment at Leman Locke while you eat your food, listen to BBC1 Friday Night special (my fave show since I’ve been a child, especially Pete Tong) and have a look over the City of London.

Before hitting the sack you’ve got your bedtime routine to take care of. To wake up fresh and clean I like to apply a mask of any sort the night before. This time a long day with running around places made me want to use a deep cleansing detox mask from Mádara. With some soothing music and a scented candle making you company, you’re up for a real treat. The key to cope with all that is going on around us is to destress as much and as often as we can.

As you can see, I don’t travel light even when it comes to beauty products. The new Keune Blend series saved me from many bad hair days, besides I love the packaging. Some Smashbox foundation for my photo shoots is also essential as is lip balm from Mádara. To tint your skin a bit I also apply some ACO sun kissed lotion before going to bed. It gradually gives you a tan and won’t make you orange, I promise. After that, the only thing that awaits you is your bed with that gorgeous view over London, which I cannot stress enough as it’s an essential part of the experiece.

Thanks for this time Leman Locke. I’ll be back again for LFWM in June and we will most probably meet again!

Photographer: Jim Nilsson[:sv]Under London Fashion Week Men’s fick jag återigen bo på Leman Locke vars boende verkligen börjar kännas som mitt andra hem i London. Det är likt ett lägenhetshotell, dock i lyxigare tappning och om man skulle stanna i London säg en längre tid, exempelvis en månad, så är det här verkligen ett bra tips. Själv stannade jag bara fyra nätter denna gång, men ändå kändes det som att komma hem. Jag har hittat favoritställen i närområdet och känner till stadsdelen väl (Shoreditch) vid det här laget. Med tanke på var modevisningarna ägde rum så är hotellet perfekt beläget då det bara tar en kvart vart i stan du egentligen ska ta dig till. En kvart kanske låter mycket, men London är stort och närheten till Tate Modern är trumfkortet för mig. Den här gången kommer jag inte att prata så mycket om rummet i sig, utan om hur en dag i mitt liv under modeveckan ser ut. Ifall du vill läsa mer om hotellet och rummen kan du läsa mitt föregående inlägg genom att klicka här.

Alla rum är fullt utrustade med ett kök som ingår i en öppen planlösning och har allt från kastruller till bestick, men även det nödvändigaste om man stannar en längre period, nämligen diskmaskin och tvättmaskin. Det sistnämnda fick jag verkligen bruk för efter en särskilt blöt och lerig plåtning en regnig dag under min vistelse. Eller tja, när regnar det inte i London?

Som ni kanske lagt märke till så tar jag alltid med mig något för att förstärka “hemmakänslan” när jag är ute och reser för oavsett hur trevligt ett hotell verkar så är det trots allt ett hotell. Denna gången kände jag mig som Maria Montazami då jag tog med mig en tazzel från Rituals som sprider doft samt ett dofljus från Voluspa för att öka mysfaktorn under kvällarna.

Då ett nytt år har börjat, har även ett försök till en lite hälsosammare livsstil gjort det. Jag avger inga nyårslöften då jag anser att om man vill att något ska förändras eller ske så får man banne mig ta tag i saken och se till att det sker. Därför har jag bytt ut kaffe mot en nyttig kopp matcha. Att sitta och avnjuta den medan jag blickar över Londons skyline från 17e våningen och planerar dagen är en fröjd för själen.

Efter min matchastund med lite meditation inblandat brukar jag oftast träna lite. Vare sig det är några enkla övningar i sovrummet eller på gymmet. Till min stora glädje hade Leman Locke fått upp dörrarna till sitt gym, vilket inte är enormt, men har allt det du behöver för en bra start på dagen. Att träna är oerhört viktigt för mig då det minskar nivån av stresshormoner och modeveckor kan tidvis vara rätt så hektiska.

När träningen är avklarad drar jag ner till bottenvåningen där Hyde ligger. Som namnet insinuerar så har Hyde dubbla identiteter; hälsosam under dagen och inte så hälsosam under kvällen. Under dagen erbjuder Hyde hemmagjorda mackor, ekologiska sallader, paleo granola, färskpressade juicer, Chashté och sjukt starkt kaffe. Då jag är rätt död kvällstid efter alla visningar skippade jag den inte så hälsosamma delen och väljer hälsans stig istället medan jag jobbar på mina sociala mediekanaler i kombination med min favorithobby, att kolla på förbipasserande. Det är den lilla stunden jag får för mig själv under en vanlig dag på modeveckan och resten består av visningar, presentationer och events. Hektiskt minst sagt, om än kul.

Efter en lång dag på diverse modegrejer så är det fortfarande läge att köpa på sig lite godsaker till hotellet. Jag måste helt enkelt ha något att knapra på innan jag lägger mig. Precis intill hotellet ligger Planet Organic som är en mataffär vars hela utbud är ekologiskt. Teapigs är mitt favoritte och även om själva varumärket finns i Sverige så har jag inte lyckats hitta Peppermint & Licorice någonstans i Sverige (tipsa mig om du vet var det kan finnas!). Och låt oss vara ärliga, ibland behöver man något sött och det här är åtminstone en hälsosam kompromiss. Vad exakt som finns i påsen tänker jag dock inte avslöja utan det stannar mellan mig och omslagspappret.

Efter Planet Organic går du till Abokado för att få dig en underbar portion hämtmat som trots det faktum att det är hälsosamt (brottas fortfarande med detta faktum) även smakar gott. Win-win. Välj din favoriträtt, dra tillbaka till din lägenhet på Leman Locke där du äter din mat, lyssnar på BBC1 Friday Night Special (mitt favoritprogram sedan jag var liten) på radion och kollar ut över London som faktiskt är så mycket vackrare på kvällen.

Innan jag går och lägger mig finns det vissa rutiner som måste tas hand om. För att vakna pigg (aldrig) och fräsch (ibland) brukar jag lägga på en mask av valfri sort kvällen innan. Efter en hektisk dag med en massa rännande fram och tillbaka från ställe till ställe ville jag använda en detox mask from Màdara som rengör på djupet. Med lite lugnande music och ett doftljus som sällskap kan du njuta och koppla av. Nyckeln till att orka med allt som sker runtomkring dig är att varva ner så gott det går och så ofta det bara går. Stress är din värsta hälsofiende på alla plan!

Förr i tiden var jag stolt över det faktum att jag bara reste med handbagage och fick allt att rymmas i det. Det har ändrats rätt drastiskt sedan jag började blogga och det märks även på antalet skönhetsprodukter jag har med mig. Den nya serien från Keune Blend har räddat mig från många frisyrmissöden och dessutom är de snygga att bara ha framme. För att få lite mer färg i ansiktet använder jag ACOs sun kissed lotion innan jag lägger mig. Det gör din hud snäppet brunare och detta sker gradvis, så jag lovar att du inte blir vare sig mörkbrun eller orange av detta. Efter dessa procedurer är det enda som kvarstår att lägga mig i den underbara sängen och njuta av vyn över London, som jag inte kan tjata nog om. Den är häpnadsväckande och är en del av upplevelsen på Leman Locke.

 

Fotograf: Jim Nilsson[:]

76 Comments

 1. Mariann yip
  January 19, 2017 at 10:33 pm

  I lived in London for four months and absolutely loved it. Leman Locke sounds like an amazing place to stay and I will definitely have to look into it the next time I visit!

 2. Chardline Chanel-Faiteau
  January 19, 2017 at 10:58 pm

  Leman Locke looks like the place to be!! LOVE IT!!! Thanks for the in-depth review!

 3. Lady Goldapple
  January 19, 2017 at 11:14 pm

  In December I’ve been in London and I simply love it there. Looks like you’ve had a great time staying at this wonderful accommodation. When I’m going back to London certainly going to check this one out. ps. that mask looked fab on you, hahah
  X Charissa http://www.ladygoldapple.com

 4. Deddeh Howard
  January 19, 2017 at 11:57 pm

  I love you even more knowing even though you’re busy, you still live a healthy life style. Love your images, and you look amazing.

 5. Laurelle
  January 20, 2017 at 12:10 am

  It looks like such a lovely place to stay! And I love your routine and also do some of the same things! Like drinking matcha and burning Voluspa candles! And I also think hitting the gym is an amazing way to stay in shape and relieve stress too! 🙂
  -Laurelle
  http://www.bellebylaurelle.com

 6. Jo
  January 20, 2017 at 12:32 am

  I’m so jealous of your stay in London (and also loving it because I’m living vicariously through you right now, haha!) I’ll definitely look up Leman Locke the next time I’m there! Teapigs is one of my favorite tea brands too! I entered a design competition when I was attending Uni there and won runner up so it has a very special place in my heart!

  xo, Jo
  http://www.cutandchic.com

 7. Anthony @oh_anthonio
  January 20, 2017 at 1:53 am

  Wowser! This hotel looks so beautiful! You always have the most amazing accommodations. Not gonna lie, I’m super jealous haha

 8. Jenelle
  January 20, 2017 at 2:00 am

  That coffee looks so good! Haha, perhaps I am craving one! This place is certainly so modern, a lot of the places I have stayed at in London were JUST SO OLD. The places were cramped, somehow a little damp and dark. Nothing like this!!
  xx Jenelle
  http://www.inspiringwit.com

 9. Iliana
  January 20, 2017 at 4:35 am

  The place looks amazing Thomas! Congratulations on taking a healthier route, keep up the work.
  I need to try that mask, I love masks. I use a different one everytime which I’m not sure if that’s okay?

  xX

 10. Stephanie
  January 20, 2017 at 5:25 am

  Look at you keeping up a healthy routine even while you’re away from home! I have to admit I tend to lose my way a bit in that sense when I’m traveling, but you’ve inspired me to keep up on my game while I’m on the go! Also, I just gotta say that the place you stayed looks SO homey and wonderful. That bedroom with the giant bed makes me sleepy just looking at it haha!

  Stephanie // SheSawStyle.com

 11. Jordan Chapman
  January 20, 2017 at 7:08 am

  I’m actually booked to be in the Leman Locke in March, so I’m quite excited to go now that I’m seeing these photographs! It looks like a great property so I’m now dying to get to London already!
  Jordan xx
  http://www.thehatlogic.com

 12. Gina Diaz
  January 20, 2017 at 7:21 am

  This hotel looks so amazing, definitely, I would love to stay there when I visit London. I am in love with that blue cup and the coffee looks so inviting!!! :))) I like eating healthy and when I travel, and I like to do the same. All your pictures are so beautiful, and your styling is so awesome as always. Happy weekend, Thomas! Xx, Gina

  http://www.artsyrunway.com

 13. Danielle
  January 20, 2017 at 2:16 pm

  I am in total envy over all of your fabulous hotel stays! Leman Locke really does look like a home away from home. and you certainly look like you made the most out of it!

  xx, Danielle | Pineapple & Prosecco

 14. Josie
  January 20, 2017 at 3:54 pm

  Loved your previous post on this hotel, and love this one too! This hotel has the minimalist vibes I adore! They have so many amenities to make sure your stay is comfortable.
  You have taken some stunning pictures of your stay!

  Bisous, Josie
  http://www.petiteandbold.com

 15. Amber Richele
  January 20, 2017 at 6:08 pm

  Definitely sounds like an amazing place to stay! I’m thinking about doing a London trip this summer so I’ll keep this place in mind!!

 16. Morgan Ryan
  January 20, 2017 at 6:25 pm

  You found some great locations and things to do 🙂 Coffee looks yummy!

 17. wanderlustts
  January 20, 2017 at 10:27 pm

  Oh wow, this is located at such a convenient location!! I been wanting to visit london so this blog post came at the perfect time! If I’m ever in the area Im definitely going to remember this.
  Honestly I find the look of this place to be better than the conventional hotel style – it just feels so much like home. Definitely a home away from home like you said (+ with all that amenities, how can you go wrong?!)
  Thanks for sharing this tip Thomas!! it will be handy for me !

  -wanderlustts
  http://www.wanderlustts.com

 18. Jennifer Quattrucci
  January 21, 2017 at 2:02 am

  Dearest Tommy,
  First of all, yes !!! I want to stay in London for a month and live right there in the Leman Locke. It is not only so gorgeous and elegant it also seems to have everything anyone would possibly need. We love to stay in places with kitchen and laundry amenities just so we can feel they are there if we need them, like you with the muddy items. ( my poor Tommy)
  It’s awesome that you were able to work out ( looking way too fabulous!!!! ) and I love how you always bring your special candles and things when you travel. You are so delightful, always , in the way you take your time and make every experience special. For example , even just watching you drink that healthy green macha and volcano coffee is so fascinating because you just seem so at ease and comfortable. And I can identify with the lots of beauty products ( you have more than me ) . One more thing and I’m so sorry if this all seems so long and on and on and on but you look so unbelievably adorable in that mask !!!! And every picture is a treat. Thank you so much for sharing.
  Love always,
  Your Jenny

 19. Maggie
  January 21, 2017 at 6:21 am

  I really love the interior design! It’s so calming and welcoming at the same time. I also love the fact that there’s an organic store right by so you can pick up snacks. I so want to go to London Fashion week!

  xoxo,
  Maggie S.
  ❤Clothestomidnight.com

 20. Christine Kong
  January 21, 2017 at 7:01 am

  When it comes to places to stay, I am all about location and this place seems like it is central to everything! Being a mere 15 mins away for shows and so closeby to amazing food and essentials is awesome. I love that it has a kitchen and washer and dryer. That is so key for someone like me who travels with my family. I love the smell of Voluspa candles too and need to try that apricot one. I love that you have so many skincare products! =) xoxo, Christine
  http://dailykongfidence.com/

 21. frank lin
  January 21, 2017 at 9:31 am

  I’m a little bit jealous of your hotel!
  Would love to stay there too! Guess, I’m going to book a room there
  next time 🙂

  xx frank
  http://www.frank-lin.de

 22. Samantha Mariko
  January 21, 2017 at 9:38 am

  That’s wonderful you were able to stay at the same place as you did previously – while it’s great to try different hotels, I would feel more comfortable staying somewhere I like 🙂 And how cool that they opened a gym!! I’d definitely want to spend a night or two there 🙂
  http://www.samanthamariko.com

 23. Luke
  January 21, 2017 at 11:45 am

  What a lovely hotel, it seems like it has absolutely everything to hand! Its sounds like they helped to make your stay in London very comfortable. Also, Tea Pigs liquorice and peppermint is my favourite my favourite flavour as well!

 24. Sharon
  January 21, 2017 at 12:19 pm

  This really looks like the perfect place to stay
  I love this post and I’m also obsessed with Volupsa candles, I have about 7 in my room! Haha!
  Love it!!!

 25. diana
  January 21, 2017 at 4:20 pm

  this place is really amazing, which is quite unusual for Europe I think. I have stayed in many different hotels but this one looks super nice. I would definitely feel like home if I had place to cook and relax.

 26. Katya Bychkova
  January 21, 2017 at 5:29 pm

  That’s indeed such cool place to stay over during the fashion week! I wonder how do you have time to workout during fashion week? I’m usually so exhausted and under slept that all I can do is over drink coffee!! Lol

  http://stylesprinter.com

 27. Open Kloset By Karina
  January 21, 2017 at 7:05 pm

  Hey Thomas,
  London is Amazing and Your Stay Looked Amazing:) Loved the Mask Photo:) How did you managed to work out ? ahhha:)
  So Fun Photos:)
  Can’t wait to see the Next post;)
  Love Karina
  Happy Weekend

 28. Elizabeth Lee
  January 21, 2017 at 9:44 pm

  Where do I start, you’ve shared so much! First, the Leman Locke looks so modern and comfortable, it looks like the perfect place for longer trips when you start to miss the feeling of home. I love that you travel with a Voluspa candle (my fave) and that you’re taking good care of yourself this year with the matcha (potent looking), gym and mask. p.s. Love the photo of you admiring the pretty city lights.

  Love, Liz
  stylewich.com

 29. Aleksandra Ladygin
  January 22, 2017 at 12:11 am

  It is really important to find such cosy place where you feel like home! Sometimes it is not easy! Have a good day!

 30. Lauren
  January 22, 2017 at 5:21 am

  This looks amazing! Leman Locke looks like such a great place to stay, and I haven’t heard of it until now! I will definitely have to check it out.. I love having a more home-y feel and a kitchen when I travel 🙂

 31. Cece Lam
  January 22, 2017 at 5:48 am

  I want to visit London so bad now! Thanks for sharing with us your beautiful experience. Also, I would love to try that face mask! Definitely need to add that to my regime.
  http://www.cecelam.com/2017/01/palm-springs.html

 32. Linh Dao
  January 22, 2017 at 6:11 am

  Okay love the fact that you have tons of skincare products! I need them all and I love how you always stay in such nice hotels when you’re traveling! I want to visit now after looking at this! Thanks for sharing thomas!
  Linh
  http://www.xcapewithlinh.com

 33. Eric k
  January 22, 2017 at 7:24 am

  i have read your first stay there and that blogpost made me want to stay there. this time are actually making to buy tickets to London. You are just making this place so awesome that thats where i will stay when I’m in London. especially knowing the fact that its close to all the shows. its also to have a workout going to get that blood pumping . 🙂

 34. LAFOTKA
  January 22, 2017 at 10:38 am

  I am so staying there next time in London! Hotels are great but I’ve always preferred something more relaxing and love the cafe too! Gym is a BONUS! Love the pics as always.

  LAFOTKA

 35. Eva
  January 22, 2017 at 3:21 pm

  HELLO THOMAS
  I loved this post, with all details that you provided, have given life to this building.
  Glad to see that you take good care of yourself, congratulations. I’d love one day met you on some fashion event.
  kisses from Italy
  Eva
  http://www.themermaidfashion

 36. Atsuna Matsui
  January 22, 2017 at 10:45 pm

  I’m loving the interior of the room that you’re staying at in London. It has some cozy vibes making it seem like it can be any nice apartment/condo rather than a hotel room. You pack soo many beauty products on your travels haha! I’m the same way. 😛 I take skincare very seriously. I hope you enjoy Fashion Week as well.

  http://www.atsunamatsui.com

 37. Jo
  January 23, 2017 at 1:35 am

  After reading two posts of yours about Lemon Locke hotel, I am so convinced I am going to stay there if I ever visit London. The location is central to everything which is perfect for us visitors who are new to a city. I love it has kitchen which is more like some business hotels here in US but also perfect for the families. One of the workout routine for me at my gym is to use water rower. You know I would love to try that at Lemon Locke hotel gym when I stay there :). I am so happy you had a great stay at this awesome hotel while you enjoyed all the shows during London Fashion Week Men.

  Love,
  Jo

 38. Vanessa Berlin
  January 23, 2017 at 3:23 am

  Great post! I’d love to visit London soon. After reading this post I really need to plan a trip. Your images are wonderful, very well taken. Looks like you had a great time. Thanks for sharing!

  Have a nice week!
  Vanessa

  http://thefashionstatement.net

 39. Jenn Hanft
  January 23, 2017 at 3:28 am

  Ah you stay at the cutest spots! Leman Locke looks like a wonderful, relaxing place to stay. I love that you start your day off with some matcha! I’ve actually never tried making matcha at home, but it’s something I’ve been meaning to do! The view is stunning and it’s great that you were able to meditate and workout! Catching up on work over a nice latte (with art) is the best thing! And I know how you love your skincare routine! Need to send some tips over to le bf for skincare 🙂 Hope you enjoyed LFW! I loved the photos you captured from the shows.

  XO Jenn
  http://www.jennsemble.com

 40. Jen
  January 23, 2017 at 6:19 am

  I really need to check out Leman Locke! That aparthotel looks wonderful and so clean. You really make me want to go to London and check this place out. And your healthy eating habits, lifestyle and beauty ritual really inspires me to be healthier and take care of myself too. You’re always so inspiring Thomas!!

 41. michelle
  January 23, 2017 at 1:05 pm

  Sounds like a great stay! I also always bring a few homey touches when I travel. And I think you have more products in your routine than I do. Thou I want to try that ACO sun kissed lotion – I can never tan so I just stick to being pasty white LOL.
  XO
  http://www.lehoarder.com/

 42. Ria
  January 23, 2017 at 5:05 pm

  Wow I love the space it’s the perfect mix of home and hotel. I never thought of bringing my own little touches to a hotel, so cute. I love it.

 43. Candace Hampton
  January 23, 2017 at 7:11 pm

  You make me want to visit London just to try all those places you tried! I’d love to see what cheat items you bought that were sweets, haha. Your skincare routine is the truth too. Hopefully I’m able to visit Leman Locke for a week or two in the future. It looks so nice 🙂

  http://www.thebeautybeau.com

 44. Coco
  January 23, 2017 at 8:59 pm

  This hotel is filled with all comforts, I bet you feel at home. Though my home is not that luscious. Planet Organic would me my go to shop as well. I think you are doing a great job with leading a healthier life, and you honestly look better by the day! I must try that detox mask! Baci, Valeria – Coco et La vie en rose FASHION & BEAUTY

 45. Yasmin
  January 24, 2017 at 12:14 am

  This looks like the total minimalist home away from home. I don’t think any of our long-term hotel stay places are this chic in the U.S. They usually have a rental furniture feel. This place seems so much more hip and there’s so much going on in the area too. A great find!

  xx Yasmin
  http://banglesandbungalows.com

 46. Leila D.
  January 24, 2017 at 6:04 am

  Looks like a cool place. I mostly eat organic food so that’s perfect. I am planning to visit London this year, thanks for this wonderful post, definitely would love to stay there.

  http://Www.leilad.com

 47. Lily Rose
  January 24, 2017 at 7:46 am

  Oh this place looks so nice. I love that it is conveniently located next to restaurants and shops. And I love that it has a kitchen equipped with utensils as well as a washing machine. So nice! Need to bookmark Leman Locke.

  P.S. I don’t travel light when it comes to beauty products either haha

  -Lily from With Love Lily Rose

 48. Morgan Klein
  January 24, 2017 at 11:51 am

  This hotel looks absolutely amazing! I def want to look into staying here at some point!!! Thanks for a great post as always.

 49. Darya
  January 24, 2017 at 1:49 pm

  It’s SOOOO INTERESTING to read about your life and to watch your photos!
  I plan to visit London this year, too.
  So your tips are very useful.

 50. Sarah
  January 24, 2017 at 3:21 pm

  London is so close to my heart, I lived there for three years. I feel as if I have explored so many parts of London and the hotels are usually so cramped and small. But your stay at Leman Locke looks amazing. The room looks so spacious, comfortable and of course chic. I love that you were able to carry on with your own routine just as you do at home. Your skincare regime looks so good as well, I would love to share that with my husband. I loved reading this post, felt as if I discovered something new in London. I will definitely check out Leman Locke on my next visit to London.

  xxx

  Sarah

  http://sarahatiq.com/

 51. Manda
  January 24, 2017 at 3:48 pm

  This looks like such a lovely place. I too am not a fan of making New Years resolutions. I generally set a daily goal and work toward that and that turns into large goals by the end of the year! Planet Organic sounds like my kind of store. Besides California and maybe NY, access to natural food stores and restaurants is pretty limited. Loved this post!

  Manda | http://EvocativelyChosen.com

 52. Sharon Wu
  January 24, 2017 at 8:21 pm

  I am so jealous of all your travels Thomas! It looks like you’ve been having a great start to 2017. I love following along all your adventures here on your blog. I hope to visit London soon too! xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/beauty/2017s-beauty-favorites/

 53. Aimara
  January 24, 2017 at 11:19 pm

  OMG! You sure know how to travel!
  This is what I call a complete review and recap!!!
  Loved this post!
  XO
  Aimara
  http://www.waysofstyle.com

 54. Maryam
  January 24, 2017 at 11:30 pm

  I enjoyed reading through your posts and looking at the pictures. I’m actually planning a trip to London for the first time. I’m excited and your post is such a useful guide for me 🙂

  xo, Maryam
  http://www.glamandposh.com

 55. Jacqueline
  January 25, 2017 at 12:39 am

  Wow this place looks amazing! Makes leaving home so easy. I’m casually just gonna go to London at some point and stay here. For now I’ll live vicariously through you.

 56. Rachel Holliday
  January 25, 2017 at 1:29 am

  I often find that when I travel for events, especially when I’m on my own, it doesn’t feel home-y at all. This hotel, on the other hand, really does look like a home away from home. The fact that it has a gym and is so close to all of the food stores makes it super convenient too. Its so great that you bring your own touches to make it feel more like home too.

  Rachel xx

  http://www.thedailyluxe.net

 57. Andreea Birsan
  January 25, 2017 at 8:32 pm

  Will definitely have Leman Locke in mind for my next trip in London! Love how neat the apartment is and their services seem to be very professional! Besides that, the hotel is located in a great area. x

  Andreea,
  http://couturezilla.com/

 58. Bryanna
  January 25, 2017 at 9:21 pm

  Seriously can’t wait to travel back to London! By far one of my favorite places. I’m loving Leman Locke and their minimalistic and homey atmosphere! Thanks for the in depth review and I’m going to keep this in mind when I travel back 🙂

  xoxo Bryanna | Coming in Clutch

 59. marcy
  January 25, 2017 at 10:19 pm

  Another great hotel and place I need to visit. Thanks for always sharing great places and recommendations Thomas. For sure will add this to my list to visit. Love your pictures!!

  xoxo
  Marcy

 60. Martin (ebylife)
  January 25, 2017 at 10:42 pm

  Looks like a fantastic hotel Thomas. Me being me, I can’t not point out how impressed i am by your moves in the gym! 🙂 Were they just for show or were you actually getting a sweat on!?

 61. Alexandra
  January 25, 2017 at 11:01 pm

  I visited London 2 summers ago and fell in love! The people were so lovely, the food was amazing, and the whole city was just beautiful! Leman Locke seems like a great place to say and I can totally see how it feels like home away from home! It’s modern and clean which I love!

  xx
  http://www.alexandrachloe.com

 62. Bernice
  January 26, 2017 at 12:40 am

  Your photos make me want to go grab a coffee and go shopping for some healthy treats!

  https://www.bunnybernice.com

 63. Jessie
  January 26, 2017 at 2:06 am

  It does feel like home with those homey decos! I love hotels that give you a homey feeling. That’s one of the reasons that I use Airbnb quite a lot, cause it feels homey =)

  I’m gonna book this place for my stay in London for next Easter Break 🙂

  xx, Jessie
  http://4evajessie.com/on-the-road/

 64. Belle
  January 26, 2017 at 2:31 am

  Good for you Thomas- eating and maintaining yourself while traveling!! and what a dream place to stay during your travels! I haven’t been to London once but I would love to go!
  xx Belle

 65. Hadasah
  January 26, 2017 at 5:03 am

  As always I enjoyed reading your writing, you have such an amazing talent at it!! Also, loved to learn about you a bit more and found fascinating bringing some items to make your visit feel more like home. I thought it was so nice and unique! 🙂

  Congrats on all the beautiful photos you captured and shared with us..
  Warm hugs
  xx

 66. Darlene
  January 26, 2017 at 5:16 am

  Hi Thomas!

  looks like you had an amazing place in London. I love how homey it looks and love that you’re getting into the healthier side. It feels like shit during the first week of going back to the gym but should start feeling better soon
  as I’m all about getting fit now. (also because I wanna look good and fit into a size 4-6 dress and sample sizes lol)
  Also, how do you find those teapigs? they make my tummy hurts so much. I have a few here at home. Can’t wait to see what’s next on you

  xxxx
  http://www.thenewgirl.me

 67. Everest
  January 26, 2017 at 5:44 am

  That was such an enjoyable post I feel that I know the place now and can’t wait to be right where you are the next time I am in London!
  Nothing feels better to have a comfy and welcoming place to return to.

  Kisses from Singapore,
  Everest
  http://www.everestsays.com

 68. Tania
  January 26, 2017 at 7:18 am

  Wow I’ve never stayed at an aparthotel before, it sounds amazing! Seems like a really convenient place to stay, and stylish as well! I love how you brought along a tazzle and candle to make the place more homey–I’ve never thought about doing that before while traveling but definitely will now!

 69. Kayla Amadasun
  January 26, 2017 at 3:44 pm

  Can I just move in to this amazing room! lol I haven’t been to London in years to see family, but hopefully will this year or next year. Will definitely have to plan my stay here!

 70. Miki
  January 27, 2017 at 3:05 am

  Leman Locke looks like a great place to stay! I always have to find a place near a gym or with a good gym when I travel. On my latest trip, I brought my foam roller for post workout. I am not a fan of hotel coffee usually, so it’s great to find a really good café right downstairs like you did! I hope you had an amazing time at LFWM! Sounded like a great trip.

  Xo,
  Miki

 71. Thai Lam
  January 29, 2017 at 1:49 pm

  Looks like a really nice place to stay. U really enjoyed it there right? 🙂 love ur reviews!

 72. Lolita Mas
  January 30, 2017 at 10:04 am

  Such a stylish apartment! Thanks so much for sharing!

 73. Darya
  January 30, 2017 at 3:33 pm

  What a great post about London! Thank you dear for all the informations. I have to visit london and take you as my travel guide with me ^^

  http://www.thebloomingbouquetstyle.com

 74. Natasha du Chen
  January 31, 2017 at 10:30 am

  I’m so jealous of your stay! A dream place!

 75. maria rosaria rizzo
  February 1, 2017 at 3:52 pm

  I love London ! Hope to come back soon for the fashion week ! kisses
  xo xo
  http://www.lacoquetteitalienne.com

 76. dbrodowski
  February 8, 2017 at 9:07 pm

  Wow ,That post is perfect!

Comments are closed.