Blog posts

Svensktillverkad hälsokost!

Svensktillverkad hälsokost!

Beauty & grooming

Reklam för Topformula.

Kosttillskott är något jag ätit så länge jag kan minnas. Har gått igenom det mesta i utbudet och till och med under en provperiod fallit för ett väldigt populärt sådant som går på repeat i tv-rutan med diverse “vanliga” människor samt idrottare som tutar i en hur bra deras livskvalitet blivit sedan man började äta det. Med det sagt är inte alla kosttillskott livsnödvändiga eller ens bra, men det är vissa som jag fortsatt äter dagligen.

Ett av dessa är kosttillskott med lutein. Lutein är okänt för de flesta, men då min mormor förlorat synen på grund av en ögonsjukdom som kallas våt AMD, medan min mor diagnostiserats med torr AMD, har jag en del insyn i detta. Det förstnämnda går att behandla med injektioner i ögat (nog lika mysigt som det låter), medan det sistnämnda inte går att behandla med något. Däremot kan man förebygga det och det är där lutein kommer in då det förebygger och förhindrar att man drabbas av AMD samt bibehåller ögonens funktioner i stort, inklusive synen. Det har varit rätt svårt att hitta kosttillskott med lutein och de som finns är fasligt dyra!

Topformulas ‘Blåbär’ innehåller lutein för att bland annat bibehålla normal synförmåga.

Topformula är en butik som säljer egna varumärken under namnen Topformula och Topformula Sport. De har ett kosttillskott ‘Blåbär’ vilket innehåller just bland annat lutein. Då de endast är tillgängliga på nätet, är Topformulas produkter mycket billigare än de kosttillskott jag hittills köpt i fysisk butik. Det är snabbt, enkelt och problemfritt att beställa hos Topformula, samtidigt som du får nätets billigaste priser samt fri frakt oavsett orderns värde. Utöver det tillkommer faktorer som gör att de stiger ytterligare i mina ögon.

Topformulas kosttillskott är närproducerade med svensk kvalitet, vilket känns särskilt viktigt ur en miljö- och klimataspekt. Det finns ett stort sortiment ur vilket man kan välja de kosttillskott som är aktuella för just dig. Jag försöker äta mångsidigt, men det är inte alltid jag får i mig dagsransonen av det som min kropp behöver och hur man än vrider och vänder på det, behöver de flesta av oss kosttillskott som komplement till det dagliga näringsintaget.