Blog posts

Once you go Bieber…

Once you go Bieber…

Fashion

[:en]Life serves you with strange coincidences at times. When writing this post it dawned upon me that it’s actually my 6 month anniversary for my blog today. (I won’t use any other word available out there for that occasion, although some bloggers do). My very first post ever was featuring a Bieber tee from H&M and here I am, 6 months later, wearing another tee with Bieber on it from H&M. Mind you, this was in no way planned. It’s just one of those quirky things that happen at times. I’m not going on a long rant on what I’ve learnt during these 6 months of blogging however as that would bore even myself out. Let’s just say I’ve learned a lot and you who have followed me on my journey have seen what I’ve been up to. What is even more exciting is what’s to come. Big changes. Good changes. Phenomenal changes. What’s the best part? You get to be part of it! Thanks for all the support so far! It will be a pleasure to have you as honored guests in my life for years to come.

I wasn’t going to talk about things I’ve learned during these six months, but I’ll have to point some stuff out anyway. First of all. At photo shoots you can never predict what the weather is going to be like, as was the case here. Me and my photographer (by a coincidence also named Thomas) ended up shooting this on a very cold, semi rainy day, but hey, all you can do is make the best out of it and keep smiling even though your sneakers are covered in mud…

I’ve also learned not to mimic others. My Bieber impersonation in the pic above doesn’t really look like the real deal (on the tee). Not that I’m sure I want to either (oh screw it, he’s hot). To stay true to myself is the thing I hold most important when blogging and in life in general. Being true to yourself and others seriously affects your life in ways I couldn’t even imagine before. Life is good nowadays. Really good. Just because I’m me. Not someone else. Not even Biebs.

I’ve also learnt a thing or two about watches during blogging. Never a huge fan of watches before,  I now have a whole bunch of them, mainly being gifted with them or through collaborations and I can nowadays tell the difference between a good one and a bad one. Belgian Komono is well worth checking out. They’re affordable, yet ever so elegant and come in many styles. As a Swede I’m almost ashamed to say this (as they’re Swedish), but please don’t fall into the Daniel Wellington trap. That stuff is seriously just crap. This is the first and last time you’ll hear me badmouthing anything Swedish, haha.

Yet another thing I’ve learned from blogging in a cold climate (doesn’t matter if it’s London, Stockholm or Paris, being outside for hours for photo shoots is cold in the winter no matter where you are) gets to you. Some of my most successful photo shoots have given me a mancold from hell and have had me in bed for days, but they were so worth it. I won’t tell you which ones they were, but the pictures turned out gorgeous. Trying to avoid catching that cold though I always bring a warm jacket to set now. I also try to keep warm in any way possible, but as I don’t want to get too private I’m not sharing all of my “how to stay warm when shooting in the cold” secrets. Soon we’re heading towards spring and I can’t wait until I can toss that huge jacket away and just do photo shoots for hours without all the fuss of red noses and numb fingers and toes (not to mention other body parts). Stay tuned for a spring that will bring along huge changes in my life. All I can say now is: I’m more than excited, I’m thrilled! Cheers to keeping me company for six months and once again, thank you!

Love,
Thomas

Beanie: H&M
Bomber: KHND Studios
Long sleeved tee: H&M
Jeans: River Island
Sneakers: H&M 
Watch: Komono

Photographer: Thomas Sandau[:sv]Livet är allt en mystiskt sammanflätning av de mest udda sammanträffanden. När jag skrev detta inlägg insåg jag att det faktiskt är mitt sexmånadersjubileum för bloggen idag. Mitt första inlägg någonsin plåtades med en tisha från H&M från Biebersamarbetet och här står jag nu sex månader senare med ytterligare en tisha från nämnda samarbete. Det var ingalunda planerat utan var nog del av universums udda plan på något vis. Jag tänker olikt många andra bloggare inte dra en lång historia om vad jag lärt mig under dessa månader och hur mycket jag vuxit som person och yada, yada. Ni som följt mig har sett vad jag hållit på med och för att sammanfatta det hela: En hel del har hänt. Att köra en återblick på allt det skulle till och med tråka ut mig. Det som är intressant är vad som komma skall. Vi snackar om stora förändringar. Bra förändringar. Makalösa förändringar. I mitt liv. Det bästa av allt är att jag har äran att dela allt detta med er. Tack för allt stöd så långt och för att citera Jonas Gardell, det har varit en ära att ha er som gäster i mitt liv och jag hoppas ni fortsätter gästa mig åratal framöver!

Som sagt tänkte jag inte prata om vad jag lärt mig under dessa sex månader, men vissa saker är värda att nämnas. Först av allt. Plåtningar är helt och hållet beroende av vädergudarna och man vet alltid på vilket humör de är. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen som under denna plåtning där jag och min fotograf (som av ett ödets nyck också heter Thomas) fick plåta i kyla, duggregn och den evigt närvarande Malmövinden. Det gäller bara att hålla humöret uppe vare sig dina sneakers är dränkta i lera eller inte…

Jag har också lärt mig att inte försöka kopiera andra eller jämföra mig med andra. Mitt försök att få till en Biebermin i bilden ovan liknar inte originalet någonstans (som bilden på tröjan då). Jag är inte säker på att jag ens vill likna honom om vi ska vara ärliga, eller tja, vad fanken, han är het, så glöm det där. Det viktigaste av allt i mitt bloggande och mitt liv överlag är att vara mig själv och att bejaka mitt inre. Genom att vara mig sann både gentemot mig själv, men även andra, har jag upplevt livet på ett sätt som jag inte ens kunde föreställa mig tidigare. Livet är bra nu. Riktigt bra. Bara för att jag vågar vara mig själv. Inte låtsas vara någon annan. Inte ens Justin.

Under resans gång har jag också lärt mig några saker om klockor. Jag har aldrig varit någon klockfantast, men nu äger jag en hel drös av dem. Främst har jag fått dem som gåvor eller genom samarbeten och numera vet jag skillnaden mellan en bra och en dålig klocka. Belgiska Komono är väl värda ett besök. De är prisvärda och ack så eleganta i allehanda utföranden. Som svensk skäms jag nästan för att säga detta då jag älskar att lyfta fram svenska varumärken och visa upp dem för både hemmapublik och omvärlden, men vad du än gör, ramla inte ner i Daniel Wellingtonträsket. Det är seriöst billig sekundavara. Förhoppningsvis var det första och sista gången ni hörde mig tala illa om svenska varumärken…

Ytterligare en sak jag lärt mig genom bloggande i kallt klimat (och det kvittar om det är i London, Stockholm eller Paris, att fota utomhus för flera timmar i rad under vintern är kallt) är att det biter på en. Några av mina mest framgångsrika plåtningar har gett mig en förkylning från helvetet som gjort mig sängliggande i dagar, men det var så värt det. Jag tänker inte avslöja vilka de var, men bilderna blev fenomenala. Numera har jag alltid min varmaste jacka med mig på plåtningar för att undvika förkylningar. Jag tar till mig alla medel för att hålla mig varm, men för att inte bli för personlig tänker jag inte dela med mig av alla “hur jag håller mig varm under iskalla plåtningar”-hemligheter. Snart är det dags för vår och jag kan knappt bärga mig tills jag kan kasta av mig den enorma jackan och bara plåta i timmar utan att behöva gå runt med en rinnande röd näsa, stelfrusna fingrar och tår, för att inte nämna andra kroppsdelar… Häng med under en vår som kommer att frambringa enorma förändringar i mitt liv. Allt jag kan avslöja just nu är att jag är helt exalterad! Är glad för att ni hållit mig sällskap i sex månader och vill återigen rikta er ett stort tack!

Mössa: H&M
Bomberjacka: KHND Studios
Långärmad tisha: H&M
Jeans: River Island
Sneakers: H&M 
Klocka: Komono

Fotograf: Thomas Sandau[:]

73 Comments

 1. Stephanie
  February 24, 2017 at 3:13 am

  Awww Thomas I think it’s so cute that your first post and your six month post both had similar tees! Way to go, Bieber, for being a good luck charm haha. Do you actually like his music? I’ve been a fan for years, but I know it’s an unpopular opinion haha. I’m really excited for what the future has in store for you! It’s been so fun following along for almost your entire blogging journey!

  Stephanie // SheSawStyle.com

 2. Maggie
  February 24, 2017 at 7:06 am

  Happy 6 months! It’s crazy how time flies, but also to see you grow along the process is just amazing. I often times find that gloomy weather is the best for photography because colors really pop. (Not to mention, I have a thing for gray backdrops.) I’ve never heard of that watch brand before. Honestly, Daniel Wellington is taking the world by storm. I don’t know what makes a good watch good, but maybe you can do a separate blog post on that? I’d love to learn more!

  xoxo,
  Maggie S.
  ❤Clothestomidnight.com

 3. Karina
  February 24, 2017 at 10:25 am

  Ohhh Thomas,
  Times Flies true, wish you more 60 years Blogging:) 6 months is enough time to Look back and learn 🙂 Love that you wear The Bieber Tee as in your first Post:)
  I am always obsessed with your photos, you have Great Style and I can see on the photos that you Love what you do:) This is the Most Important I think:)
  Your Look always Unique and Special:)
  Ahhhha about watches, I have the same experience, I have like 25 lol, and I really see the difference:)
  Actually Love yours, very Unique one:)
  I enjoyed to Read your Honest Post as always:)
  Happy Weekend
  Kisses Karina

 4. Camille
  February 24, 2017 at 12:11 pm

  Happy six months and I love this look, so stylish 🙂

  Camille xo

  http://www.cococami.blogspot.co.uk

 5. Iliana
  February 24, 2017 at 2:18 pm

  Congratulations on your six months Thomas! I’m so excited to see what the future holds for you and I mean I know it’s going to be nothing but positive things and new doors will open for you!

  Like always I love the look that tee is so much fun and the coats look so cozy 🙂

  Xx

 6. Gina Diaz
  February 24, 2017 at 3:27 pm

  So great to ready your post, Thomas! I love learning about your insights and growth thru the blog. Styling is always on point. I love it! Congratulations on your six months and best wishes for what is yet to come!!!

  much love, Gina

  Xx. arstyrunway.com

 7. Aimara
  February 24, 2017 at 4:33 pm

  Happy 6 months Thomas! I’ve been following along for a while and I love what you do here with your stories, writing and photos! Keep it up! Can’t wait for you to share the new, amazing projects coming out your way!
  And yes to warmer temps lol. So hard to take pictures when you have partially frozen body parts hahaha
  Thanks for sharing and have an awesome weekend!
  Love this watch too! Even though I do like DW, you can totally see the difference in quality just by looking at the photo!
  Thanks for sharing your honest thoughts as usual! Have a great weekend 🙂
  XO
  Aimara
  http://www.waysofstyle.com

 8. diana
  February 24, 2017 at 5:39 pm

  Happy Birthday to your blog! I collaborated first time with DW few years ago and to be honest the quality of the watch has changed, I wonder if because they started to make their watch in China, I was very disappointed when got them last year because the belt broke up right away.

 9. Bryanna
  February 24, 2017 at 5:46 pm

  That so exciting! Happy 6 month blogaversary! I love it when things accidentally fall into place. Best feeling ever, am I right? Plus, Bieber had such a kick ass album this past year! He has equally grown as a person and a musician. I think it’s cool how you two parallel each other with growth in your career, and the fact that you wore his t-shirt. It’s just the icing on the cake! So happy for you, Thomas!

  xoxo Bryanna | Coming in Clutch

 10. Anthony @oh_anthonio
  February 24, 2017 at 7:40 pm

  Congrats on 6 months! It’s been almost 6 years for me, so you’ve definitely done well for yourself! I have the short sleeve version of that tee that I got at the concert in NYC. Guess we’re both Beliebers haha

 11. Candi
  February 25, 2017 at 3:56 am

  Happy six months Thomas! I’m coming on three months so I’m halfway there 😉 I’m pretty new to your blog but I really enjoy reading your posts, so please keep them coming! I’ve tried taking picture in the cold before too while travelling, and I agree, it’s not easy! I’m usually running to and from the car in between the shots, the things we do for posts… haha! Btw, I think it’s such a cute coincidence that you wore the same shirt for your first and six month post 🙂

  Have a great weekend!
  Candi
  @thelollychase
  thelollychase.wordpress.com

 12. Samantha Mariko
  February 25, 2017 at 4:53 pm

  I love the matching T-shirt and beanie, Thomas! I really enjoy his recent music since it’s so catchy and more mature. And wow I didn’t realize your blog was still new (only six months?!). I must say, you are doing an amazing job with everything, including the photography and the writing. Congrats 🙂
  http://www.samanthamariko.com

 13. Coco
  February 25, 2017 at 5:56 pm

  As a happy anniversary note I would like to compliment you on the high quality of your blog content. Every post is a pearl I cherish, both for the amazing quality of the pictures and because you write beautifully. Some posts have moved me to tears and you know which ones 🙂 I also love your sense of style: you clearly don’t mimick others (thank God), which makes your outfits unique and effortless. Although I’m not a Biebs fan I find this look very cool and irreverent, two adjectives which I would use to define you as well 🙂 The watch does look high-end, sassy and hot. Let’s not talk about all the DW saga. I think I’m the only blogger in Italy who doesn’t own one of them. Does somebody actually buy them? Ok enough. Happy anniversary dear Thomas! Baci, Valeria – Coco et La vie en rose FASHION & BEAUTY

 14. Sharon Wu
  February 25, 2017 at 11:13 pm

  wow time flies huh?! can’t believe you’ve been blogging for 6 months already. i still remember those days i would bug you to start one because you have amazing style! now you’ve not only gotten me as a loyal fan but my dad too. LOL!!! love your beanie too btw! 🙂 hope you’re having a fantastic weekend 🙂 xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/uncategorized/spring-faves-the-ruffle-trend/

 15. Jennifer Quattrucci
  February 26, 2017 at 12:13 am

  My Dearest Tommy,
  Happy 6 months !!!! Wow ! It amazes me that you have only been doing this for 6 months because the first time I read your blog ( hmmmmmmm 6 months ago???? ) I was hooked , obsessed, and inspired . I almost gave up blogging at that point and your quality work kept me pushing and going forward.
  You are my favorite. My favorite blogger and one of my favorite people.
  Love,
  Your Jenny
  Ps. I’m a belieber

 16. Merel
  February 26, 2017 at 12:43 am

  Love this outfit! The Bieber collection is awesome.

  x Merel
  http://www.andathousandwords.com

 17. My Closet Journey
  February 26, 2017 at 1:52 am

  Thomas, this post is FANTABULOUS first off the H&M X Tour collaboration has been one of my faves… like ever! It looks amazing on you! I loved reading about the things you learned, I too have learnt some of those many lessons with my blog in the year that I have been doing it! I can totally relate to the cold, I’m from Canada so -30 degrees celsius is no stranger to me! Although I will admit, the shoots with horrid weather are some of my faves ever. -xx

 18. shalini
  February 26, 2017 at 4:58 am

  Thomas, I am amazed that you have only been blogging for 6 months and have accomplished so much. I love your writing skills and your photos. Bravo and Congrats! xo shalini ww.styledevotee.com

 19. Leila D.
  February 26, 2017 at 5:51 am

  Hi Thomas! Congrats on the 6 months, you’re such a pro at this, I would have thought 6 years lol. I think you’re even better than Bieber himself 🙂 Love the look and the photos turned out amazing despite the cold weather. Enjoy ur Sunday. Xoxo

  http://Www.leilad.com

 20. Miki
  February 26, 2017 at 9:26 am

  Congrats on 6 months Thomas! That’s awesome! I love that you somehow ended up with a Bieber tee again. Maybe he’s your good luck celebratory charm. 🙂 So cute that you kind of tried to mimic him for a second. I completely agree with you on the weather situation with photoshoots – at NYFW it was raining and so windy on Day 4, that I had to actually reshoot some of the photos back in LA, but when things like that happen, you just go with it, enjoy and make the most of it, right? 🙂 Sometimes you get the best photos from the unexpected. Looking forward to seeing how you continue to grow!

  Xo,
  Miki
  http://mikialamode.com

 21. LAFOTKA
  February 26, 2017 at 11:41 am

  6 months? WOW you have done so well! Congratulations and who doesn’t love a bit of Bieber?
  I adore that picture with the ladder – too cute and playful! Makes me think of a “cool Bieber in La La Land” 😉

  Love your blog – keep up the amazing work!

  Tatyana x
  LAFOTKA

 22. EVA
  February 26, 2017 at 2:36 pm

  Hello Thomas!!
  Congrats to your work, I have many watches too, but I love them also before blogging ;)Sending love from Italy
  Eva
  http://www.themermaidfashion.com
  Can I have a Bieber tee??

 23. Michelle
  February 26, 2017 at 6:17 pm

  Wow you totally can’t tell it was rainy. Your shots are gorgeous! So impressive you’ve accomplished so much in 6 months! Also – love that the Biebs is making a comeback here LOL. He is pretty hot 🙂 Happy Anniversary!
  XO
  http://www.lehoarder.com/

 24. Yasmin
  February 26, 2017 at 6:30 pm

  Perhaps Bieber is your lucky charm with how well you’ve been doing with your blog in just 6 months. Can’t believe it’s only been that long. Seems like you’re a seasoned pro! Looking forward to the next 6 months!

  xx Yasmin
  http://banglesandbungalows.com

 25. gracie
  February 26, 2017 at 8:05 pm

  I knew I would love this post when I saw the title 🙂 I too am a huge Bieber fan. I actually waited in line this summer at his LA pop up shop for hours, not only for the merchandise but to hopefully see him ! SO maybe he’s your good luck charm since you accidentally wore him again on this special shoot. Your blog is great. Love all of your posts ! You are killing it !
  Happy 6 month Anniversary
  xx,gracie
  snappedbygracie.com

 26. Jo
  February 26, 2017 at 9:35 pm

  Congrats on your six months of blogging! I honestly can’t believe you’ve only been blogging for six months! Your content is always so good that it seems like you’ve been doing this for years. I can’t wait to see what’s in store for your journey in blogging. Totally rocking the Biebs tee by the way!

  xo, Jo
  http://www.cutandchic.com

 27. Jordan Chapman
  February 27, 2017 at 12:15 am

  Congrats on the 6 months!! It’s crazy to see how life and blogging comes full circle and in all honesty, there’s never a bad time for Biebs!! You always have great shoots, can’t wait to see more of them!
  Jordan xx
  http://www.thehatlogic.com

 28. Candace
  February 27, 2017 at 2:22 am

  Like you, I didn’t really wear or care for watches much before I started blogging. Now, I am obsessed with them and look forward to continuously getting more. You have come so far in only 6 months of blogging. I look forward to what you have planned in the future 🙂

  http://www.thebeautybeau.com

 29. Jenelle
  February 27, 2017 at 2:59 am

  Congratulations on a huge six months! Haha, I have no doubt that you have learnt a deal about watches, apparently as bloggers we love them right?! 🙂 I agree that in comparing yourself to others, or trying to mimic another is not a good idea. We are all unique and that is what matters!
  xx Jenelle
  http://www.inspiringwit.com

 30. Laurelle
  February 27, 2017 at 6:29 am

  Happy 6 month anniversary! I also hate cold photoshoots haha. Yay for spring! Can’t wait to see your next 6 months of content!
  -Laurelle
  http://www.bellebylaurelle.com

 31. Rachel Vogt
  February 27, 2017 at 6:43 am

  You wore this outfit so well. Loving this relax look.
  xoxo, Rachel

 32. Linh Dao
  February 27, 2017 at 7:16 am

  Ahhh! Happy 6 months! I love this thomas! I love the tshirt too babe! This is awesome! I honestly love him and his music! Your outfit is amazing as always so I cannot wait to see the next 6 months content!!

  Linh

 33. samira
  February 27, 2017 at 8:15 am

  Happy 6th month anniversary! SO impressed by your posts and blog everyday. You are rocking it!! Keep up the great work. Also love this look, I’m a huge fan of artist/band tees. Killing it!!

  xo, samira

  http://www.leathertolunch.com

 34. Eliza
  February 27, 2017 at 9:04 am

  Great post and I totally agree with you! Running your own blog lets you learn a lot of new things. And I agree about the cold weather, it’s always very challenging but the result is definitely worth it. But to be honest it’s almost impossible to warm up afterwards:)

  Cheers, Eliza | http://www.fashion-confession.com

 35. Charissa
  February 27, 2017 at 10:37 am

  You’re only blogging for 6 months? That’s so short! You’ve accomplished so much in such a short time, well done Thomas! Looking at the Bieber sweater, I think the whiteblonde hair would look amazing on you….
  XO Charissa || http://WWW.LADYGOLDAPPLE.COM ||

 36. Eric k
  February 28, 2017 at 12:43 am

  My buddy, you are so right about things we learn along the line and what you are doing here is absolutely amazing, because you are embracing everything you have learned thought this process. I am so fortunate to be part of your incredible journey. I am so happy for you and for your every accomplishments and new exciting things coming up. cant wait. You ROCK buddy.

 37. huyen tran
  February 28, 2017 at 2:40 am

  I see that half jacket pose going on! Its definitely a trending pose lately in the blogger world. Anything to make you not look like a statue right? haha. That’s the first time I’ve ever heard anyone talk down on DW! But to each his own haha. However, with the right watch, it can definitely complete a look!

 38. Rachel Holliday
  February 28, 2017 at 3:44 am

  Woohoo for 6 months! Your posts are always so professional and well written- I always really enjoy reading 🙂 Justin Beiber has never looked so good, it’s so funny that you had a JB tee on in your first post and this one. I agree that there’s no point ever trying to impersonate anyone else- individuality and confidence is key!

  Rachel xx
  http://www.thedailyluxe.net

 39. Kierra
  February 28, 2017 at 6:51 am

  Happy 6th month anniversary indeed. So true boo! Stay true to you! I actually meet Justin Bieber when I was younger, honestly I didn’t find him that interesting then. He is much better now I suppose. haha. Anyways, your street style is seriously killing it. I know what you mean by never knowing what the weather will be like, it is the same way here.

 40. Marii-Heleen
  February 28, 2017 at 8:27 am

  Happy 6 months! I’ve done it only 4 months now and you are truly an inspiration! Psh, love the T-shirt 🙂

 41. Aleksandra Ladygin
  February 28, 2017 at 1:09 pm

  My congratulations! 6 month it is short time but enought to understand you love what you do and do what you love because i can feel it in your posts! I am always impressed by your posts. Anyway… go ahead, make your dreams come true!!!

 42. Sarah
  February 28, 2017 at 3:18 pm

  Congrats on the six months, I always look forward to reading your posts. They are so well thought out and you always share so much about your life. I hope I can do the same one day, but I can imagine how much time it takes to put your thoughts across. I am loving your Tee, you totally rock this look. Our photoshoot conditions are exactly opposite, I am always feeling way too hot and the humidity is messing up my hair. Sometimes I wish it was cooler, but I can only imagine how shooting is in Sweden at this time of the year. The things we do for blogging :). Wishing you all the best on your blogging journey.

  xxx
  Sarah
  http://sarahatiq.com/

 43. francesca
  February 28, 2017 at 7:53 pm

  Damn you are such a pro blogger already its crazy! I can’t believe how good you are. Love the t-shirt btw. Gotta love the beibs!
  Francesca
  Frank Vinyl : A California Fashion Blog

 44. Luke
  February 28, 2017 at 8:01 pm

  Congrats Thomas on reaching 6 months! I can’t believe how many amazing adventures and goals you have achieved with the blog in such a short time!

 45. Ana Vukosavljevic
  February 28, 2017 at 10:22 pm

  Happy birthday to your blog!!

  I thought you are blogging for years and Im amazed even more now. You are doing great job Thomas!!

  Loved this outfit <3

 46. Lisa mao
  March 1, 2017 at 12:55 am

  Congrats on the six month anniversary on the blog! Haha and well I guess once you go bieber you really can’t go back, a happy coincidence perhaps 😉
  I find that shooting during the rain / cloudy days make for really nice photos because the sun doesn’t over expose the face hehe, your photos came out super nice too.
  And yes! Defintely gotten so many watches these past three years. My family actually runs two watch business for the last 25 years, my dad learning the trade since he was 15, and as much as I hate to admit I had shown him the DW watches before and he said they are quite respectable in quality – of course nothing compare to your Omegas and Rolexs haha, but defintely not china cheap compare to some of the watches we see on IG!

  Wanderlustts
  http://www.wanderlustts.com

 47. amanda
  March 1, 2017 at 1:45 am

  Happy milestone! Isn’t it just so astonishing how much you learn in that amount of time? You are certainly much further along in your craft than I was at six months! I honestly just sort of assumed you’d been blogging much longer so cheers to you on that! Also, what a meaningful coincidence to have! You paired that fun tee and jacket together flawlessly! Can’t wait to continue your blogging journey with you!

  Manda | http://EvocativelyChosen.com

 48. Everest
  March 1, 2017 at 2:46 am

  Congrats Thomas on ur six months in ur cyber home! I actually am surprised that your blog is only 6 months only as the work you have been producing is so amazing and you have such a flair for writing!
  I sure look forward to being a witness to your progress in the year ahead!
  Kisses,
  Everest
  http://Www.everestsays.com

 49. maryam
  March 1, 2017 at 3:37 am

  First, I like to say congratulations!! 6 months!! wow, you have achieved so much and you should be very proud! You have a great style of writing and great sense of fashion. Can’t wait to see more from you.

  xo, Maryam
  http://www.glamandposh.com

 50. Danielle
  March 1, 2017 at 3:16 pm

  I’m still floored that in six months you have come this far! I’m sure you’ve been told this before but between your writing and your knack for the perfect photo, you were made for blogging!

  xx, Danielle | Pineapple & Prosecco

 51. Josie
  March 1, 2017 at 5:46 pm

  You’ve been blogging for only 6 months?! Oh shit now I feel ashamed hahaha … but seriously, you have done so much in such a short time period. You are truly an inspiration. you know how much I like to read your posts because you are always true and honest. Ok … DW lol so funny! I was also thinking it’s only the hype … if you confirm this then I’m certain it’s true! Loving this effortless with the Biebs! And you’re better off being YOU than him haha

  Can’t wait to see what you have in store for us for the next 6 months. I’m sure it will be nothing short of great!

  Bisous, Josie
  http://www.petiteandbold.com

 52. Katya | Style Sprinter
  March 1, 2017 at 8:09 pm

  Congratulations on your 6 month anniversary! It’s nice to see how everything has come full circle with you and your Bieber shirts! I really loved what you had to share about your experiences and lessons learned while blogging, I can’t wait to see what else you have to share in the coming months/years!

  http://stylesprinter.com/

 53. Andreea Birsan
  March 1, 2017 at 8:11 pm

  I would never picture you as a Belieber haha, but you are totally rocking that shirt and beanie! You know how to work a lot of styles and that is such an unique gift! Also happy 6 months anniversary on your blog! Wishing you a lovely week! x

  Andreea,
  http://couturezilla.com/

 54. Lily Rose
  March 1, 2017 at 8:17 pm

  Wow, following your blog all this time I didn’t think it was only 6 months ago when you started. All your photos and writing are so amazing that I thought you’ve done this for years. I have to agree on the cold blog shoots. I seriously cannot wait for it to warm up. I get a cold and headaches almost every week after a shoot. Aren’t we bloggers crazy? Happy 6 months to you and I cannot wait to see what to come next!

  -Lily from With Love Lily Rose

 55. Tania
  March 1, 2017 at 8:36 pm

  I can’t believe that you’ve only been blogging for 6 months! You seem so much more experienced and successful it’s hard to believe. Well, congrats on all that you’ve accomplished! I really like that Bieber shirt, it’s such a great pic of him! Also love your Komono watch–it really does look gorgeous!! To be honest, I’m not big on wearing watches either since cell phones have made them redundant. Many of mine have dead batteries but since I only wear them as accessories, I haven’t bothered to get them replaced. But Thomas, do you realize you are wearing yours upside down or did you do this on purpose for the picture?? 😉

  xx freshfizzle

 56. Jacqueline
  March 2, 2017 at 1:30 am

  I cannot tell you how true that is. One time I shot in 30 degree weather in just like a thin “sweater”. Seriously surprised I didn’t get sick. I’m loving that watch too. It looks really nice

 57. Hadasah
  March 2, 2017 at 2:13 am

  Dear Thomas,
  I’m so happy about the 6 month anniversary of your blog. I want you to know I truly LOVE your blog! And I know that the best is still to come for you and the blog!!! It’s so cool you decided to wear another Bieber tee from H&M, you definitely know how to rock a tee! 😉

  Warm hugs from Miami..
  xx

 58. Tandya
  March 2, 2017 at 3:02 am

  Wow only six months?! Your blog looks so amazing! I agree about mimicking others. It’s so important to stay true to who you are and to never compare yourself to others. Each person has their own journey and everyone is going through life at different paces.

 59. Kayla Amadasun
  March 2, 2017 at 3:38 am

  Happy 6 month blog anniversary! And I too am a Belieber! Lol but I’ve become such a huge fan of your blog over the past few months, you’re an awesome person that creates some pretty awesome content! I’ve always loved bloggers that are conversationalists when writing ?

 60. Sheree
  March 2, 2017 at 5:09 am

  Aw happy 6 month bloggerversary! I was going to say something cheesy like bieberversary but that might be overkill. Nice outfit and it takes a lot of balls to wear someone else’s face on your chest and you did so quite well and stylishly. I seriously laughed when I read the watch part…I have not worn a watch since maybe in my 20s and cell phones were just coming out (Hello Moto?) and now I too have a bunch of them. I’ll take your word that Komoto is not another DW but true swiss. Love your post as always!

  ~ xo Sheree
  Posh Classy Mom
  Instagram

 61. Thai Lam
  March 2, 2017 at 9:09 pm

  Happy six months Thomas! You are such an inspiration!

 62. Jen
  March 4, 2017 at 6:17 pm

  Happy 6th month anniversary! Your blog has inspired so many people, me being one of them, throughout the 6 months. I can’t wait to see how you will continue to grow and put out more amazing content. BTW I am a huge Bieber fan so when I saw the title of the post I was really excited! Please stay warm and always stay true to yourself. You’re amazing Thomas!!

 63. Cece Lam
  March 4, 2017 at 9:36 pm

  I actually enjoy shooting on gloomy days because the lighting from the photos always come out really cool. I’m totally digging your bieber shirt and jeans! 🙂 🙂 🙂
  http://www.cecelam.com/2017/03/coach-iii.html

 64. Mary
  March 5, 2017 at 9:07 pm

  Happy 6 months! I love that bomber! You look so fashionable and these photos are amazing!

 65. Deddeh Howard
  March 6, 2017 at 12:45 am

  It reminds me of shooting in the rain in cold NYC, oh man, I was dying but made the best out of it. I love this look and you look amazing as always.

 66. frank lin
  March 6, 2017 at 12:26 pm

  hihihi my sister got that t-shirt too when we were on the
  Bieber concert in Cologne :)))) love it!

  xx frank

 67. Lauren
  March 7, 2017 at 4:08 am

  Awww that is just too cute! Congrats on the blog anniversary! Love the Bieber shirt on you, too great 🙂

  Xx,

  Lauren // http://www.mylifeaslaurr.com

 68. Darya
  March 8, 2017 at 9:25 pm

  Great post dear. Love the details of your look and the shirt!!

  Xoxo
  Darya

  http://www.thebloomingbouquetstyle.com

 69. Ria
  March 8, 2017 at 11:31 pm

  Congrats on 6 months, I love Bieber and this coincidence.

 70. Sarah
  March 13, 2017 at 6:36 pm

  Yessss beiber lol love this! And you gave some great insight. Especially trying not to mimick others. Love! As always.

 71. Bernice
  March 14, 2017 at 11:44 am

  Awesome Bieber tee! Although I’m not a fan of him, is a cool tee

  https://www.bunnybernice.com/single-post/2017/02/24/Fairfax-Roberts-x-Louboutin-Spring-Collection

 72. marcy
  March 15, 2017 at 8:16 am

  Happy 6 months Anniversary Thomas!! Not a huge fan of Bieber hahaha but I like the style of the look.
  I only shoot in sunny days hahaha I wonder how will be to shoot on cloudy and rainy days specially if I’m thinking to move to Europe this year 🙂 Even so you and your photographer manage to do great shots since all pics look great.

  xoxo
  Marcy

 73. Darlene
  March 21, 2017 at 1:09 pm

  Hey Justin Bieber is Canadian! hahaha anyhoo, WOW! only 6 months of blogging? I thought you’ve been blogging for awhile now as wow your site and your Instagram is getting so much attention and you have gained followers already and you look so professional! like you’re a pro already in blogging and taking OOTD. I’m so happy and glad to be part of your audience and surely we can’t wait to see what else you’ll let us see.

  Wishing you more successful years ahead of you!

  xxxx
  thenewgirl

Comments are closed.