Blog posts

Merry & Happy med BoomWool by Boomerang

Merry & Happy med BoomWool by Boomerang

Fashion

Stockholmsbaserade märket Boomerang har jag ett långt förhållande med. Det var ett av de första “märkena” jag upptäckte som ung gosse och minns när de låg på Grev Turegatan vid ingången till Sturegallerian. När jag bodde utomlands och kom hem kändes de så stiliga i jämförelse med allt som fanns i både Finland och USA. Ärligt talat, vad kidsen än anser sig tro om 90-talets mode, var det inte någon fröjd för ögat. Där var Boomerang en frisk fläkt i mitt då rätt så preppy tänk. Mitt preppy tänk har sedermera utvecklats till att innefatta inslag av street, men vissa dagar är jag lika välkammad som en posterboy för valfritt östkustmärke från USA.

Vad händer hos Boomerang då? Lagom till jul lanserar de en mindre kollektion under namnet Merry & Happy och består av bland annat pyjamasbyxor och mjukisar, perfekt för julledigheten sådär. I vår familj har vi ingen dresscode direkt, även om vi försöker vara lite stiligare just till själva julaftonsmiddagen, men i övrigt är det ledigt och snyggt som gäller och då är denna kollektion i sublim färgskala ultimat.

Glädjande nog, lägger Boomerang stor vikt på hållbarhet, men även på materialval för att få den rätta känslan när ett plagg bärs. Även om julen kan tänkas vara en bra högtid att vara extra mysig under, så är plaggen inte bundna till någon säsong och kan tillämpas basgarderoben.

Kika in på Boomerangs hemsida för att ta del av nyheterna!