Blog posts

En av mina drömresor

En av mina drömresor

Travel

I samarbete med BE Resor.

Att resa är för mig, liksom många andra, något av det bästa jag vet. Jag älskar allt ifrån city weekends till längre resor för utforskning och även om jag inte ett alltid talar mig varm om solsemestrar, så åker jag och Niclas till Florida i två veckor om en månad, något jag ser fram något oerhört mycket. Jag är ju delvis uppvuxen i USA och har varit på en hel del sportevenemang i landet. Alltifrån NHL-matcher i Miami, baseball i Atlanta till alla footballmatcher i min high school i Liverpool, NY.

Något jag aldrig varit på dock, är en fotbollsmatch i Europa och det är något som står på min lista över saker jag vill uppleva i livet. Med hjälp av BE Resor har jag utforskat lite kring hur jag ska närma mig drömmen om en fotbollsresa ytterligare. BE Resor erbjuder en mängd olika evenemangsresor som är något utöver det vanliga. I deras stora utbud av billiga fotbollsresor hittar man resor till England, Spanien, Tyskland med flera och givetvis även Champions League. Genom dem kan man enkelt boka hela paketresor och lösa biljetter till sin fotbollsresa.

Jag har länge funderat på just vilket land som skulle vara mest spännande att besöka en fotbollsmatch i. Jag har bott flertalet år i London, men faktiskt aldrig besökt en fotbollsmatch där eller någon annanstans i Storbritannien. Det är rätt mycket hajp kring just England eller Skottland som fotbollsdestinationer, men frågan är om inte till exempel Spanien skulle vara ännu häftigare. Jag tänker mig en varm kväll med tiotusentals åskådare. Helt ärligt är jag inte ens något fotbollsfan. Jag är mer av ett fan av stora evenemang dit människor kommer för att roas, glädjas, blir glada, besvikna och har gemensamma känslor i flera timmar. Det är något magiskt med evenemang som dessa. Jag är inte där för att se fotbollen i sig, jag vill dit för att uppleva det som så många finner glädje i. Jag har ännu inte bestämt mig för var det ska bli, men när det väl blir dags vet jag var jag ska kolla vidare på detta.