Blog posts

Vad är bra presenter till honom?

Vad är bra presenter till honom?

Shopping

Annons för Presenttipset.com.

Det här med presenter till mannen i ditt liv är inte lätt och efter att inte ha gjort något i träslöjden eller på teckningslektionerna på ett par årtionden, så tror jag inte jag kommer undan med något egensnickrat i dagsläget. Om man vill fira sina nära och kära, vare sig det är en bemärkelsedag, bröllopsdag eller bara en spontan kärleksgest, finns det dock hjälp att få.

Ok, ska erkännas att jag ändå är rätt huslig av mig. Jag har på sistone, liksom många andra, börjat baka och börjar bli rätt duktig på det. Att däremot överraska Niclas med ett bakverk blir inte så festligt, även om han tycker att det är en lyx att nästan dagligen få nybakat bröd och sötsaker. Det räknas liksom till vardagslyx och är inget jag kan överraska med längre. Att komma på vad som skulle vara en bra present till honom kräver alltså lite mer tankeverksamhet.

Som tur finns det, som sagt, hjälp att få på traven om det är helt tomt i huvudet kring vad man kan ge sin pojkvän, sambo, man, pappa, morfar eller någon annan man i ditt liv. Det är lätt att bara avfärda det hela med ytterligare ett par strumpor eller en slips. Jag har kikat runt lite på Presenttipset.com där allt är indelat i riktgivande kategorier (det är alltså ingen som säger att du inte kan ge din mamma ett fiskespö, men merparten av mammor kanske inte har det högst upp på sin lista).

På Presenttipset.com finns under pojkvänskategorin hur mycket som helst och har man som jag ingen klar idé om vad det ska vara för present, får man här en hel del tips. Även prismässigt går det från strax under hundralappen till flera tusen vilket även ger dig möjlighet att köpa present för just det tillfälle du känner för. Det finns allt från chokladprovning till brunschkryssning i Göteborg till en presentlåda med chili och allt däremellan. Prismässigt kan du hålla dig under hundralappen med en äggklocka eller kosta på med en juicepress för närmare 4000 kronor, så varför inte glädja mannen i ditt liv med något spontant, något han länge velat ha eller något han kanske inte skulle ha provat om inte du gett honom det i present! Nu ska jag klura på vad just min Niclas skulle kunna bli glad av och surfar vidare på sidan.