Blog posts

Alla hjärtans dag närmar sig

Alla hjärtans dag närmar sig

Shopping

I samarbete med Upplevelse.com.

Alla hjärtans dag har länge varit en tradition jag varit kluven till. När jag bodde i USA var det ju massivt, men här i Sverige har jag länge tyckt att det varit en onödig kommersiell import av ytterligare en köphetsdag. Tills nu. Jag har äntligen hittat kärleken och då vill jag fira den. Däremot behöver vi inga fler prylar i vårt hem och därför tycker jag att en upplevelse är en fin present då det är något man kan skapa minnen av.

På Upplevelse.com hittar man allehanda upplevelser i alla prisklasser och med Alla hjärtans dag på inkommande har de samlat ihop en rad tips varierande med allt ifrån Laserdome till ballongflygning. Det förstnämnda är förvisso kul, men inget jag gjort på snart 20 år och för att få upp mig i en ballong i en korg skulle man vara tvungen att söva ned mig först.

Som tur är finns det något däremellan också som tilltalar både mig och min Niclas. Just nu ligger jag och väljer mellan någon skönhetsbehandling, att boka en relaxavdelning eller att bara ta en afternoon tea. Lite mesigare, men sen är vi ju trots vår unga ålder som ett gammalt pensionärspar som mitt i allt det hektiska gillar att bara varva ned och ta det lugnt.

En upplevelse är något man ska dela med sin bästa vän, vilket Niclas är, och varje upplevelse bidrar till nya minnen. Med heltidsjobb och parallellprojekt därtill är tid det lyxigaste jag kan tänka mig att ge bort. Tid att få umgås med den jag älskar. Tid är den nya lyxen och att få utnyttja den tiden till att koppla av och njuta är den ultimata lyxen.

Om du är ute i sista minuten med din Alla hjärtans dag-present är Upplevelse.com ett bra alternativ då leverans av gåvan sker inom fem minuter, gåvan gäller i 3 år och skulle din käresta mot all förmodan inte uppskatta din idé (i mitt fall om jag skulle få en ballongflygning), så har de även öppet köp i 45 dagar. En upplevelse behöver inte vara dyr, så länge det är något ni båda tycker om. Man ska visa sin kärlek varje dag gentemot sin partner, men denna dag kan man fira den lite extra!