Blog posts

Thomas 3.0

Thomas 3.0

Fashion, Life itself

[:en]Today marked the beginning of my new life. Today I handed in my resignation and am quitting my day job one month from now to focus fully on what I love doing, that is, blogging and social media. This was by no means an easy choice to make, but one I have been dreaming of ever since I began blogging. This also marks the beginning of so many more huge changes in my life. During April I will move back home to Stockholm. My home, but also the city I fled from when my drinking got out of control. As grateful as I am for the time in the cute university city of Lund and my day job in Malmö down here in the south of Sweden, I’m more than excited to make a comeback in my home town.
Quitting my job doesn’t come without mixed feelings though. This is the first real job I had had for five years or so (5 years spent in quite utter misery to be honest) and my job literally saved my life in more than one way. First of all I cannot even begin to describe the feeling of having a day job after all those wasted (pun intended) years. It gave me both financial security and self confidence and pride of once again being part of society. During my last relapse my job literally saved my life as I with the help of my boss (and my family) got into treatment and have been sober ever since. If that treatment wouldn’t have taken place I would without doubt be dead today. It is with huge amounts of gratitude I now say goodbye to my day job and my beloved colleagues without who I don’t know where I would be today.

However, leaving doesn’t mean forgetting. Quitting doesn’t mean broken friendships. When I look back on my incredible journey these people will have a place in my heart forever and I will keep in touch with them. Although we’ve always been more friends than colleagues (sorry boss), now we’ll only be friends and are able to enjoy the perks of enjoying each other’s company without having to think about work. Never look back is something you often get told, but I urge you to do the opposite. Look back as much and often as you can and reflect on all the good things you’ve been through, but also learn from the bad ones. With that said, don’t dwell in the past. The future is only as bright as you choose to make it.

As I take these first steps full of self confidence into my new life there’s only one word that comes to my mind: Gratefulness. I am so incredibly thankful and grateful for my life. My happy childhood, my quite extravagant teen years that spinned long into adulthood, my dark period, my second coming and now Thomas 3.0. I do admit I’m taking a leap into the unknown without having the same financial security as before, but I know I’ll be fine. More than fine. I’ll be alive in every sense of the word.
To wrap it up I must mention that one of the best indications to the journey I am about to embark on is this jacket. It’s a beautiful beige suede jacket from the prestigious and respected Swedish maker of leather jackets, Jofama, founded back in 1928. When I began using Instagram and no one understood why I was posting a bunch of selfies, Jofama was one of the companies I dreamed of being able to work with one day. Today I’m doing just that. Dream after dream comes true and life will keep spinning on. I’m a realistic person. I know there will be hardships, but for every dream achieved I’ll set new personal goals and the sky is not the limit. I’m going places. Lots of places. This time with the Jofama x King Magazine collaboration from their SS17 collection well worth checking out, just like me.

Suede jacket: Jofama x King SS17 collection
T
ee: Garcia Jeans
J
eans: H&M

Sneakers: H&M

Photographer: Joanna Bladh, Photostory[:sv]Idag tog jag ett av de största stegen i mitt liv. Jag sa upp mig från mitt jobb för att fokusera heltid på något jag brinner för, det vill säga, bloggande och sociala medier. Beslutet var inte lätt att fatta. En fast anställning med intressanta arbetsuppgifter, men framförallt underbara kollegor som jag delat både dalar och toppar med. Dock kommer det en punkt i livet där jag måste gå vidare. Det här markerar begynnelsen av en kedjereaktion som förändrar mitt liv i grunden. Under april kommer jag att flytta hem till Stockholm. Mitt kära Stockholm. Mitt hem, men även staden jag flydde ifrån när mitt drickande blev ohanterligt. Jag är Skåne evigt tacksam och alla dessa år i underbara Lund där jag bor och dagarna på jobbet i Malmö har varit ovärderliga, om än stundom präglade med hemlängtan. Nu kommer jag hem och jag gör det med besked.

Att sluta på mitt nuvarande jobb är inte helt utan känslosvall eller vemod. Detta var det första riktiga jobbet jag hade efter cirka fem år i dimman (fem rätt så miserabla år i ärlighetens namn) och jobbet räddade mitt liv på fler än ett sätt. Det är svårt för någon som aldrig varit arbetslös att beskriva känslan av att ha ett jobb att gå till efter alla mer eller mindre bortkastade år. Det gav mig en ekonomisk trygghet, självsäkerhet, men även en stolthet i att återigen vara en del av samhället. Jag minns fortfarande hur jag tårögd satt på tåget hem och konstaterade att jag pendlar till jobbet precis som alla andra. I samband med mitt sista återfall räddade mitt jobb mig bokstavligen då jag med hjälp av min chef (och familj) kom in på behandling och har varit nykter sedan dess i snart 19 månader. Om den behandlingen inte hade ägt rum just då hade jag garanterat varit död idag. Det är med stor tacksamhet jag nu tar adjö av både mitt jobb, mina kära kollegor och Skåne utan vilka jag inte hade varit där jag är idag.

Att lämna betyder däremot inte att glömma. Att sluta leder inte till att vänskapsbanden kapas. När jag ser tillbaka på min fantastiska resa kommer dessa människor att för evigt ha en plats i mitt hjärta och vi kommer att hålla kontakten. Även om vi alltid varit mer av vänner än kollegor (förlåt, chefen!), kommer vi nu att vara enbart vänner utan att behöva oroa oss om jobb eller annan vardagstristess när vi umgås. Ofta blir man tillsagd att man inte ska se sig om, men jag uppmanar till det motsatta. Blicka tillbaka så ofta och mycket du kan och fundera över allt det positiva du varit med om, men lär dig även ifrån det negativa. Med det sagt, lev inte i det förflutna. Framtiden är precis så ljus som du själv väljer att göra den.

När jag tar dessa första steg in i mitt nya liv med enorm självsäkerhet är det ett enda ord som dyker upp i min hjärna. Tacksamhet. Jag är otroligt tacksam och ödmjuk för och inför livet. Min lyckliga barndom, min något extravaganta tonårsperiod som fortsatte långt in i vuxen ålder, mina mörka år, mitt återinträde till livet och nu Thomas 3.0. Jag erkänner att jag tar ett språng in i det okända utan att ha samma ekonomiska trygghet som tidigare, men jag vet att jag klarar mig. Mer än väl. Jag lever, i varje bemärkelse.

Avslutningsvis måste jag nämna att en indikation om den resa jag är på väg att påbörja är denna jacka. Denna mockajacka i beige kommer från Jofama som är ett välkänt och prestigefyllt svenskt varumärke som grundades redan 1928. När jag började med Instagram och lade upp bilder på mig själv i diverse poser och ingen förstod varför, så var Jofama ett av de företag jag drömde om att en dag få jobba med. Idag gör jag just det. Dröm efter dröm uppfylls och livet spinner vidare. Jag är realist. Jag vet att motgångar kommer, men för varje dröm jag uppnår kommer jag att sätta nya personliga mål och gränser i hur långt jag kan komma finns inte. Jag kommer att gå långt. Mycket långt. Denna gång med Jofama x King Magazine-samarbetet från deras SS17-kollektion som är väl värd att kolla in, precis som jag.

Mockajacka: Jofama x King SS17 collection
Långärmad tisha: Garcia Jeans
J
eans: H&M

Sneakers: H&M

Fotograf: Joanna Bladh, Photostory[:]

80 Comments

 1. Eric k
  February 28, 2017 at 1:07 am

  What an incredible post my friend. I always talk about being grateful and not forgetting all great ppl surrounding you. You are making big steps and I can wish you only luck and patience. Never look back. making this kind of decisions are not easy, and when you make them you know that your mind is in the right place and I will just buckle up and enjoy the ride with you, as i know that you will take all of us to the most amazing journey and new chapter in your life.
  Thank you for sharing buddy

 2. Agnes
  February 28, 2017 at 1:17 am

  Omg you’re a full time blogger now!!! Congrats!! I love this look.

 3. Mariann yip
  February 28, 2017 at 1:39 am

  Congrats! This made me so happy because I actually did the same thing about two weeks ago and it was probably the best decision I’ve made so far! I’m not sure where this whole blogging thing will take me but I am excited to follow your journey and so happy you took the plunge to pursue it too!

 4. huyen tran
  February 28, 2017 at 2:13 am

  Your posts always keeps me engaged. I always hear about people quitting their day job to risk it all and pursue on what they love. It definitely takes a lot of courage and I cant wait to see where it takes you 🙂 good luck on everything!

 5. Atsuna Matsui
  February 28, 2017 at 2:53 am

  OMG congrats on quitting your day job Thomas! 🙂 I actually just quit my day job 3 months ago to pursue blogging full time. Although it’s been challenging, I also feel like this learning experience has been so rewarding as well. So excited to see where you go from here.

  http://www.atsunamatsui.com

 6. Anthony @oh_anthonio
  February 28, 2017 at 3:32 am

  Love that jacket Thomas! I had the same feelings when I quit my job to blog full time but it’s great to be your own boss! You’re gonna succeed and love it!

 7. Iliana
  February 28, 2017 at 3:46 am

  Yay! Congrats Thomas, I know great things are coming for you. Praying for new doors to open with great opportunites.

  I would love to see your closer hahah
  I see the white sneakers 😉 love the simplicity of the look!

 8. gracie
  February 28, 2017 at 4:06 am

  Being grateful is so important in life. I am so grateful for every opportunity put in front of me. I love that you feel grateful for the job that you are leaving but hopeful & excited for the future !!! Congrats, I know you are going to kill it !!!! Wishing you all the best !
  xx,gracie
  snappedbygracie.com

 9. Jo
  February 28, 2017 at 4:40 am

  I know this was a long and thoughtful process which leads to this great decision! I am beyond excited for you, my sweet love! You are Kind and sweet enough to recognize the beautiful friendship you’ve established with your co-workers and friends while working and living in Malmo and Lund. I am sure you will be missed dearly! I have no doubt this new chapter of your life will bring you all the success you deserve as you are truly extraordinary in every way. And what an awesome opportunity for you to work with this prestigious Swedish leather jacket maker. You did a great job styling this nice beige (or “tan” in my eyes 🙂 ) suede bomber! Those images were captured perfectly by your photographer as well! This is one of my favorite posts of yours. Congratulations and thank you for taking me along your exciting journey, my love.

  With love,
  Jo

 10. Maggie
  February 28, 2017 at 6:05 am

  Whoa, that’s so incredibly amazing! I always have such admiration for bloggers who go full time because it’s such a huge commitment and the future always seems unclear (regular paycheck vs. freelance paycheck). Your posts are always inspiring and I can really tell you pour your heart and soul into each blog entry. This is an occasion to celebrate and so glad you made the leap! Congrats!

  xoxo,
  Maggie S.
  ❤Clothestomidnight.com

 11. Charissa
  February 28, 2017 at 7:50 am

  What a huge step to take Thomas! I truly think you did great on that, following your heart and own feelings. I felt really inspired by reading your arguments and everything you said about friendship and things that don’t get forgotten. Thanks for writing this and being so honest!
  XO Charissa || http://WWW.LADYGOLDAPPLE.COM ||

 12. Marii-Heleen
  February 28, 2017 at 8:16 am

  Thank you for writing this! Absolutely love your style as well!

 13. Sharon
  February 28, 2017 at 8:51 am

  You have said beautiful words that I could totally relate to, thank you so much for sharing this! I think everyone needs to read it if they are in a similar situation! Goodluck on the future! xx

 14. Karina
  February 28, 2017 at 2:55 pm

  Sooo Happy For you Thomas! You Made a Good Decision, your Dream is Blogging as mine so Quitting your Job was a right thing so you can focus 100% on Blogging:)Everything happens for a Reason:)
  I did the same 4 years ago and now I can tell you worth it!
  You will do your Best and I wish you Success and Amazing opportunities:)
  Was Great to read this post and your Visions:)
  I believe in you:)
  Kisses Karina

 15. Samantha Mariko
  February 28, 2017 at 3:17 pm

  You are such goals, Thomas! Congrats on taking the next step in your journey. I’m sure quitting a job is never easy ( I was nervous when I did about 2 years ago!) but I’m so excited for what is ahead of you 🙂 Good luck!
  http://www.samanthamariko.com

 16. diana
  February 28, 2017 at 4:04 pm

  you are pretty lucky to have right people around you. I hope you will be happy in your new journey. Blogging job is fun, but also can be depressing. I mean you have done an excellent job. Can’t wait to see more pics from Sweden.

  http://www.queenhorsfall.com/

 17. Laurelle
  February 28, 2017 at 4:26 pm

  Oh my gosh, I love that jacket!! And I am so so inspired by and proud of you for quitting to pursue your dreams! That’s so amazing! I’m going to message you because I’m hoping to do that too, but am worried about the financial aspect. Thanks for sharing, and best of luck!!
  -Laurelle
  http://www.bellebylaurelle.com

 18. Aleksandra Ladygin
  February 28, 2017 at 4:43 pm

  I agree with you – leaving doesn’t mean forgetting. It is happyness if you have had so cool collegues!It doesn’t happen very often i think….
  But now it is time to move on. I am sure you are thankful for all what happens in your life. May all your dreams and wishes come true!

 19. francesca
  February 28, 2017 at 8:01 pm

  Congrats on new adventures and change. Hope its all amazing moving forward. BTW these pics are amazing (of course) I love the location it’s so unique and so captivating. You have a great eye.
  francesca
  Frank Vinyl : A California Fashion Blog

 20. Luke
  February 28, 2017 at 8:16 pm

  Such a lovely post Thomas, I’m so glad to see you moving forward and chasing your dreams! May many more chic jackets like that come your way!

 21. Ana Vukosavljevic
  February 28, 2017 at 8:38 pm

  Congrats on quiting job! Im sure it wasnt an easy step, but Im sure you are getting over it!

  Cant wait to see you growing more and more!!

  Loving this outfit especially that bomber jacket <3

 22. Vanessa Berlin
  February 28, 2017 at 9:14 pm

  Great look man! Adore stripes, and the way you styled your pieces is perfect. The sneakeras are the perfect complement to make this look even much better. A super cool touch!

  Enjoy your day!

  Vanessa

  http://thefashionstatement.net

 23. Sharon Wu
  February 28, 2017 at 11:00 pm

  THOMAS!!! I saw your good news on Facebook first and couldn’t be more excited for you! You are going to do great and I look forward to seeing more new content from you as a full time blogger 😉 hehehe xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/lifestyle/going-places-moshi/

 24. Christine Kong
  March 1, 2017 at 12:15 am

  Congratulations on a new beginning! I know it is never easy leaving something that has been routine and habit for some time now, but I believe that you have many new adventures and experiences in your future. I love this post and all the photos especially with the bright backdrop indicating a bright future for you ahead too. Making this type of decision is not only bold but very admirable and one that many just dream about. Cheers to you for taking this leap and I have every faith that you will be even more successful in life and in personal achievements on your new journey. xoxo, Christine
  http://dailykongfidence.com/

 25. Gina Diaz
  March 1, 2017 at 4:10 am

  What a beautiful post! being grateful is they key in life! best wishes to this new beginning and career as a full-time blogger!!! Xx. Gina

 26. Jenelle
  March 1, 2017 at 6:18 am

  You did it!!! Congratulations! It is such a huge step! Financial security when going out on your own is super tricky to start with, so you have to be clever about it, but I know you got this!
  xx Jenelle
  http://www.inspiringwit.com

 27. Leila D.
  March 1, 2017 at 6:32 am

  Hi Thomas! You have talked about this before in your posts and I’m glad that you have finally done something that makes you happy. Everything comes with a risk, I am also planning to take a big one this year 🙂 But if we don’t try then we’ll be always asking ourselves what if. Good luck with everything.
  BTW love your look, the color is great on you. Xx

  http://Www.leilad.com

 28. isidora
  March 1, 2017 at 2:54 pm

  Hi Thomas, i think you and i have the same thing! I decided to quit my job too, i dont say it was the best one but at the end of the day it was my job, i quit bc milion of reasons and mainly to have more time to focusing on my own things! I wish you all the best, and if you need a blogger friend i am here as well too!
  I love your sneakers btw!
  http://highheelpoodl.blogspot.rs/2017/02/top-5-linen-blend-jumper.html

 29. Danielle
  March 1, 2017 at 3:26 pm

  It’s a hard step to take, leaving a life that you’ve become to accustomed to, but I think the right one for you! I see great things ahead, and I’m so happy for you that you’ve decided to fulfill your passion full time!

  xx, Danielle | Pineapple & Prosecco

 30. Stephanie
  March 1, 2017 at 5:55 pm

  To say I’m proud of you would be the biggest understatement. I’ve watched your growth as a blogger – and as a human being – just in the past several months that I’ve been following along. It’s so amazing to see you transform into such an inspiration to me and to others. I’m so looking forward to continuing to see this growth over this next chapter of your life! I’m so happy for you! Time to celebrate new things!

  Stephanie // SheSawStyle.com

 31. Jo
  March 1, 2017 at 9:26 pm

  I’m so happy for you, Thomas! I know in my heart you will go far and I’m excited to see where your next adventure will take you in life. I always look forward to your posts and continue to be inspired by your courage and positive outlook on life. Onwards and upwards, mate 🙂

  xo, Jo
  http://www.cutandchic.com

 32. Miki
  March 1, 2017 at 10:02 pm

  Congrats! That’s a huge step and I know your boss must be so proud and excited for you, even if it means leaving the company. You’ll do great things. Excited for your next chapter in life! It’s just the beginning now. There are so many great things ahead of you. 🙂

  Xo,
  Miki
  http://mikialamode.com

 33. Vale
  March 1, 2017 at 10:35 pm

  Hi, nice to meet you 🙂 and best of luck on being a full time blogger, I am sure you will be having an interesting life and you must be very excited and proud of yourself. Nice jacket, too! Will be back for more. Greetings from Italy

  Fashion and Cookies – fashion & beauty blog

 34. Jennifer Quattrucci
  March 2, 2017 at 1:34 am

  Dear Tommy,
  Reading this and then as I always do for your posts, reading it again, really makes me think about how fortunate I am to have made the connections I’ve made and had the experiences I’ve had. You are such a blessing and I am proud of you and looking forward to witnessing more of your success. This jacket is absolutely stunning! You truly wear it well, as you wear everything!!
  Yours truly,
  Your Jenny

 35. Yasmin
  March 2, 2017 at 6:08 am

  That jacket is gorgeous and I love those pants. And of course your signature white kicks! Good luck on this next chapter. I’m sure it must seem like a long road to here, but now you’ve got a new chapter to write with exciting things ahead!

  xx Yasmin
  http://banglesandbungalows.com

 36. Aimara
  March 2, 2017 at 3:34 pm

  What a beautiful post Thomas. I absolutely love how you write. I know how you feel, because I took the leap into full time blogging 6 months ago and it’s been nothing but an adventure and I’m sure you’ll accomplish great things!
  And about this: “Look back as much and often as you can and reflect on all the good things you’ve been through, but also learn from the bad ones. With that said, don’t dwell in the past. The future is only as bright as you choose to make it.”
  I just couldn’t agree more. I feel the same way! Beautiful words and well said!
  Cheers to the future! Best of luck!
  XO
  Aimara
  http://www.waysofstyle.com

 37. Thai Lam
  March 2, 2017 at 9:16 pm

  WOW! Amazing decision! At the moment I am being in the same situation and thinking about to quit. Its quite hard but you encourage me to do that!

 38. LAFOTKA
  March 2, 2017 at 11:18 pm

  I love that – Thomas 3.0! What an exciting time of your life! Linkedin actually just reminded me last week that it was 3 year anniversary since I left my job and boy it’s been the best 3 years ever. I realised that stability is boring 🙂

  Good luck in the new chapter! Can’t wait to follow along 🙂

  Tatyana x
  LAFOTKA

 39. Linh Dao
  March 3, 2017 at 3:41 am

  wow you finally did it! I am so happy and excited for you! I am too scared to do this but after reading your post I am seriously thinking about it. Thank you for always sharing your wonderful life stories, it is so inspiring to read. I love these photos by the way! you look awesome! I cannot wait to see what the future has in store for you!

  Linh
  http://www.xcapewithlinh.com

 40. Jenn Hanft
  March 3, 2017 at 4:44 am

  Ahhh sincere congratulations are in order! You finally took the plunge and get to pursue what you love and are passionate about. That’s such a scary but incredible feeling! I’m sure that you will only continue to grow from here on out and you have definitely grown so much. PS I love the way these photos came out! They gave me such a warm feeling which fit perfectly.

  XO Jenn
  https://www.jubilantdose.com

 41. wanderlustts
  March 3, 2017 at 2:53 pm

  Wow I’m so incredibly proud of you Thomas! Yes, although it’s bitter sweet to leave behind a huge part of your life that has once meant and helped you during your time of getting sober – it’s good to remember that it was just that – a part of your life that you overcame and now you are only moving forward and onto better things! It’s great that you are able to cherish the past but it’s also even more amazing that we are able to see you move forward from your struggle and achieve greatness – working with the brand of your dreams?! That’s gotta feel amazing

  Wanderlustts
  http://www.wanderlustts.com

 42. Bryanna
  March 3, 2017 at 6:38 pm

  As you’re quitting your job, I’m trying to find one. ? Although, I’m so proud of you for pursuing what you love the most. In the end, you have to do what you love. Otherwise, your life is just going to be miserable. Your job was a catalyst to help you move on your past and that’s just what it did! It served it’s purpose, and now it’s time for you to move on. From what I can see, you are doing incredible and I’m so happy for you to be able to move back home where your roots are. Congrats, Thomas!

  xoxo Bryanna | Coming in Clutch

 43. amanda
  March 3, 2017 at 10:01 pm

  This is incredibly exciting! It’s amazing that you are able to do this! Props to you for taking that leap of faith! Seems as though you’ve come along way and the future is looking incredible! I love this outfit and also I really love the artistic feel of this shot! Seeing the contrasted reflection is a really great touch to these images! Have a great weekend!

  Manda | http://EvocativelyChosen.com

 44. Aldora
  March 4, 2017 at 5:23 am

  Oh Thomas, I salute you on your courage to resign and pursue your dreams! I too wanted to do it but am hesitating so hard because I have housing loans to pay and elderly parents to care for. I read about your previous post about your drinking addiction and am so envious that you had an understanding boss that I thought you might wanna work for him till you retire. But yup I agree, leaving doesn’t equate to forgetting and I’m glad you are one who cherish relationships. Sincerely wishing you all the best in your future endeavours and hope your dream comes true and work out for you! Doing something you love and enjoy doing is my dream too and I hope you can live my dream for me <3

 45. Josie
  March 4, 2017 at 5:33 pm

  Amazing post Thomas. I feel really happy for you to read that you have quit your day job to do what you love. It’s such a big decision but we only got one life and we must make the most out of it! March 1st was my last day of work at my last 6 years job but I felt nothing but joy and excitement about what’s to come. With God’s help and a lot of hustle on my side I am confident I can find my path …

  I wish you all the best on your new endeavours, you are true and hard working …

  Bisous, Josie
  http://www.petiteandbold.com

 46. Candace
  March 4, 2017 at 6:07 pm

  Quitting your day job is such a scary step to take! I just turned in my 2 week resignation for my 2nd job and can’t wait until I can do it at the other. Blogging is such an amazing experience that is indescribable and definitely what I want to do for the rest of my days. I am so happy you’ve reached that point in your life and wish you all the best!

  http://www.thebeautybeau.com/

 47. Isabel
  March 4, 2017 at 7:12 pm

  I’m so happy for you my dear! It’s such a big step in your life but we all know that it had to happen, right?! You’re blog is just to good, you do an amazing work so this is the predictable next step.
  I hope your dreams come true, my fingers are crossed for you!
  Sending you love,

  Isabel

  PS: I look back all the time too, it’s a good way to feel gratitude in your life:)

 48. Jen
  March 4, 2017 at 10:09 pm

  When one door closes another one opens Thomas! I know success will follow you anywhere you go because you are the hardest working person out there. I know it’s bittersweet to say goodbye to your colleagues at your job, but you will keep in touch with them and make more friends, partnerships and relationships that last along the way! Congrats on blogging full time!

 49. Cece Lam
  March 5, 2017 at 10:13 pm

  I understand the courage and freedom that come with quitting your job. I’ve been through a similar journey about 7 months ago except I didn’t go full-time with blogging. I will live vicariously through your blog posts and awesome photos! 🙂 rock on, Thomas!

 50. Michelle
  March 5, 2017 at 11:02 pm

  Congrats to your fresh start in life. I don’t have a job to quit as I’m a SAHM to 3 kids but I’m looking forward to being able to support myself as a blogger. I still stay in touch with colleges from the past – and it’s been over 10 years since my last real job in publishing. Sometimes you just gotta take that leap of faith and follow you dreams…
  BTW I’m totally obsessing over your jacket – so classic and luxe. Wishing you much success!
  XO
  http://www.lehoarder.com/

 51. Deddeh Howard
  March 6, 2017 at 1:41 am

  Wow you go Thomas, I’m so very proud of you and cheering for you as well. Get out of there and follow your dreams. Good luck.

 52. frank lin
  March 6, 2017 at 12:32 pm

  This is such a brave decision!
  I wish you all the best for the future!!

  xx frank

 53. Everest
  March 6, 2017 at 1:23 pm

  I am so excited for Thomas 3.0! I feel really ecstatic for you and what the future holds for you! Actually I am pretty confident that you will pull through all the financial insecurities and anything other roadblocks that come your way cos you’ve been through so much and toughen up along the way that it is just another small hurdle for your to cross.

  Kisses,
  Everest
  http://www.everestsays.com

 54. Coco
  March 6, 2017 at 9:53 pm

  I think you came across a unique team of colleagues and a unique boss. I’ve been working in the same company for many years and my boss has always tried to belittle me in spite of my hard work. (Just because I’m not very “extrovert” with him. Never mind). I’m happy for this new era in your life, when you have gained strength and are ready to go out there already knowing what’s out there. The dark period you’ve been though gives you a huge advantage on new-comers. It’s a new you with know-how. That’s why you are rising so steadfastly as a fashion influencer. You look confident, aware of your charming style, and you don’t need to please others. They just like you because you have charisma. And that jacket stands out as a sign of your impeccable taste in fashion and the clean image you are conveying out there. I love that suede jacket, and the whole good boy look. Tons of love! Baci, Valeria – Coco et La vie en rose FASHION & BEAUTY

 55. Eva
  March 6, 2017 at 9:54 pm

  Thomas 3.0 in love w this name , you’re really rejuvenated and I’m glad you’re fine and on the good way. I wish you all the best and never turn back. Now you can fly dear friend !
  Xx
  Eva ??
  http://www.themermaidfashion.com

 56. Martin (Ebylife)
  March 6, 2017 at 10:36 pm

  Good for you buddy!! It takes a lot of courage to step out of the norm and follow your dreams. Judging by the number of admirers (Me included) you have, i’m sure you’ve made the right choice 🙂

 57. Rachel Vogt
  March 7, 2017 at 12:30 am

  Neutral is my favorite go to, you style this outfit so well. Love it

 58. Lauren
  March 7, 2017 at 4:22 am

  Congrats to you, Thomas! That’s so exciting that you will be doing what you love every day 🙂 Best of luck with the move!

  Xx,

  Lauren // http://www.mylifeaslaurr.com

 59. Lily
  March 7, 2017 at 8:11 am

  Thomas! Oh my goodness, my heart! Thank you so much for sharing your journey with us. I can’t imagine that it’s been easy, but please know that you are a major inspiration to many of us. You are doing AMAZING, so keep it up!!! Xx

 60. Sarah
  March 7, 2017 at 4:19 pm

  Congratulations on the new beginning for Thomas 3.0. I am sure the decision to quit your job wasn’t the easiest. On one hand you are now following your dream but on the the other hand you are leaving a job of five years. But in my opinion this is the right time to begin your new journey and fulfil your dreams. Wishing you all the best always and working with your dream brands is only the beginning. I can’t wait to see your new content because I know it will be very exciting.
  xxx
  Sarah
  http://sarahatiq.com/

 61. Lily Rose
  March 7, 2017 at 5:19 pm

  Yay Thomas. I am so excited for Thomas 3.0! Congratulations on your decision to blog full time and work on social media. Moving back to your hometown is just as exciting as well. I hope you all the best and can’t wait to follow you on this journey. Your suede jacket is very nice too!

  -Lily from With Love Lily Rose

 62. Eliza
  March 7, 2017 at 6:29 pm

  Well, the decision was made and it’s a good one. I’m very happy for you and congrats! It is for sure one of the hardest steps, but is one that is definitely worth doing. I wish you all the best. Sooner or later, everyone who want to succeed as a blogger has to make the decision like that. Good luck, mate! You’re doing great, so keep it up! Once I’m in Stockholm, I’ll be happy to meet you!

  Cheers, Eliza | http://www.fashion-confession.com

 63. Rachel Holliday
  March 8, 2017 at 4:31 am

  Woop woop Thomas 3.0!! Well done for resigning to pursue blogging full time- that couldn’t have been easy but it will most certainly be worth it 🙂 It sounds like this job really got you on the right track and you are totally right when you say that you can remain friends with everyone still. So exciting you’re moving back to Stockholm too. I am loving this jacket on you

  Rachel xx
  http://www.thedailyluxe.net

 64. Tandya
  March 8, 2017 at 4:44 am

  This post is SOOO inspiring! Congratulations on taking that step. It is the hardest part! I am kind of where you were. I would love to blog full time, but I do like the security of my job. Hopefully by the end of the year, I will have the guts to just do it!

  Thank you for sharing!

 65. Andreea Birsan
  March 8, 2017 at 4:55 pm

  So happy for you! Glad you decided on taking this important step and from now you can fully focus on blogging. Also sorry to hear about your past, but I need to say that I am really proud of you for having the strength to make things right! Have a lovely day!

  Andreea
  http://couturezilla.com/

 66. Jacqueline
  March 8, 2017 at 8:56 pm

  That’s so awesome. I’m so excited for you and your new venture. It’s gonna be totally awesome. And kudos to you for pursuing what you love! Can’t wait to see what the future holds for you friend.

 67. Darya
  March 8, 2017 at 9:28 pm

  Wow great photos dear! Amazing ones <3 Keep it up <3

  Xoxo
  Darya

  http://www.thebloomingbouquetstyle.com

 68. Darya
  March 8, 2017 at 9:45 pm

  Oh so sorry dear about your past. But also so happy about what you ahve archived now . So proud of you!
  I think you have done a good desicion and I wish you all the best for your blog <3

  Xoxo
  Darya

  http://www.thebloomingbouquetstyle.com

 69. Elif
  March 8, 2017 at 10:39 pm

  Wooooww Congrats! So proud of you! It’s really hard to make that disicison, I know! And I’m really happy that you did it. Amazing look btw. Love the sneakers, such a cool model. Have a lovely day! xoxo

 70. Ria
  March 8, 2017 at 11:14 pm

  Congrats on making the jump to blogging full time! It’s going to be an exciting one.

 71. Sheree
  March 9, 2017 at 12:05 am

  What an incredible story and congrats on your new beginning Thomas! I know how you feel when I decided to quite my corporate job one I held high position of and become a stay at home full time mom taking care of my kids cleaning up spits and shit (literally). But blogging is my saving grace and I am so thankful to now have the time and creative energy to do something that I like, creating something that I own 100%. You are doing such an amazing job with your blog and social media and I know you are going places, many places far and beyond.

  ~ xo Sheree
  Posh Classy Mom
  Instagram

 72. Tania
  March 9, 2017 at 1:11 am

  I always love reading your posts Thomas! You really lay it all out there. Congratulations on making the transition to full-time blogging and being your own boss! That’s awesome. That suede bomber is beyond beautiful!

  xx freshfizzle

 73. Katya Bychkova
  March 9, 2017 at 6:05 am

  Yep it’s so hard to leave the past behind but in your situation it seems like a step forward. Now when you are over your problem there are so many new horizons out there!

  I did love the part in this post when you talk about being thankful to people and situations that helped you out. Sometimes it’s too easy to forget being grateful!

 74. Dom
  March 9, 2017 at 10:51 pm

  Dear Tommy,
  First of all I just wanted to give you a standing ovation for this post. I know your job wasn’t always your favorite thing, but I am proud of you for hanging in there that long. I know when we used to talk in the past you had miserable days with your job. I’m very happy for you and and your decision. I already know you are going to be much more happier doing the thing you love most. I’m also looking forward to seeing where your journey takes you back home. I know you had your past there and you fought your battles, but you are going home to conquer and I have feeling everything will work out amazing for you. I want you to know I continue to keep you in my thoughts and prayers and only hope and pray this new journey gives you all the love and fulfillment you enjoy.
  Take care and God bless you as you move forward, keep moving forward.
  You got this Tommy.
  Love,
  Dom

  • Dom
   March 9, 2017 at 10:52 pm

   Meant to say *deserve not enjoy.. Sorry about that.
   X

 75. Kate Tik
  March 9, 2017 at 11:01 pm

  Darling, I am so inspired by this post!! It takes so much courage to take those leaps of faith and do what you love. I wish you the best of luck and have the best time moving back home to Stockholm. <3

  http://www.katetik.com

 76. Kayla Amadasun
  March 10, 2017 at 3:19 am

  Omg! Congrats, that’s so exciting! I hope to one day be able to blog full time. And I’m sure it will be nice to finally be back home to in Stockholm. I’m excited to see how everything goes and getting more content from you! Best wishes with everything! ?

 77. samira
  March 13, 2017 at 6:24 am

  your posts are always so inspiring! really enjoy reading them. congrats on all of this thomas! that is so amazing! I actually visited Stockholm few years back and loved it there. best of luck!!!

  xo, samira

  http://www.leathertolunch.com/2017/03/06/wardrobe-must-leather-pants/

 78. Sarah
  March 13, 2017 at 6:52 pm

  Wow! So exciting. Here’s to a new beginning! I look forward to following along on this journey with you.
  Sarah // http://www.sarahtahami.com

 79. marcy
  March 15, 2017 at 8:25 am

  I felts so identify reading this post Thomas. This was me in november of last year when I presented my resign letter at Ralph Lauren after 9 years. It was a total mix of feelings since I never cried so bad in my life hahaha (happiness and sad at the same time) Today after 4 months I still miss my job and the friends and people I meet but I still stay in touch with them. However do not regret leaving and a new chapter of your life is about to begin and cant wait to hear ore about the new journey.

  xoxo
  Marcy

Comments are closed.