Blog posts

Att välja soffbord

Att välja soffbord

Design

I samarbete med Klubbkompis.se.

Att hitta rätt soffbord är något av det svåraste som finns. När man väl hittat den perfekta soffan, en snygg matta, lampor och allt möjligt annat, faller den sista pusselbiten med soffbord ofta inte på plats av sig självt. Jag har googlat mig blind på soffbord i mina dagar och vet nog det mesta som finns därute. Ett soffbord kan ha en eller flera attraktiva egenskaper, men ändå sakna det där lilla extra jag vill ha och det längsta jag gått utan soffbord är ett halvår under vilket jag inte hittade något. Ok, medges, detta är ett i-landsproblem, men ändå ett välbekant sådant.

När jag surfar runt efter soffbord, hamnar jag ibland på Klubbkompis.se. De har en hel del inredning, men soffborden är jag särskilt förtjust i. Det är inte enbart det att en stor del av dem är egendesignade, vilket innebär att man inte hittar möbeln någon annanstans. Det bästa med soffborden är dock priset. Man får en hel del valuta för pengarna och de högsta priserna är kring 4000, vilket ändå måste anses som extremt billigt för just soffbord och ett av huvudskälen till att besöka denna återförsäljare med soffbord till lagerpriser.

Jag pendlar mellan många olika stilar när det kommer till soffbord. Jag pendlar mellan allt från det i visningsbilden med både smart förvaring och kontraster i material och färger. En annan del av mig känner varmt för runda lösningar som det nedan.

Bolivia soffbord.

Även material är svårt att bestämma sig för. Jag pendlar mellan betong, valnöt och helvitt just nu. Samtliga passar in i vår övriga inredning och även om soffbord vare sig är lika dyrt eller långvarigt som en soffa, så kan det ändå orsaka huvudbry. Det gäller att pricka in ungefär vilken kategori man ska söka i, dvs form. Sedan får färg, materialval och storlek bestämma hur man går vidare.

Lormont soffbord.

Det är som sagt inte helt lätt, men i dessa bord har jag funnit tre stycken som jag verkligen skulle kunna se hemma hos oss. Visst, marmor är lite urvattnat vid det här laget, men jag tycker fortfarande att det är fint och jag ska nu ska jag fortsätta surfa runt på sidan då jag som sagt kan ändra timmar och åter timmar till just detta.